Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty przeciez wiesz co

jeśli daje mi dupy tzn. ze mnie kocha?

Polecane posty

spotykam sie z pewną panna od jakiegos czasu.. mniej wiecej miesiaca, zawsze kiedy sie widzimy to na noc u niej i daje mi dupy, tzn, ze mnie kocha???

Gość jbdjknm
do gimnazjum juz zdales ?

Gość xxxxxDorotaxxxxx
to znaczy, ze znalazla frajera, ktory zrobi jej dobrze gratis

w takim razie co sie z wami stało dziewczyny?? kiedys sex byl oznaka milosci.. ze strony kobiet a teraz? kurwienie sie bez uczuc?? oj szmaty szmaty

dorota... a nie odwrtonie? mam za free ruchanie za ktore inni musza placic (kiedy ida na dziwki)

Gość xxxxxDorotaxxxxx
czyli widzisz - jestescie siebie warci :o Ty bez uczuc, ona bez uczuc = wylacznie zaspakajanie potrzeb i masz odpowiedz na swoje pytanie.

Kobiety dają dupy dla sportu. Dla kobiet seks nie ma żadnego powiązania z miłością, do tego drugiego uczucia po prostu nie są zdolne. Ona daje tyłka tobie i jeszcze kilku innym jednocześnie, jak sie znudzisz wskoczy do łóżka kolejnemu.

dominik jak zwykle bardzo konkretnie odpowiedział w stu procentach sie zgadzam

Gość xxxxxDorotaxxxxx
dominik przesadzasz, no chyba, ze piszesz wylacznie o dziwkach 😠 Nie mozna generalizowac, wbrew waszej opinii dla kobiet liczy sie uczucie przede wszystkim, tylko z milosci mozna oddac sie facetowi calkowicie, uczucie nakreca nas do zycia, pragnienie kolejnego spotkania, tesknota etc.... Jesli nie jestes tym jedynym, jestes potraktowany przedmiotowo, idziesz w odstawke i kolej na nastepnego, ale to wlasnie dlatego, ze czeka sie/poszukuje wielkiego uczucia i niekoniecznie zawsze przez lozko :o

dorota szkoda tylko ze przez to wasze odstawianie facetów my cierpimy a wy sie po prostu nami bawicie pierdolisz cos o poszukiwaniu uczucia.. i tutaj jest najwiekszy paradosk, bo kazda z was zyje gdzies tam marzeniem o takim uczuciu ale zadna z was tego nie daje, nie kocha tak jak pierdoli... to tylko wyimaginowany jakis tam poglad z bajek ktory wam w glowki wszed, ze potraficie kochac na amen.. a w realu nigdy nie kochacie szmatami jestescie i tyle

Gość wiem że pesymizm jest zły
Ja jestem staroświecka (dobre :D).Tzn. dla mnie seks tylko z miłości. Ale dlaczego kobieta nie ma prawa jak facet poruchać sobie dla przyjemności? Dlaczego to ona wg Was nie może zaliczać facetów? I co ma być szmatą? Okej, będzie szmatą tylko wtedy gdy facet który uprawia seks bez miłości będzie gnojem. Ale takowy facet jest wręcz wychwalany a kobieta pogardzana. No, chłopaki jest równouprawnienie. Kiedyś kobiety płakały, że facet chciał tylko seksu, a teraz i mężczyźni

wy facei powinniscie sie cieszyc, bo mozecie sobie poseksic bez obawy, ze delikwentka sie od razu zakocha. wy nie traktujecie seksu jako ewidentnego oznaku milosci, a my tez nie. bo bysmy tylko cierpialy przez to. na szczescie kobiety w pore zrozumialy ze nie musza sie zakochiwac.

do "wiem że pesymizm jest zły" pytasz, czemu facet jak rucha panienki jest nazywany kozakiem a kobieta dajaca dupy jest nazywana szmata? to juz ci odpowiadam.. klucz ktory otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, ale zamek, który mozna otworzyc wieloma kluczmi jest do dupy

Gość xxxxxDorotaxxxxx
jak facet pieprzy wszystko co sie rusza to ok, ale jak kobieta zrobi skok w bok, to juz szmata, dziwka etc i ma przyklejona etykietke do konca zycia :o Autorze, to ze jakas Cie skrzywdzila nie oznacza, ze wszystkie kobiety sa zle i mysla wylacznie o ekscesach lozkowych. Nie wszystkie sa dziwkami, sa jeszcze ksiegowe, nauczycielki itd...:P 🖐️

Kobiety są jedynie wierne pieniądzom swojego faceta, do czasu aż bogatszy się nią zainteresuje. Kobiety mogą się zakochać jedynie poprzez łóżko. Dla nas mężczyzn nie ma seksu bez miłości. To uczucie w nas rodzi się na całkiem innych podstawach, począwszy od zauroczenia urodą, na cechach charakteru i osobowości skończywszy. Mężczyzna potrzebuje jednej kobiety w życiu, nie chce tak jak kobiety zaliczać jak najwięcej facetów, by mieć porównanie i wybrać najlepszego.

