Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia;(22

Powiedział, że będąc ze mną zdradził mnie 20 razy!;( Pomocy

Polecane posty

Gość Monia;(22

Ta noc była straszna...Przyjechał do mnie i wygarnął wszystko...Po 4 latach związku...Nie wiem co ze sobą zrobić, gdzie iść...Jak dać sobie radę z takim obciążeniem;( 20 panienek! Umieram....Wyzwałam go od kurwiarzy i szmaciarzy, wygoniłam z płaczem, a on się śmiał...Boże, co za psychol;(POMOCY;( Chcę umrzeć;(

Gość hurkalinka
iesz się, że sie pozbyłas tego kurwiarza z domu, że nie jesteś z nim po slubie, jesteś wolna, ciesz sie tm

Gość Monia;(22
Tak....Kurwiarz...Babiarz...Zdrajca....Ale nie wiem czy psychicznie dam radę? Co zrobić? Nie oszukuję się- wiem ,że będę tęsknić..Bo naprawdę go kochałam....Zrujnował mi życie;( Jak zabić w sobie to uczucie? Samo wyobrażanie sobie go w "akcji" z inną powoduje u mnie histerię...;( Ale jak zabić miłość, która będzie się we mnie długo tlić...;(?

Gość też kobieta
Kobieto,jakie umrzeć?! Teraz możesz zacząć żyć.Ochłoń trochę,wiem jak to boli,z czasem dojdziesz do tego,że uwolniłaś się od czegoś jeszcze gorszego-następnych lat pełnych zdrad.Wnioskuję,że jesteś młoda,ból z czasem minie,a życie dopiero przed Tobą.

Gość Monia;(22
Jestem strasznie wrażliwa...Boję się, że zniszczę sobie życie przez to co on mi zrobił. Bo przecież nie zapomnę o tym! Czy każdy facet taki jest?! Zdradzał, bo dałam mu trochę wolności, której tak bardzo potrzebował( tak mówił). Ja się bardzo dużo uczę, jestem na ciężkim kierunku...Mieszkam sama. Doszło do tego, że on chodził notorycznie sam na imprezy, ale ja się cieszyłam, bo zawsze po- przyjeżdżał do mnie....Zrobił mi pranie mózgu;( Płaciłam za wszystko, gotowałam mu obiadki...A on...Jak żyć?! Co powinnam zrobić teraz? Co, gdy on uzna,że jednak chce temu dać szansę? Złamię się....Chcę go nienawidzić...:(

Gość no i co dalej jak dasz
mu szanse ? bedziesz miala nadal zaufanie ? czy wpadniesz w histeryczna zazdrosc? Daj sobie spokoj,to jakis buhaj rozplodowiec !20 panienek!

Gość szagiok
Boze drogi jestem w szoku jak ti czytam, tak strasznie mi Ciebie szkoda :( i kazdy bedzie Ci tu pisal ze daj sobie spokoj itd ale wiem ze to nir jest takie latwe...;( musisz byc silna chociaz to jest cholernir trudne. idz na impreze i baw sie chlopakami !!!!

Gość dfdfgdfgdgfgfd
strasznie mi cie szkoda. jaja bym mu urwala. nie wracaj do niego bo calkiem zmarnujesz sobie zycie. mialam to samo. moze nie 20 a moze i 20 bo powiedzial mi tylko a moze i az o 4. glupia glupia glupia i naiwna. nie wracaj nie warto. on jest nic nie wart. placilas? gotowalas? przeczytaj ksiazke "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" musisz sie jakos trzymac, spotkaj sie z kolezankami, pojedz do domu, moze gdzies wyjdz sobie na wakacje. wiem ze nie bedzie latwo ale musisz zapomniec o tym dupku. ile byliscie razem? ile macie lat? co za dupek.

Gość Monia;(22
Chyba bawienie się chłopakami to nie jest dobry pomysł:( Nie chcę nigdy nikogo skrzywdzić;( Siedzę i płaczę jak dziecko. Co zrobić jak zadzwoni? On to pewnie obróci w żart...To swoje tragiczne zachowanie....To co powiedział....Ale ja wiem ,że to prawda. Teraz już rozumiem wszystkie sygnały, jakie były wcześniej....Jak byc twardą i go wypieprzyć z życia?:(

Gość dfdfgdfgdgfgfd
tak, badz twarda. i jeszcze dzis zmien numer telefonu. dziewczyno nie wracaj, nie odbieraj telefonu. badz twarda. 20 razy???????? nie wracaj. olej go. nie jest ciebie wart. nie odbieraj telefonow. nie otwieraj mu drzwi. nie sluchaj jego tlumaczen.

Gość Monia;(22
Byliśmy ze sobą 4 lata. Ja mam 22, on 24. Powiedział, że uwielbia seks i musiał posmakowac innych cipek;( Kurwa, szlag mnie trafi:( Dawałam mu wszystko co mogłam. Nie jestem jakąś cnotką, uprawialiśmy zawsze( w moim mniemaniu) fajny seks. Głupio to zabrzmi: ale" dawałam" mu zawsze. Nigdy się nie wykręcałam...Kochałam się z nim kochać... wakacje? Na co mi one....Skoro nie mam z kim jechać...Czuję się, jakbym została sama na świecie:9

Gość jakajakajajka
nie wracaj bo popelnisz mega blad.. widzisz ty go nawyzywalas a on smial ci sie w twarz..katastrofa na calej linii.. nawet cienia skruchy, tego ze zawinil,nic, zero.. urwij kontakt. bylo minelo.trzeba zyc dalej.na poczatku trudno,bardzo. wyjdz do ludzi, poznaj kogos nowego, nawet jak nie masz ochoty.to pozwoli ci zapomnic o calej tej sytuacji.z czasem zapomnisz..

