Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulka176

START 26.06.10r. ZAPRASZAM:)

Polecane posty

Gość nulka176

Witam :) Szukam wsparcia...:) dziś zaczełam dietkować i jestem pewna że powoli osiągne cel...:) Mam tylko nadzieje że ktoś sie do mnie dołaczy bo samej to jakoś tak smutno...:D Mam 176cm wzrostu waże 78kg a mój cel I tak na początek to 69kg...( chce 6 z przodu) cel II 65kg a cel III ostateczny 60kg Zapraszam dziewczyny na wspólne dietkowanie i dzielenie sie swoimi sukcesami i porażkami ( choć mam nadzieje że porażek nie będzie wogóle) Do boju :D

Gość nulka176
Hej Widze że nikt nie dołaczył....trudno bede prowadziła monolog:D Teraz mykam na śniadanko..:)

Gość słodka kawa
hej nulka:) ja chetnie dolacze do Ciebie:) napisze wiecej za jakis czas bo na razie dziecko siedzi mi na kolanach:D:D do potem:)

nulka:) masz jakis konkretny plan dietkowania? Ja mam zamiar zaczac na proteinach z warzywami. Weglowodany wykluczam praktycznie zupełnie. To tak na pierwsze 2 tygodnie, potem zobacze. Nie zakladam nic na dłuzszy czas bo juz tysiac razy planowalam, zakladalam i guzik z tego wychodzilo:(. Teraz ma byc bardziej radykalnie.Mam dosc tego ze wygladam jak wieloryb:O

HEY:) MOZNA POWIEDZIEC, ZE WLASCIWIE ZACZYNAM OD NOWA:) BO ZESZŁAM 6KG I STOJE- bo tak naprawde sobie ta diete odpuscilam troche, wiec teraz zaczynam dalej :) wiec dołączam do was kobietki:) moje pomiary nienajaktualniejsze w stopce, ale niedlugo je zmienie:) pozdrawiam:)

hej :) ja też dołącze do was;* zawsze na koniec dnia robie bilans menu i aktywnosci fizyczne jezeli jakies były w danym dniu ;)

hej dziewczyny:) Fajnie widziec coraz wiecej odchudzaczek:D Powiem Wam, ze nie moglam sie do tej pory w zaden sposob zmobilizowac do tego zeby cos ze soba zrobic, tak na serio bez wiecznych odstepstw i zaczynania zawsze"od jutra"... Aż do wczoraj-powiedzialam KONIEC Z ZARCIEM JAK SWINIA!!! Juz nawet nie dla siebie to chce zrobic ale dla mojego dziecka,zeby mialo usmiechnietą, sprawna mame, z ktora mozna pobiegac, wariowac a nie wiecznie zasapana, tlusta, sfrustrowana mamuśke:O No i dla męza,ktory mimo, ze powtarza mi ze wygladam OK i nigdy nawet w jednym slowie nie zazartowal sobie z mojej wagi ani nie robi zlosliwych docinkow, to wiem, ze chcialby miec zone superlaske:D Wiec bedzie tak i koniec bo jesli teraz tego nie zrobie to juz na zawsze bede tlusta babą. Teraz waze prawie 80 kilo za rok bedzie 95, a za dwa lata ponad 100..:O Sorry, ze tak Wam przynudzam dziewczyny ale MUSIALAM to napisac. Pomozcie mi wytrwac bo dla mnie to ostatnia chyba szansa zeby wrocic do szczupłych.

Gość nulka176
czesc dziewczyny:) O jakie miłe zaskoczenia...:) nie było mnie chwilke a tu tyle postów sie pojawiło :) ciesze sie że nie zostałam sama z moja dietka bo wiem że kryzys bedzie nie jeden a wtedy dobrze miec kogoś żeby dał kopa do dalszej walki:) Moja dietka to poprostu Mż i Wr bo nie umiem trzymać sie konkretnej dietki...:( bede starała sie jesc jak najwiecej kefirków jajek..poprostu nabiał i warzywa postawie na pierwszym miejscu:) Może napisze coś o sobie...:) mam 23 lata 19 miesiecznego synka i od niecałego roku jestem szczesliwa mezatka...:) w tym roku mam kilka celów które sa dla mnie bardzo ważne i musze je zrealizować:) A mianowicie znaleść prace, przeprowadzić sie i oczywiscie schudnac....:) i wszystko zrobie żeby to wykonac:) a wiec dziewczynki działamy...:) weekend uważam za średnio udany ale teraz bedzie już tylko lepiej:)

Gość nulka176
słodka kawa a ile masz wzrostu???? bo wage mamy podobną wiec chyba nie jest tak tragicznie jak piszesz???? stokrotka3333 No Ja w ciazy dobiłam do 95 potem spadło do 85kg zaczełam sie odchudzać schudłam już do 73kg ale zaczełam sie obżerać (świeta były) i prawie wszystko wróciło...:( Teraz nie mam zamiaru poipełnić tego samego błedu...za dużo wysiłku mnie to kosztuje i nie chce tego przechodzić jeszcze raz...A tak już dobrze sie czułam w wadze 73kg:( jestem wsciekła na siebie:(

