Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia;(22

Powiedział, że będąc ze mną zdradził mnie 20 razy!;( Pomocy

Polecane posty

Gość tak jest :):)
myślisz ze świat kręci się wokół CIebie? zawsze jest ktoś inny:) nie jesteś jedyną kobietą na świecie nie martw się znajdzie sobie 20 czy to duzo? podejrzewam że zawyrzył zeby zdenerwować Ciebie ja miałem 40 znudziło mi się cipka to cipka, teraz jestem zareczony z wspaniała kobietą i planuję rodzinę zapamiętaj życie nie jest sprawiedliwe:)

Gość Monia;(22
To nie jest topik dla szmaciarzy. Raczej dla normalnych ludzi, którzy tepią takich jak Ty. Może i życie nie jest sprawiedliwe, ale dziękuję Tobie za "rady". Nie wiem co masz tym na celu.

Gość Monia;(22
I niech ta kobietka nagle zrozumie, że świat nie kręci się tylko wokół Ciebie. Wtedy będzie lament, prawda?:) Żegnam.

Gość karolina25ajak
nie lap dolka. chociaz wiem łatwo powiedziec. mnie do tej pory romantycznie filmy rozwalaja. nie sluchaj glupich dziewczyn. nie wiedza jak to jest nie rozumieja. niech sie ciesza ze maja szczesliwe zycie i dobrych facetow i niech sie modla by ich nie zawiedli. syty głodnego nie zrozumie. tylko ty wiesz jaka bylas dla niego. nie przejmuj sie Mała. mnie denerwowaly takie teksty ale bedzie dobrze. idz do fryzjera koniecznie. idz na zakupy, spotkaj sie z kolezankami, z rodzina. masz rodzenstwo? mlodsze starsze? pobyj troche z nimi. nie martw sie. nie odpisuj ani na gg ani na maile. musisz byc twadra. poczytaj ksiazki, poogladaj filmy. no i "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" raz jeszcze polecam. trzymaj sie cieplo!!!!

Gość damianka
Po prostu chce Cię facet zdenerwować. Pewnie też niejedną doprowadził do łez, dopiero teraz zobaczył, jak bardzo dziewczyny potrafią cierpieć, poczuł się jak szmacisko (bo nim jest) i chce podnieść swoje ego Twoim kosztem. Olej. Niewart splunięcia nawet. :)

wy kobiety czasami jestescie wpatrzone jak w nas jak w obrazek, skoro taki dzieciak ciebie zalatwil to pomysl co ja moge majac spore doświadczenie ? wasza naiwnosc nie zna granic, zycze milego wieczoru

Gość karolina25ajak
a czemu faceci to tacy debile??? jak chcial inne ruchac to mogl ja normalnie jak facet rzucic za przeproszeniem. rozstac sie, nie zawracac jej glowy. a teraz co? byli ze soba a on inne ruchał? ojej. mowisz tak o sobie ze teraz przykladny maz i tatus. mam nadzieje ze ci zonka rogi na boku dorabia to poczujesz jak to jest i dla innych troche wspolczucia bedziesz miał. jak chca faceci dupki jedne ruchac 1000 panienek to niech 1 porzadnej nie zawracaja głowe. psy parszywe.

tak jest :):) zgadzam się, niektórzy nie mają honoru, ale to dzieciak więc się nie dziwię, ja stukałem na legalu a i przepraszam za ortografa gdzieś tam wyżej:)

Gość damianka
do tak jest: czasem kobiety kochają całą sobą, ufają i myślą, że są z kimś wspaniałym. Czasem okazuje się to prawdą. Przykro mi, że Ty się do takich wspaniałych nie zaliczasz.:(

Gość Monia;(22
tak jest- sądzę, że jesteś niedowartościowanym paszczurem, ale mniejsza o to. Nie chcę się spierać z kimś takim jak Ty. Kiedyś i tak pewnie dostaniesz tym pierścionkiem w twarz. Bo ona przecie zobaczy, żeś niejedyny na świecie!:D Dobra...Jutro idę umówić wizytę u fryzjera, kupię sobie jakieś buty... Nie odpisuję, nie odpisuję....Wiem, że napisał tylko, by mieć kontrolę...On zawsze tak miał. Niech się gryzie tak jak ja się gryzłam przez te lata....