Oj biedni faceci. Cierpią. Zwykle jestem osobą bardzo empatyczna, ale chce mi się zaśmiać po prostu. Ojej, jakie te kobiety okrutne, a Wy tacy wspaniali, kochający, czuli, wierni. Dla których seks jest najwyższym symbolem oddania i miłości. A teraz serio. Szkoda, że jest tak. I teraz następnym razem nawet jak kobieta odda ci się z miłości nie będziesz wierzył, co nie? I każda płeć nawzajem przez jakieś wyrachowane okazy pozbawia się złudzeń, a wrażliwe jednostki snują się i nie mogą znaleźć dla siebie miejsca.

Gość xxxxxDorotaxxxxx
"Dla nas mężczyzn nie ma seksu bez miłości." buhahahahaahhaa swietny kawal ;););)

''wy facei powinniscie sie cieszyc, bo mozecie sobie poseksic bez obawy, ze delikwentka sie od razu zakocha. wy nie traktujecie seksu jako ewidentnego oznaku milosci, a my tez nie. bo bysmy tylko cierpialy przez to. na szczescie kobiety w pore zrozumialy ze nie musza sie zakochiwac. '' Widac że bardzo słabo znasz mężczyzn, lub same patologiczne przypadki. Dla nas facetów potrzeba miłości jest dużo ważniejsza od popędu seksualnego. Jeszcze raz ci powtórzę aż zrozumiesz, dla mężczyzny nie ma seksu bez zakochania, tak potrafią tylko kobiety.

no własnie duzo z tego.. ten tekst jest w stu procentach trafiony to faceci są zdobywcami, jesli potrafi upolowac kobiete, tzn. ze ma cechy, ktore przyciagaja kobiety, ma w sobie to coś.. jest dobrym gosciem jesli facet nigdy nie miał kobiety, jest prawiczkiem itp tzn. ze nie jest meski, nie ma cech, ktore przyciagaja kobiety to jest ta roznica... u nas to doswiadczenie jest w cenie bo to dobrze swiadczy o facecie z kolei kobieta, ktora daje na lewo i prawo i uprawia sex tylko dla przyjemnosci to nic innego jak zwykla szmata uwazam ze tym postem zamknalem definitywnie dyskusje

Dla nas facetów potrzeba miłości jest dużo ważniejsza od popędu seksualnego. Jeszcze raz ci powtórzę aż zrozumiesz, dla mężczyzny nie ma seksu bez zakochania, tak potrafią tylko kobiety. wracaj na swoją planete Dominik

Z kluczem nie słyszałam akurat. No i kto tę wielką mądrość życiową Ci powiedział? Dziadek, wujek, kolega? Ja tam wierzę i chce wierzyć ze jednostki nie świadczą o całości, że istnieją te lepsze. A wy róbcie co chcecie, ale nie narzekajcie potem, że straciliście okazję. I nawiasem mówiąc kazdy swoim postepowaniem kształtuje w pewien sposób drugą osobę, może ją nauczyc dobrych bądź złych zachowań. I to od was zależy co zrobicie

Gość mówisz ze facet nie może
uprawiać seksu bez zakochamia?? tylko szkoda ze faceci zakochuja sie po minucie znajomosci a odkochuja minute po swoim orgazmie

kobiety to tak płytkie istoty, ktore na podstawie sexu oceniają faceta czy jest warto z nim byc jesli facet jest zajebisty i w ogole podczas pierwszej fazy zauroczenia sa w nim mocno wlasnie zauroczone to kiedy dojdzie do sexu i nie spelni swoich oczekiwań jest albo odtrącony.. albo zwczyajnie zdradzany dla nas faceta sex nie jest zadnym wyznacznikiem czy byc z ta kobieta czy nie.. wazna jest sama w sobie kobieta, nie interesuje nas jej "skill" w łóżku to jedna sprawa, potem druga.. to wlasnie faceci sie zazwyczaj bardzo szybko zakochuja a kiedy kboiety to zobacza to odchodza, bo one podchodzily do tego spokojnie

mówisz ze facet nie może --> haha no w ogolnym zestawieniu to wlasnie prawda. dlatego my kobiety musimy wrzucic na luz zeby nie cierpiec i zaczac traktowac seks tak jak fececi traktowali go od zarania dziejow. a jak sie taki przez przypadek zakocha to tym lepiej :)

Gość dfghjkl
hahaha no debil xD to zdanie z kluczami mozna i w druga strone cytowac... to samo jest z kobietami. jak jej ktos nie chcial to cos z nia nie tak. czy wiesz ze w naszym kraju w poczatkach jego istnienia nikt sie nie zenil z laska ktora nie miala kilku partnerow do lozka? bo to znaczylo ze jest zjebana i nikt jej nie chce? Jestes zwyklym pustym ruchaczem, ktory chce sobie udowodnic ze jest fajny posuwajac laske a tak naprawde chcialby zeby sie z nim zakochala. c teraz o tym czy facet jest zajebisty swiadczy ile lasek go kochalo a nie ile przedymal.