Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia;(22

Powiedział, że będąc ze mną zdradził mnie 20 razy!;( Pomocy

Polecane posty

Gość jakajakajajka
poinformuj kogo sie da :D:D szcegolnie tych ktorzy go znaja :D

Gość Monia;(22
Ok...terapia szokowa....Ale ja sobie tym psychikę zniszczę..;( Nie chcę zostać zgorzkniałą panienką, która będzie leżeć w łóżku wychylając butlę martini i popalając kolejną fajkę;( A teraz myślę tylko o tym;(

Wiem co czujesz. Mnie zaczęła zdradzać po 15-stu latach.. Teraz potrzebujesz czasu.. przejdzie ci.

Gość Monia;(22
Nie bardzo znam jego znajomych...:( Jesli już to tylko kolegów. Wspolnej paczki nie mieliśmy.

Gość szagiok
widac ze fajna i dobra z Ciebie osoba, wszystko Ci sie ulozy zobaczysz za kilka lat bedziesz sie z tego smiac;)

Gość szagiok
a powiedz mi czy masz jakies dobre kolezanki?

Gość damianka
Odpuść sobie myślenie o nim. Nie skreślaj przez obrzydliwca wszystkich mężczyzn. Bywają i tacy, jacy powinni być. Jeszcze kiedyś pokochasz właśnie takiego. :)

Gość Monia;(22
Mam koleżanki...Ale w chwili obecnej każda z nas jest w innym mieście...Będziemy się widzieć dopiero za 3 tygodnie...Do tego czasu zemrę chyba:(

Gość szagiok
nie zemrzesz masz nas ;)

Gość juliajuliajulia
Hmmm lekko Ci napewno nie bedzie:( pzykro mi ,ze facet dla ktorego robilas duzo okazal sie huje m poprostu!:(;( naet niewiem co powiedziec, bo nie łatwo bedzie zapomniec napewno...a czas troche pomoze ale to potrwa, ale postaraj sie pomyslec o sobie i postaw na siebie! jestes młoda!!!:) ladna zapewne;) ja zostalam sama w wieku 30 lat po 8 latach zwiazku, bylo cięzko, ale teraz ciesze sie zyciem, jestem sama to fakt, ale nie samotna:) GŁOWA do góry!!!!!!!!

Gość Monia;(22
Jak mam odpuścić...Każda myśl to tylko: on, on,on...krzywda... Brzydzę się- to jasne...Ale boję się samej siebie, że zmięknę, że sama sobie będę wciskać kity.... A co do koleżanek...One go nigdy jakoś nie lubiły..:( i teraz mi będzie wstyd:(

Gość damianka
Bądź dla siebie dobra. Kup coś słodkiego, poodpoczywaj, zrób to, co lubisz, dogadzaj swoim "zachciankom". Zobaczysz wkrótce, że okaże się, że Ci bez niego naprawdę fajniej.

Gość szagiok
no i dobra powiedz im ,,dziewczyny ale ja bylam glupia,, kolezanki jak sa dobre zawsze Ci pomoga. bedzie chujowo bo to okropnir boli...najlepsze lekarstwo to czas i towarzystwo;) nie mozna zostawac samemu w takich chwilach

Gość Monia;(22
Ok...mam 22 lata, nie mam z nim dziecka, ślubu....Wszystko przede mną...Ale chyba same wiecie, że nic nie jest takie proste...;( Nie da się pewnych rzeczy wymazać, zapomnieć...Czuję się tak upokorzona...:( A z tego co mi mówił wczoraj pamiętam jeszcze( byłam w takim szoku, ze ciężko mi było myśleć), że on nie wie, jak ja mogłam się łudzić, że nie pasował do mnie, że on potrzebuje oddechu, wrażeń, a ja najchętniej bym tylko z nim siedziała, że na wakacje woli jechać z kumplami, że go męczyłam i dlatego to robił, że tak naprawdę jestem wredną, wyniosłą suką:( Boże...

Gość Monia;(22
Jedyną moją zachcianką jest alkohol. Mam ochotę się zalać!:( Słodyczy nie jem ,bo jak głupia od lat katowałam się, by mieć super sylwetkę, wszystko musiało być ok...Żebym zawsze była ładna.Dla niego:(

Gość szagiok
ja pier.... Boze widzisz i nie grzmisz.. on poprostu nie dorosl, nie wie co to milosc, ile on ma lat?

