Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulka176

START 26.06.10r. ZAPRASZAM:)

Polecane posty

hEJ .Ja tez sie przyłaczam .Jestem 3 dzien-rygor trzymam,nie ma to tamto.Narazie czuje sie super ,głodu zero,zreszta ta dieta jakas mało wymagajaca jest.Powiem tylko,ze zamiast jajec na lunch biore serek wieloziarnisty naturalny.I tylko w tym zmodyfikowałam sobie ta diete.Zeszło mi narazie 1,5 kg,wiem ze to woda,ale co za uczucie jak na wadze o 1,5 mniej hihi

Gość nulka176
Ja dziewczynki własnie skonczyłam sprzatac...:) musze jeszcze dziś na steper wskoczyć albo poskacze na skakance:) bo ruchu musi być jak najwiecej...:) na kolacje wszamie jakiś kefirek albo jajo zobaczymy jak mocno bede głodna:) Jak narazie nawet nie mam ochoty na słodkie:)

hejka:) Dziewczyny gdzie sie podziewacie? Wstawac i zapraszam na kawke:) U mnie wczoraj plan zrealizowany z malym odstepstwem bo dodatkowo wciagnelam 3 wafle ryzowe..no ale trudno :D Dzisiaj na sniadanko szykuje 2 jajka plus serek wiejski Na obiad piers z kurczaka z ziolami Kolacja kefir plus salata z jajkiem, pomidorem i ogoreczkiem Plus jakies pyszne owoce bo wybieram sie na bazarek i pewnie wroce z czeresniami albo truskawkami:) Piszcie co tam u Was:)

slodka kawa- ja tez juz na nogach ;] narobiłas mi ochoty na czereśnie ide własnie na sniadanko;) po wczorajszych ćwiczeniach mam troche zakwasów ale musze te kości rozruszac:) musze cos pomyśleć z tym okresem żeby pojsc do ginekologa zeby przesunąć .. 3majcie się będe pozniej pa;*

Gość slodka kawa
stokrotka:) ja zmodyfikowalmmenu obiadowe bo po powrocie ze spaceru juz mi sie przy garach stac nie chcialo i olalam na dzis piers z kurczaka i wlasnie wcinam kefir z truskawami:) pychota.... a gdzie sie dziewczyny podziewacie? cos czuje ze to kolejny topik ktoty padnie za kilka dni:O autorko ...halo, odzwij sie:)

Moze nie padnie.Ja tez sie odchudzam od 26 -zobaczymy jak pojdzie-narazie nie jest zle. Gdzie autorka?:-]

pimach witaj :) im nas wiecej tym lepiej wiec zapraszamy serdecznie:) ja spadam na kolejny spacer z corcia wiec odezwe sie wieczorem:) papa:)

Mam 33 lata i 14-m-cznego syna, z zawodu jestem n-cielem, wiec mam wakacje. 10 lat bylam wege, ale w ciazy poszlam w miecho. Teraz szukam swojej drogi.

slodka kawa- no pyszny jest kefirek z truskawek tymbardziej ze sezon na truskawki trwa krótko potem są juz tylko mrozone lub chemiczne .. ja wczoraj go piłam pychaa;] PIMACH,FILONKA- witajcie im nas wiecej tym lepiej ! opowiadajcie czy macie jakas konkretna diete czy MŻ , czy ćwiczycie coś?? a tak apropo truskawek to siostra zrobiła własnie ciasto z truskawkami i zjadłam kawałek , na kolacje dziś coś lekkiego , ciekawa jestem ile mi sie dzis uda ćw zrobic na taki skwar.. ale chyba wieczorem dopiero poćwicze bo narazie za gorąco Byłam u ginekologa ,przepisał mi tabl.anty i mi przesunie okres na wakacje wiec moge byc spokojna;)

Ja od 30.06 zaczynam odchudzanie, z dietką zdrową, czyli sałatki, lemoniady, itp. Dołączam się - moje cele: I - 53 kg II - 48 kg III - 43 kg IV - 40 kg. Mam wzrostu 148 cm no i ważę 58 kg ;(

Gość nulka176
czesc dziewczyny nie pisałam cały dzien bo nie było mnie w domu szukałam mieszkanka z mężem ale narazie lipa:( a jutro bede cały dzien szukała pracy wiec też za dużo nie napisze:( co do dietki to średnio mi idzie bo nie mam czasu na przygotowywanie zdrowych posiłków jem co popadnie:( Teraz mykam spac:) pa

hej dziewczyny wcsoraj nie poćwiczyłam bo z tego gorąca miaam lenia.. dzisiaj juz mnie brzuch pobolwewa na okres pewnie lada dzien dostane Idę zaraz na sniadanie chyba jogurt pitny z płatkami nulka176- w jakim miescie mieszkasz? jakiego domku szukasz? W BLOKU CZY wolnoostojąceego?nie martw sie predzej czy pozniej napewno sie jakis znajdzie;]