Gość szagiok
dokladnie tak, rycz sobie w domu ile wlezie ale przy nim nigdy!! pokaz mu ze masz wyjebane na to czy to bylo 20 czy 100 razy bo taki kurwiasz to ile razy by nie zaruchal to nie ma znaczenia. powiedz mu ze jest dla Ciebie zalosnym nic nie wartym smieciem a sama zrob sie na bostwo wez kolezanki i d=gdzies idzcie ;) wiem ze jest ciezko wiem :(:(

Gość Monia;(22
On przyjedzie i będzie robił cyrk a ja co? On zadzwoni a ja co? Chcę być silna, ale boję się, że postanowienie "nie odbieraj telefonow" nic mi nie da...Tak bardzo chcę, zeby to wszystko było nieprawdą,ze usłyszę jego głos, że to tylko zły sen....

Gość damianka
Wykonaj koniecznie badania na: HIV, żółtaczkę typu C, Wirus opryszczki. Jeżeli okaże się, że jesteś czysta, to wtedy szybciej się uspokoisz. I więcej nie ryzykuj zarażenia się od kurwiarza jakimś syfem.

Gość jakajakajajka
jaki znowu cyrk?? jakie dzwonienie?? oszalalas????????? urwij kontakt, kobieto dasz sie tak pomiatac,wez no otrzezwij. wybaczasz taka zdrade?? przeciez on cie nie kocha na dodatek!! matko co to sie dzieje......

Gość szagiok
czarow ni ma. musisz byc silna, pomysl sobie o kims kogo bardzo kochasz na przyklad o mamie i pomysl sobie ze zrobisz to dla mamy;) ze nigdy mu juz nie ulegniesz ;)

Gość Monia;(22
Już płakałam wczoraj...Dałam się ponieść emocjom...Powiedział mi ,żebym "nie pękała" i nie ryczała, bo wyglądam okropnie:( Chciałabym tylko żyć nadzieją, że on będzie tego żałował ,tego co mi zrobił....Sądzicie, że pożałuje i zapłacze tak jak ja teraz...?

Gość i zrób test
na obecnośc HIV ... niestety :(

Gość jakajakajajka
szczerze..skoro bedac z toba, oklamujac cie tyle czasu, nie zalowal tego co robil..rozumiem jakby zdradzil raz,ale on to robil swiadomie-skoro przyznal ze 20 a skad wiadomo ile tak naprawde..moze i wiecej.. wracajac..uwazam ze nie zaplacze...

Gość Monia;(22
Czysta jestem, bo miesiąc temu się badałam. Dużo czytałam o tych chorobach, jestem osobą świadomą...Ale nie sądziłam, że moje zdrowie jest tylko cudem, bo zdradziwszy mnie z 20, miałam duże szanse skończyć w plastikowym worku zdychając na wenerę....;( jedyne co miałam to rzęsistka...Powiedział mi On, że na pewno złapałam na basenie. wyleczylam się i zapomniałam...A to na pewno od jakiejś taniej tipsiary z dyskoteki... Boże...Dziewczyny....Nie jestem maszkarą...Podobam się facetom, jestem w miare mądra....i co? W obliczu miłości jestem najwiekszym debilem pod słoncem;(

Gość damianka
Pożałuje i zapłacze, ale nie dlatego, że Cię zdradzał, tylko dlatego, że kiedyś coś podłapie. Wtedy pożałuje, że nie umiał być wierny. :(

Gość Monia;(22
Naprawde nie pożałuje?:( Mam takie mysli, żeby go zniszczyć...:( Ale jak:(

Gość jakajakajajka
czemu tak mowisz, nie spodziewalas sie ze cie tak wyroluje..widocznie dobrze sie kryl..ale sk**wiel, zeby mu tak jaja zwiedly..

Gość Monia;(22
Nie wiem w sumie czy się krył...Nie miałam dostępu do jego telefonu....do niczego...gadu przy mnie też nigdy nie otwierał...Ale ja uwazałam, ze trzeba mieć jakąś prywatność... Ale jak do mnie ktoś pisał to patrzył i był zazdrosny...:(

Gość damianka
To już teraz wiesz, że nie na basenie. Chciałabyś nadal ryzykować zdrowiem lub nawet życiem? Nie brzydzisz się, że on ślizga się w jakimś zarażonym śluzie, a potem wpycha się taki obślizgły w Ciebie? Ja bym się natychmiast odkochała. Rzygałabym z obrzydzenia, gdyby taki obślizglec próbował się do mnie zbliżyć. :(

Gość Monia;(22
Ok...Chyba jestem idiotką...wierzyłam mu we wszystko....:( Jak dac mu popalić? Czy coś w ogóle go zaboli?:(

Gość damianka
Chcesz zemsty? To poinformuj koleżanki, dlaczego się go brzydzisz. :D

Gość jakajakajajka
ooo popieram popieram.. fuj ble ble ble ohyda:/

Gość szagiok
kur....;/ rob wszystko tak zeby on czul ze Tobie wogole nie zalezy, ze wali Cie te jego zdradzanie pokaz mu ze jest nikim i ze nie masz czasu na jego gadke bo masz lepsze rzeczy do roboty