Gość damianka
Zmieniłaś już wszędzie jego nazwę na "dupek" albo "gnojek"? Wszędzie?

Gość Monia;(22
24 latek to dzieciak? ehh....Pewnie jesteś 40letnim prykiem, który tylko marzy o tych dupkach, które ruchał za młodu. Co masz na celu dołując mnie? Mógł zerwać a nie narażać życie i zdrowie dla chwili przyjemności!! A on parszywie klamał..... Więc o co Ci chodzi?:(

damianka swoje juz przeżyłem, mam narzeczoną i inne już mnie nie interesują, znalazłem kobietę życia i jej nie zdradze, jak coś nie będzie pasowało, rozstanę się z nią bo zdradzał nie będę

Gość karolina25ajak
http://pl.shvoong.com/social-sciences/psychology/1708943-dlaczego-m%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni-kochaj%C4%85-zo%C5%82zy/ zasada nr.1 To, za czym się ktoś ugania, ucieka mu sprzed nosa zasada nr. 2 Kobiety, za którymi mężczyźni szaleją, nie zawsze są wyjątkowe. One po prostu nie dają po sobie poznać, że im na facetach zależy zasada nr. 3 Kobieta intryguje mężczyznę w takim stopniu, w jakim on czuje, że nie ma jej na 100% w garści zasada nr. 5 Jeśli zaczynasz od postawy 'dla Ciebie wszystko', jego to zraża. Ale jeśli jest coś, czego nie może dostać, zdobycie tego staje się dla niego wyzwaniem zasada nr. 6 Twój stosunek do samej siebie, decyduje o tym, jak widzi Cię mężczyzna zasada nr. 7 Ceń się wysoko, a uwierzy, że jesteś jego wygraną na loterii zasada nr. 17 Jeśli mu powiedz, że nie zamierzasz zbytnio sie angażować, on zrobi wszystko abyś zmieniła zdanie zasada nr. 26 Złe nawyki kształtują się łatwiej niż te dobre, bo dobre nawyki wymagają świadomego wysiłku. Czekanie zachęca do takiego wysiłku zasada nr. 45 Kobieta wydaje się mężczyźnie bardziej pewna siebie, kiedy on nie może jej odciągnąć od jej własnego życia, bo ona jest ze swojego życia zadowolona zasada nr. 46 W chwili, gdy kobieta wysila się ponad miarę, żeby przypodobać się mężczyźnie, obniża standard ich związku zasada nr. 47 Popełniasz grzech nadgorliwości za każdym razem, kiedy okazujesz wyraźnie, że dajesz z siebie wszystko zasada nr. 48 Musisz się pilnować, żeby nie tracić gruntu pod nogami. Kiedy przestajesz być panią siebie wasz związek jest skazany na niepowodzenie zasada nr. 49 Nadgorliwość w zabieganiu o względy partnera często ma negatywny skutek: mężczyzna widzi szanse na to, żeby zjeść ciastko i mieć ciastko. Ale jeśli utrzymasz go na dystans, będzie się zachowywal wzorowo zasada nr. 57 Troche dystansu połączonego z samokontrolą budzi w nim nerwową obawę, że może Cie stracić zasada nr. 62 Kobieta o emocjonalnej naturze ma dla niego więcej z popychadła zasada nr. 63 Podobnie jak poufałość rodzi lekceważenie, powściągliwa postawa często przywraca szacunek mężczyzny zasada nr. 72 Większość mężczyzn ma skłonność do lekceważenia kobiet, które wydają się zbyt uległe zasada nr. 86 Im bardziej będziesz od niego niezależna, tym bardziej będzie Tobą zainteresowany zasada nr. 87 Jeśli dajesz jasno do zrozumienia, że strasznie Ci na czymś zależy, niektórych ludzi będzie kusiło, żeby zrobić zyg-zyg marchewka zasada nr. 90 Mężczyzna nie będzie szanował kobiety, która automatycznie ustawi sie na najwyższe obroty, żeby mu dogodzić zasada nr. 97 Kobieta uległa, która daje za dużo sprawia wrażenie jakby bardziej wierzyła w mężczyznę, niż w samą siebię. Mężczyzna widzi w tym słabość, a nie wdzięk zasada nr. 98 Myśl zawsze samodzielnie i ignoruj każdego, kto spróbuje Cię ograniczać i narzucać swoje zdanie i chyba najważniejsza na dzień dzisiejszy... zasada nr. 93 Kiedy zaczynasz się śmiać, zaczynasz zdrowieć

Gość Monia;(22
Wpisałam wszędzie jego imię i nazwisko. Dupka nie jestem w stanie wpisać. Nazwisko też brzmi źle i sucho...Tak obco i formalnie to wygląda. Nie patrzę....