Gość black devil girl
hej. Mozna sie przylaczyc?? Zaczynam dzis moja metamorfoze i nie chce z tego powodu zakladac nowego topiku. Marzy mi sie 5 na poczatku, poki co jest 8. Zawsze mialam problemy z waga, a po ciazy to juz wogole. I tak po 4 miesiacach od porodu biore sie za siebie:) Wybaczcie mi jesli nie bede sie odzywac w ciagu dnia. Ale wieczorami napewno bede meldowac postepy:)

Wyzalilam sie wczoraj, ile zezarlam i jaka jestem slabiutka w kwestii diety i co? Calego posta Kafe zezarlo, wiec sie wscieklam i poszlam spac. Jetsem chwilowo po zachodniej stronie granicy i dzis nie oparlam sie pokusie fioletowej krowy z alpejskich lak... Ech, jutro bedzie lepiej.

hej ..ja już od 2;50 nie śpie wiec włączyłam laptopa zeby napisać..dostałam okres i cholernie mnie brzuch napieprza;(eh co miesiac to samo masakra na wage wejde za jakies 5 dni jak bede po okresie .Miejmy nadzieje ze bedzie mniej niz 68,9

Filonka to w sumie podobna dieta do norwsekiej a u mnie jak na razie zero głodu.Tak sie ciesze bo tego bałam sie najbardziej ,ze bede głodna i głodna a tu nic takiego.:-] :-] Dzis zaczynam 6 dzien diety a rano na wadze 3 kg mniej .Ciesze sie bardzo. Stokrotko to ładnie pobudke miałas 2.50 -masakraI do 6 nie usnełas??

viiki- no niestety juz potem nie mogłam usnąć ;( cały dzien mnie ten brzuch nawala ;/ pomimo że wziełam nospe ,nospe forte,nurofen czerwony,nimesil śniadanie-kanapka z jajkiem z łyzeczka majonezu , plasterek pomidora 2śniadanie-activia jagodowa z 2 łyżeczkami świeżych jagód

Hej dziewczyny! Tez chętnie dolacze! :) Co prawda na diecie jestem od 27.06 , ale to chyba nie za pozno? :) Od trzech dni w sumie jem to samiutko, rano jogurt naturalny (dzis wyjatek bo jogurt ale smakowy - naturalny zapomnialam kupic heh) Na obiad szklaneczka makaronu + sałatka z ogórka i pomidora i sałata :) O 13 wychodze do pracy wiec w pracy zjem tylko jogurt naturalny i zjem kolacje czyli kanapke z sałatą + herbatka :) Pozatym woda , woda i woda :) Mam 22 lata, 169 wzrostu i niestety startowałam ale AŻ z 71kg, dziś się ważyłam - waga pokazywała 69,5 :D Czyli jakis rezultat jest ;)

Poczatkowo myslalam nad dieta kefirowa ale ze wzgledu na prace zrezygnowalam i tak na dzien dzisiejszy niema konkretnej diety tylko jogurciki i MŻ :) Dziennie zjadam ok 1000 kcl :)

a ćwiczysz coś?? ja za 28dni wyjezdzam na wczasy nad morze na 10dni i to jest dla mnie motywacja do diety i cwiczen..strój kąpielowy trzeba\ kupić a tu tyle tłusszczu... a na plazy bedą panienki opalone chude ;/

Wiesz szczerze mowiac to nie bo moja praca to sama w sobie gimnazstyka :P Pracuje w fabryce ciastek, ciezka robota i czlowiek cale 8 godzin ogoni sie, ozgina i odzwiga... Wiec rozumiesz :) W weekend wybieram sie na basen ;)

Hej dziewczynki! I jak tam wasza dietka? :) U mnie dzis na sniadanie wyjatkowo chłodnik - pół ogorka, pomidor polane jogurtem naturalnym :) Potem bylam na zakupach zobaczylam bób i skusilam sie na niego, ugotowalam i zjadlam troszke, ale to chyba mi nie zaszkodzi ;) Obiadek - szklaneczka makaronu + sałatka z ogórka sałaty i rzodkiewki z dwoma łyżkami jogurtu i placek owsiany :) Potem praca wiec tylko kanapka ale dziś z plasterkiem sera zółtego i jogurcik naturalny :)