Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Najbardziej intrygujący mężczyźni na kafe

Polecane posty

Moje typy: 1.Zawsze szczery 2.PGR 3.Someonecrazy 4.Kaliban 5..........-----> i szowinista D. Zastanawiam się co się stało z Sedesem

Dobra, to możemy dać go na koniec :D Ale mnie strasznie ta laska co jest Dominikiem intryguje... mam ochotę zmienić jej poglądy.. bo głupoty gada

1.Zawsze szczery 2.PGR 3.Someonecrazy 4.Kaliban 5..........-----> i szowinista D. Zastanawiam się co się stało z Sedesem nikogo nie znam :o

Brunet_81 I na tym polega Twoja sława... Ty nikogo nie znasz, ale wszyscy znają Ciebie :)

Gość Brida_____
1. tak 2. i 3. kim oni sa? :O 4. jak najbardziej :) proponuje Regresa :) i jakiegos prawiczka dopisac-Darkera albo offerme ale nie podszywa:P :) a ze nie ma Szukanie w dziury w calym to mocno zastanawiajace!!! :P

jak jest dwudziestodziewiecioletni z wawki to ja go z checią zagarnę :O :P:P:Pbrunet piwnooki :P urodzony pod koniec czerwca :P

Someonecrazy to jedyny facet z fotkami w stopce. I w dodatku przystojniacha z niego i nie głupi jest.. i jakiś taki wrażliwy :D A PGR gra mięśniaka ale widać że serce miękkie

Regres też nie jest głupi tylko trudno znaleźć sensowne wypowiedzi wśród tej szumowiny którą codziennie głosi ..

Za to nie trawie tego Johna co ciągle spamuje jękami do Belli. ja nie wiem, czy ci ludzie się w ogóle znają czy on sam ze sobą gada? :o

Gość moja propozycja :)
Mellygion:-)

Nie obchodzi mnie opinia jakiejś głupiej kobiety. Dla ciebie nie wątpię, że jestem kosmitą bo z taką hołotą jak ty sie nie zadaje, więc jestem po za twoim zasięgiem. Zdanie o was mam jakie mam i z każdym dniem coraz bardziej sie w nim utwierdzam.

:D No jasne... a co? Zawiedziona? Spodziewałaś się Brada Pitta :P? Dominik, weź pod uwagę że tu na kafe wiele tematow to ściema prowokacja itd. a Ty się dajesz nabierać

Gość glosuje na offerme
:D