Gość nulka176
wogóle dziewczyny napiszcie cos o sobie...:) ile macie lat czy macie już swoja rodzine itd itp:)

ja mam na imie MOnika mam 17lat , nie mam jeszcze meża i dzieci ale chłopaka mam jestesmy juz 2,5roku ze sobą .Chcę schudnąć dla własnego dobrego samopoczucia , bo do tej pory każde zakupy byly dla mnie katorgą kiedy to zakładałam bluzke a schaby wyskakiwały na wierzch spod spodni, czy wałki tuszczu na brzuchu.. aktuanie moimi najwiekszymi problemami są ; dolna oponka pod pepkiem na brzuchu,uda,i boczki Mam figurę gruszki . Jedno wiem ze nie chce wyglądac chudo tylko proporcjonalnie szczupło tak zeby nie wychodziły kosci tylko zeby był w miare płaski brzuch;] Dodam że czesto zajadam stresy i smutki

Gość nulka176
dziewczyny ja uciekam na miasto bede za pare godzinek papa

obecnie waże 68,7kg.. przeważnie na topikach zawsze zostawałam sama bo dziewczyny pisały pare tyg a potem znikały mam nadzieje ze tak nie bedzie w tym przypadku.. Motywacją dla mnie jest to że na koniec lipca wyjeżdzam z moim nad morze i bede musiała kupic strój kąpielowy ,pozatym mam problemy z celulitem na biodrach,udach,dolnej cxzesci pleców

Nulka, kochana wage mamy podobna ale Ty jestes wysoka,masz 176 cm wiec te kilogramy na Tobie na pewno nie wygladaja tak starsznie jak na mnie:O Ja mam 165 i czuje sie jak wielki słoń:D Ja mam 30 lat, roczna córeczke, kochanego meża i powinnam chodzic i usmiechac sie ze szczescia ale moja kilogramowa frustracja mi na to nie pozwala. Na razie siedze z malutka w domu ale na jesieni mam zamiar zaczac rozgladac sie za nowa praca i tez z tego powodu przydaloby sie wygladac jak czlowiek:D Stoktotka:)uda Ci sie na bank, jestes mloda, wage juz teraz masz niezla wiec uszy do gory. Pojedziesz nad morze za miesiac i bedziesz superlaska:) Na cellulit polecam peeling z kawy z dodatkiem cynamonu.Super wygladza skore i cellulit tez jakby robił się mniej widoczny:)

slodka kawa-dzieki napewno wypróbuje , ale moj cellulit juz zrobił sie tej najgorszej fazy ten biały i sie gi nie da chyba zlikwiowac..w dodatku dziewczyny mam problem ;powinnam wczoraj dostac okres a w takim razie wyliczyłam sobie ze jak nie dostane do jutra to mi przypadnie akurat 1 dz\ien na te moje wakacje ! i co ja teraz zrobie?tak sie cieszyłam na ten wyjazd ze sie opale bede kąpac a tu co??;/

Gość nulka176
Ja już wrociłam z miasta synuś zasnoł, meżuś robi obiad wiec mam chwilke dla siebie:D Na śniadanie zjadłam 1 kromke pieczywa z chudą wedlinka + 1 pomidor + kefir:) koło 12 kawałek sernika na zimno...wiem wiem nie powinnam ale został z wczoraj a ktoś musi go zjesć jeszcze kawałek został ale zostawie go mężusiowi:) na obiad zjem kawałek mięska z ogórkiem i kefirem i może ze 2 ziemniaczki dorzuce:) a i jeszcze pasowałoby zacząć ćwiczyc...z tym bedzie troszke cieżej ale postaram sie:)

Gość nulka176
Krwinka90 jesli nikt sie nie odezwie na Twoim topiku to zapraszam do nas...:) razem raźniej:)

Moje dzisiejsze menu sniadanie 10 dag chudego bialego sera z ziolami , pomidor obiad wędzona mala makrela, ogorek malosolny, pomidor kolacja 15 dag chudej wedliny drobiowej,zielona sałata,ogorek,pomidor,mnóstwo zioł i przypraw:) w miedzyczasie dozwolone: kefir, jajko, ogorek, chudy jogurt..tak na wszelki wypadek gdybym miala skonac z glodu:D

Krwinka:) hello :) no pewnie malo ale robie uderzeniowy tydzien z minimalna iloscia węglowodanów wiec ograniczam sie jak moge:) musze sie ograniczyc,musze skurczyc nieco zolądek bo do tej pory zarłam a nie jadlam..niestety:( musze wytrzymac.

Krwinka, mimo calej sympatii, przyszlas tutaj zeby truc i pouczac ???? No bo jesli tak to sorry ale znajdz sobie ciekawszy obiekt. Tak, wiem co to jojo:O

dziewczyny co jest ?? nie przekomarzac mi sie tu ;) najlepiej niech sie nikt nie wtrąca do czyjejś diety ;* menu dzis; sniadanie- pomidor z jog naturalnym cebulką ,kawałek chleba 2sniadanie-koktajl z truskawek obiad- talerz zupy warzywnej,2 skrzydełka gotowane podwieczorek- truskawki kolacja- kawałek białego chudego sera , pomidor ogórek,zioła Dzisiaj od 13 kosiłam trawę,sprzątalam,podlewałam kwiaty na dworze itp padnieta jestem ..