Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia;(22

Powiedział, że będąc ze mną zdradził mnie 20 razy!;( Pomocy

Polecane posty

Gość Monia;(22
Nie brzmi to dobrze...Pustka... I z nikim nie spotykałaś się przez ten czas?:( Ja już nie wiem kogo słuchać...Czy lepiej znaleźć sobie w przyszłości kogoś, "przyjaciela" czy czekać aż wszystko zgaśnie do Eks...

Gość damianka
Posłuchaj siebie. Zobaczysz, jak się życie ułoży. Nie bądź z ni8kim na siłę, bo skrzywdzisz i jego i siebie, ale jeśli coś do kogoś poczujesz, to jak najbardziej.

Gość karolina25ajak
spotykalam, probowalam ale nie bylam gotowa:(

Gość Monia;(22
Pewnie i mnie to samo spotka:( Tel. milczy- ma mnie w dupie. A myślałam chociaż, że będzie jęczał:(

Gość karolina25ajak
moze lepiej i nie dzowni co? umocnisz sie w przekonaniu ze to dupek. a jakby dzownil moze bys sie jeszcze zlamala i mu uwierzyla.

Gość Monia;(22
Ale jest mi cholernie przykro, bo myślałam, że mu zależy...A tak....Dupa. wiem, że jakby dzwonił byłoby ciężko, ale milczenie jest równie dobijające...:( Pewnie bzyka się z jakąś panienką:( Bo niby czemu tak nagle mu się tak na szczerość wzięło? Pewnie chce się związać z inną, tak naprawdę. Wcześniej jakoś kłamał będąc ze mną, a nagle wyjawił swoją "mroczną stronę" i bye bye:( Czyli pewnie ma kogoś na stałe:(

Gość Monia;(22
Dobra, gadam bez sensu- wiem. Ośmieszam się:( Jakby zależało to by nie zdradzał:(

Gość karolina25ajak
nie somieszasz sie, on sie osmieszyl. jestes super wartosciowa dziewczyna. jestem tego pewna. a on jest dupkiem. mysle ze on mysli ze to nie tak na serio, ze sie powsiekasz i ci przejdzie a on to przeczeka. nie wiem czemu wzielo go na taka szcezrosc. moze sie spił? moze sie nacpał? nie wiem. ale ciesz sie ze ci powiedzial bo bys w tym tkwila. co by bylo gdybys dowiedziala sie za rok za dwa lata/. zniszczylabys sobie zycie jeszcze bardziej. niech nie dzowni, niech spada na bambus. nie mysl o nim. rob wszytsko by nie myslec!!! naklej sobie na lodowce info ze on jest du[pkiem. wpisz sobie w komroce pod jego tele ze "dupek" albo "nie odbieraj od tego kutasa" moze bedzie lepiej. tetaz masz go pewnie zapisane jako misiek czy jako tak. zmien to, to to spowoduje ze nie bedziesz odbierac. serio. to jest psychologocznie stwiedzone czy jakos tak:)

Gość Monia;(22
Ja sądzę, że powiedział mi to wszystko dlatego, że sam już nie wiedział co zrobić ze sobą i z tym swoim pierdolonym haremikiem:( I może zauroczył się jakąś cipą i postanowił mnie skreślić....Bo chcę dać szansę sobie i jej:( A ja mimo wszystko byłam tylko balastem... Uznał, że ma problem i powiedzenie mi tego wszystkiego odciąży go z poczucia winy.

Gość karolina25ajak
moj facet zawsze mowi ze nie znalazl swojego fiutka na smietnkiku i w byle co go wkladal nie bedzie, ale wkladał bo zdradzał i twoj widocznie tez. nie martw sie. bedzie dobrze. wiem ze takie slowa nic nie daja, a mnie bardzo denerwowaly na poczatku ale taka jest prawda i jeszcze to ze czas leczy rany. mysl o tym ze moglo byc gorzej. moglas sie dowiedziec pozniej, za kilka lat, moglas byc juz jego zona lub miec z nim dziecko, jak bys wtedy odeszła?? dziekuj Bogu ze dowiedzialas sie teraz i ze mozesz sie odciac. znajdziesz sobei supoer faceta jeszcze. glowa do gory cycki do przodu:)

Gość Monia;(22
A miałam marzenia. Chciałam mieć dziecko, być jego żoną...:( Tak bardzo chciałam... Już rozumiem skąd masa singielek- koło 30tki. Dostają kopniaka od takich fiutów, a później nie są w stanie nikogo pokochać:( To takie przykre, cholernie. Moje marzenia poszły się jebać:(

Gość karolina25ajak
tak wlasnie dlatego. jestesmy w zwiazkach dlugo i myslimy ze cos z tego bedzie a potem kolesie daja dupy i zostawiaja albo pwoduja ze my zostawiamy (zdrady ich). zaczynaja sie zwiazki kolo 22-23 ;at trwaja kilka lat potem sie rozpadaja i kobietki koło 30 zostaja same wych***jane przez dupków.

