Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Jakich kosmatykow uzywacie i czy w ogole zwracacie uwage na marke???

Polecane posty

Gość konewka773
Ja niestety muszę zwracać uwagę na to jakich kosmetyków używam, bo mam strasznie wrażliwą skórę:O Teraz stosuję Avene, Biodermę i La Roche Posay + żel do mycia twarzy Lirene, który nie zawiera SLS. A skąd takie pytanie?

Zadna z Was nie uzywa kosmatykow zeby lepiej wygladac? Chodzi o balsamy, kremy, perfumy....

ja używam przeróżnych, od Ziai po Vichy. nie patrze na markę, a na to co produkt mi "oferuje".

perfumy - obecnie na półce sąsiadują Miss Dior Cherie, Emporio i ...Soraya (za 16zł kupiona :D).

Gość piękny dzień mamy
ja używam; balsam do ciała,peeling, mleczka do demakijażu,kremy do twarzy,szampony i perfumy.Stawiam na polskie marki jeśli chodzi o kosmetyk:Lirene, Bielenda,Farmona. Natomiast jeśli chodzi o perfumy stawiam jednak na te markowe, co by nie powiedzieć są dużo trwalsze od swoich odpowiedników.

Gość balsam avon
krem dove, nivea dnage ten za 40 zł, tusz i cien ze sklepu po 4 zł. Perfum nie uzywam bo karmie dziecko piersią i on nie lubi. W sumie to musze miec tylko krem do twarzy i podkład/puder dobrej jakosci a reszta to mi obojetne :-)

Gość balsam avon
pytasz innych o moze o sobie napisz jak dbasz :-D

Gość katiuszkaaaa
ale konkretnie jakich kosmetykow do pielegnacji czego? ja do nawilzania skory oliwke johnson lub balsam czerwony garniera, lub nivea....do twarzy caly zestaw nivea zel do mycia, tonik i krem - bardzo mi odpowiada bo nie mam wiekszych wymagan, zupelna porazka byl dla mnie zestaw garniera czysta skóra wyrzucilam go i juz nie kombinuje zaswze używam nivea...czasami kupuje maseczki do twarzy w jednorazowych opakowaniach ale firma bez znaczenia co nie drogie i mi pasuej do wymagan aktualnych - niekiedy cos peelingujacego, a niekiedy nawilzajace lub odzywcze, krem pod oczy ziaja lub soraya....szampony garnier lub nivea a odzywki nie kupuje w drogeriach bo nic nie daja tylko raczej jakies fryzjerskie(rozne firmy) ewentualnie apteczne (np WAx), balsam zapobiegajacy rozstepom - różne np gerber,ziajka,rossman, aa,pharmaceris.... nie zwracam uwagi raczej na marke drogich rzeczy nie kupuje bo mi szkoda kasy i tyle :)

Jak napisze to od razu jest halooooo, ze oszczedzam na dziecku :O krem dior hydraction perfumy j'adore dior balsam nivea reszta tzn szampony, zele... akurat to na co jest promocja w naturze.

"A wlasnie co do pudru... uzywacie codziennie podkladu i pudru???" codziennie nie, ale prawie codziennie :) zalezy od tego w jakiej formie mam cerę.

Gość katiuszkaaaa
do makijazu to tusz zawsze max factor najlepiek masterpiece max, podklad rimmel + puder rozne firmy - ja codziennie prawie uzywam podkladu i pudru lubie miec jednloita cere ukrywac nie mam co ale jak cos jest to kotektor np manhatan....cienie inglot, tusz do kresek inglot....perfumy calvin klein euphoria ulubione ale obecnie w ciazy zadnych nie daje rady wytrzymac na sobie :(

Z kremow to tylko nivea, balsamow mam kilka-garnier, dove, jakis z avonu. Perfumy-od lat jedne i te same - hugo boss deep red Podklad, puder,tusz-maybelinne. Mam to szczescie, ze pudru na codzien uzywac nie musze. Z kolei nie wyobrazam sobie dnia bez umalowanych oczu...

Gość koiko
nie niszcze twarzy pudrem Ale zawsze krem,balsam do ciala,peeling Perfumy tylko markowe-nina ricci,dior,givenchy Tusz Lancome,Max factor

sraty pierdaty, ja tez mam HB deep red, jest fajny ale na zime bo troche ciezkawy. Gdzie kupujesz perfumy???

A oprocz kosmetykow robicie dla swojej urody cos jeszcze np kosmetyczka , cwiczenia... Ja codziennie robie 6 weidera bo jestem w trakcie diety :O choc nie powiem ze czasem sobie odpuszcze i zjem cos slodkiego albo opuszczam gimnastyke.

Mam tez inne, ale te to podstawa. Kiedys kupowalam przez internet, teraz kumpel przywozi mi holandii. Ale one sa bardzo wydajne i na dlugo starczaja.

Gość karolajna 109
ja poprosze o typy perfum na lato..a tusz tylko masterpiece:) podklad tylko revlon:)

Gość koiko
kosmetyczka raz w miesiacu,fryzjer tez No i dwa razy w tygodniu fitness,w weekend rower i spacery Zero slodyczy..

Ja jakos nie moge sie zmotywaowac a przydaloby sie zrzucic kilka kg. A kosmetyczke i fryzjera odwiedzam regularnie. Farbuje wlosy i najgorsze jest to, gdy pojawiaja sie odrosty. Nie znosze tego :O

Gość iwostin
iwostin seria puritin maseczki, płyn do mycia ziaja pro krem nivea visage podklad revlon ale szukam innego dobrego ;) podklad codziennie

Gość blekotek
a ja krem Clarins, tonik z Fitomedu( bez chemii- więc często kupuję), Balsam Dior antycelulit (najlepszy) a perfumy Chanel Allure. Balsam do ciała najczęściej NIvea. Tyle. Do kosmetyczki raz na dwa miechy, do fryzjera rzadziej- zalezy jak szybko włosy urosną- teraz zapuszczam :)

A ja uzywam tylko ekologicznych i to nie wazne czy Dior, Chanel czy inna firma.Wazne zeby byly bez chemi,bo po co dodatkowo aplikowac sobie codziennie te swinstwa?Np w kosmetykach sa pochodne ropy naftowej wyobrazacie sobie?Fuj na sama mysl..Dlatego wybieram tylko te eko,bo wiem ,ze sobie nie szkodze.

ja obecnie używam: - żelu pod prysznic z kozim mlekiem firmy Biały Jeleń - kremu do twarzy - Ziaja opuncja figowa - kremu z filtrem - Lirene - balsamu do ciała - Hipp - szampon - zwykle Nivea - perfum w lato nie używam, tylko antyperspirant (wszelkie zapachy sa dla mnie za ciężkie i okropnie mnie mdlą jak jest ciepło) - co do pudru to latem nie stosuję ani pudru ani podkładu. jedynie tusz do rzęs i to tez tylko jak mam ochotę (czyli temp nie przekracza 25 stopni).

Gość ttttttttttttttttttt
Ja lubię OLAY. Tam gdzie mieszkam nazywa się OLAZ, ale to ten sam towar i świetna jakość. Duńskie GOSH też są niezłe.

Gość ttttttttttttttttttt
A pod prysznic najbardziej lubię DOVE i takie z Rossmanna (Kruidvata), do golenia kremy VEET. Makijaż: CLINIQUE, LANCOME, BOURJOIS, RIMMEL i tania SEPHORA.