Gość damianka
Koleżankom powiesz po prostu: "miałyście rację". Nie Ty się wstydź, tylko on powinien. Ulegniesz? Nie wierzę. Tak nisko cenisz swoje zdrowie i życie? A ten obślizgły śluz w parchatych i brudnych, chorych i zakażonych cudzych cipach nie przeszkadzałby Ci? Chcesz go dostać trochę do swojej osobistej? Pocałujesz go w te same usta, którymi lizał je "tam"? Takie rzeżączkowe?

Gość Monia;(22
A koleżanki są w szczęśliwych związkach...jadą ze swoimi chłopakami na wakacje...I nagle gdzie tu w tym wszystkim miejsce dla porzuconej, czującej się beznadziejnie dziewczyny;( Po jakim czasie zacznę patrzec na to z innej perspektywy...? na cokolwiek bym nie patrzyła to mi przypomina o nim...Nawet jego bokserki leżą na szafce...

Gość wsbhjklm,;
no i jasne, chcał wypadu z kumplami na wakacje, wieć ci zrobił to co zrobił.Pewnie we wrześniu będzie żałował i chciał się znowu zejsc, bo się wyszaleje już , a dobrze żeby ktoś zimą i jesienią koło niego robił. Olej go i przekreśl, on się nie zmieni a ty zmarnujesz życie

Gość damianka
Weź te bokserki przez papierek i schowaj gdzieś.

Gość Monia;(22
damianka- ok...tylko że takie myślenie mnie zabija:(

Gość szagiok
pamietaj ze wybaczyc moze bedziesz mu potrafila ale NIE ZAPOMNISZ NIGDY. i bedziesz sobie to przypominala za kazdym razem kiedy go pocalujesz itd... jebac go chuja w dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Problemowa bez problemów
Dziewczyno przestań się obwiniać. To po pierwsze. Mnie po 5 latach związki zostawił facet dla jakiejś dziwki z internetu. Załamałam się strasznie. Wyłam, wyłam, uwierzyłam w to, ze jestem głupia, brzydka itd, itp. A tu poszłam do pracy i okazało się, ze jestem najlepsza w swoim fachu osobą, jaką do tej pory zatrudnili, czuję się w pracy potrzebna, czyli taka głupia nie jestem! Może i 1000 chłopa nie wali do drzwi, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś! Mogę być wreszcie sobą, nie muszę się katować żeby zawsze pięknie wyglądać, moge poprostu BYĆ SOBĄ! Ty również zacznij być sobą, mimo, ze pewnie przez długi czas nie będziesz miała ochoty na związek (ja po prawie roku jeszcze nie mam) pzyjdzie czas, że serce zabije mocniej i znowu będziesz potrafiła kochać. to musi niestety trwać. Ja też myślałam, że świat mi się zawalił, ale tak nie jest. Uwierz w siebie i nie daj się jakiemuś złamasowi. To, ze dla niego byłaś nikim nie znaczy, że masz być nikim dla siebie, bo tak NIE JEST. Głowa do góry, po burzy zawsze świeci słońce :)

Gość DDF
słonko po pierwsze powiedz sobie tak: on jest szmatą na potęgę bo zranił pomimo mojej miłości. jest nie normalny psychicznie, nie może stworzyć związku :P" po drugie szukaj innego albo na razie w ogóle odpuść sobie związki :) niektórzy faceci to S Z M A T Y...

Gość Monia;(22
Te bokserki to prezent ode mnie na któreś tam święto...:( Hm...Czyli odbija mu na wakacje?:( 24 latek..a taka sieczka zamiast mózgu? Wierzyłam, że nasza miłość przetrwa wszystko..A miłości nie było...

Gość DDF
ja bym wykastrowała łyżką normalnie :P:P:P

Gość szagiok
ja Ci powiem tyle. nie warto wybaczac. moja kolezanka wybaczyla i zdradzil ja drugi raz... i znowu mu wybaczyla. a teraz zyje w strachu ze zrobi to trzeci raz. po jaki chu sie tak meczyc??

Gość Monia;(22
Ok...Tylko jak przetrwać ten czas, kiedy serce będzie walić jak młot na każdy dźwięk sms-a, na każdy telefon...Zdjęcie... Nic dziś nie zjadłam, jest mi niedobrze...:( Wydaje mi się czasem, że każdy facet zdradza swoja kobietę..Że instytucja małżeństwa, związki, dzieci...Nie ma to sensu...Bo kiedyś w końcu każda usłyszy, ze była do dupy i zostanie sama:(

Gość damianka
Nie każdy. Zapewniam.