Gość Monia;(22
Karolina- z jakiego miasta jesteś? Wychodzisz gdzieś czy zamknęłaś się w 4 ścianach? Nie pozostaje nic tylko liczyć na siebie....Jak można komuś ufać, wierzyć...oddać całe serce, duszę i ciało...Nie sądziłam,że będę porzuconą panną wylewającą łzy na forum internetowym:( Teraz już rozumiem wszystkie te załamane kobiety:( Póki co nie płaczę, jestem wściekła. Tak mnie skręca coś w brzuchu aż z tej wściekłości:(

Gość damianka
Jeżeli w nocy będziesz smutna, to zamień smutek na złość i zbij z calej siły poduszkę, na której on spał. A potem zwal ją na podłogę. To też trochę pomoże.

Gość oijbvfyhjki
O MATKO! 20? dziewczyno, lepiej idź i zrób sobie testy na hiv-a! :O

Gość Monia;(22
Nie- był 2 partnerem w moim życiu. Ja byłam pierwszą jego- co jego zdaniem- tłumaczy jego podejście do nowych panienek!:( tak powiedział...Że trzeba w życiu zasmakować wielu... Co do hiv-a już się nie wypowiadam;) Ale dziękuję za radę- naturalna reakcja normalnego człowieka...

Gość Monia;(22
Nie, miałam przed nim 6 chłopaków. Ale to co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :p

Gość karolina25ajak
jestem z warszawy, staram sie wychodzic. piszałam wyzej ze po pracy robie wszytsko by nie siedziec w domu. zakupy ubraniowe, jedzeniowe, fryzjer i inne przyjemnosci. staram sie spotykac ze znajomymi chociaz wiadomo kazdy ma swoje zycie a ja predzej czy pozniej i tak wracam do pustego mieszkania. zalozylam sobie konto na portalu randkowym nie mam ochoty na randki ale po prostu robie cos by nie zwariowac by sie nie cofac a isc do przodu. staram sobie oragnizowac czas.

Gość Monia;(22
Dziękuję podszywie, ale byłam pierwsza:) Co za ludzie na tym forum...

Gość Monia;(22
miał 20 lat.

Gość tak jest :):)
slabe prowo jestes głupiaa jesli prawda to przynajmniej nie marnował czasu

Gość trzeba było trzymać nogi razem
I zachować dziewictwo dla niego. tak jak On zachował dla Ciebie.

Gość Monia;(22
Może i jestem głupia. WON. Nie wiem w czym ja tu zawiniłam. Ja o niczym nie wiedziałam. Dzięki bardzo.

Gość magadajajjaa
nie jestes winna. dupki won z topku. dajcie dziewczynie spokoj. duzo przeszla. widze ze tu dziewczynki ci dobrze doradzaja. sluachaj ich i i trzymaj sie.

Gość Monia;(22
Dziękuję.... Pewnie znajdą się głosy, że widocznie czegoś mu nie dawałam, że tak bardzo zboczył z drogi wierności.... Ale ja rozumiem,gdyby to było raz,dwa...Ale tyle panienek to świadczy chyba tylko o ciężkich zaburzeniach emocjonalnych:( Ja starałam się dać mu wszystko, i nie tylko w łóżku:( Zaraz się porzygam;(

Gość świeta się znalazła
a sama przed jakimś szczylem pewnie nogi rozłożylaś

Gość Monia;(22
Napisał do mnie na gadu, chce mnie sprowokować. Nie odpisuję...Niech nie wie czy jestem, czy mnie nie ma...Czy żyję czy nie...Ukrywam się:( Niech się martwi chuj! Swój pierwszy raz wspominam bardzo dobrze, więc WON. Nie o tym temat!

Gość tak jest :):)
jeżlei masz tyle co w niku to szczeniara jestes, chłopak jest mlody chce poruchać wyszumieć się znam takich co cale liceum i studia byli razem a teraz rozeszli sie i co? zycie ucieklo a mogli sie bawic, zdubywac doswiadczenia, zasmakowac w innych, twoj nie jest glupi, chce sie wyszumiec a jak sie wyszumi znajdzie panne ktora mu bedzie odpowiadala takie zycie:)

Gość Monia;(22
Sorry ,ale myślałam, że 20 to przebieg na całe życie...Albo i dwa życia. Rozumiesz go? Ja nie....No i się wyszumi. Mnie już nie będzie:( Dziękuję "życzliwym" duszyczkom. Łapię już mega dołka:(