Gość Monia;(22
Karolina, dziękuję. Będę powtarzała te zasady jak mantrę:*

Gość karolina25ajak
badz twarda i trzymaj sie. zmykam powoli. najwyzej jutro odwiedze topik. trzymaj sie Mała i nie daj sie. i pamietaj ejstes piękną, mądrą, atrakcyjna i dobra (nawet za dobra) dziewczyna a on jest dupkiem i jaja mu na pewno uschna:) dobrej nocy. wyspij sie.

Gość karolina25ajak
wpisz w tel. dupek jeden. serio to pomaga jak dzowni by nie odebrac:)

Gość Monia;(22
Dziękuję. Dobrej nocy Ci życzę. Ja sobie zrobię ciepłą kąpiel, muszę to jakoś ogarnąć...A na pewno nie mogę się zaniedbać tylko przez to.

Gość no nie wiem hmmmm
nefrete--> moglabys napisac jakie masz te ebooki ,moze ja bym sie skusila gdybys mogla mi jakis wyslac? o zdradach mnie nie interesuje, ale jakies psychologiczne, o polubieniu siebie czy cos w tym stylu jak najbardziej , hmm albo pozytywne myslenie, czy wiara w siebie...:)

Gość Monia;(22
dzwoni. już 4 raz:( Nie....Ja sobie tego nie wyobrażam:(

Gość no nie wiem hmmmm
nie odbieraj, po co masz sie denerwowac jezeli mialabys jeszcze kiedys z nim rozmawiac, to na pewno nie teraz zreszta co on moze jeszcze od ciebie chciec???

Gość karolina25ajak
hej jak tam noc mineła? jak poranek?

Gość Monia;(22
Nie mogłam spać:( Usnęłam gdzieś po 4. Właśnie byłam umówić się z fryzjerem. Nie jest źle...

Gość crazy-angel
Monia;(22 --> oj kobietko jak ja Cię rozumiem nawet nie masz pojęcia :( ja byłam z facetem 3 lata byliśmy już zaręczeni. Robił mi dużo świństw o których wiedziałam powiedzmy że na bieżąco... a czemu z nim dalej byłam ?? hmm...bo byłam najgłupszą dziewczyną na świecie!!!! On wprawdzie nie przyznał się do teraz czy bzykał na boku ale podejrzewam że tak, a skąd się domyślam? Otóż przez całe te 3 lata ciężko chorowałam. Najpierw grzybica pochwy, potem rzęsistek, candida, escherichia coli . Prze-leczyłam kilka tysięcy złotych na to wszystko :(:(:( A potem zerwałam zaręczyny i jestem zdrowa!!!:) Bogu jestem wdzięczna za to że odzyskałam rozum!:) I żyję w nowym związku w którym jestem bardzo szczęśliwa (ale i ostrożna). Więc uciekaj od tego gnojka jak najdalej i ciesz się...tak dobrze czytasz CIESZ SIĘ że wiesz w końcu z kim byłaś tyle lat i masz szanse na nowe życie!

Gość Monia;(22
Zakupy, fryzjer....Jestem tak wykończona, że dziś szybko usnę....Nie mam siły nawet myśleć o nim. Ale jest mi jakoś tak ciężko. Myślałam ,że się rozpłaczę,gdy usyłyszałam "naszą" piosenkę w radiu, jak siedziałam na fotelu u fryzjerki:(:(:(

Gość Monia;(22
Crazy angel- widzisz...Tak to już jest:( Ale teraz jesteś wolna. I ZDROWA!

Gość monia22:(
Daję sobie radę....robię wszystko, by nie mysleć o nim. Chodzę codziennie się opalać, czytam książki.... Jest dobrze;) nawet nie sądziłam ,ze może tak być!:)

Gość angie230
raz będzie lepiej a raz gorzej, ale najważniejsze że do przodu :)