Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty przeciez wiesz co

jeśli daje mi dupy tzn. ze mnie kocha?

Polecane posty

ciekawe skad sie potem na forum biora takie tematy : "w ostatnim tygodniu przelecialem 5 dup i z 4 z nich nie mialem problemu, pracuje nad piata i stwierdzam, ze kobiety sa latwe". z przedmiotowego traktowania seksu zarowno przez mezczyzn i kobiety. tylko, ze faceci moga sie tym dodatkowo chwalic, a dla kobiety to niejest zbyt pochlebne. niestety koles nie napisal nic o tym jakoby mial sie w ktorejs z tych pieciu zakochiwac.

dlatego my kobiety musimy wrzucic na luz--no może nie wrzucieć na luz,ale jeśli podejmujemy decyzję o szybkim pójściu do łóżka to nie zachowujmy się potem jak ofiary krzycząc''on mnie jednak nie kocha'' tak samo faceci ---z seksem czekaja na wyznanie miłości potem placzą ze po paru razach kobieta się odkochala i zostawila delikwenta. Mamy rozumek ,więc myślmy.

Kobiety ominęło 7 milionów lat ewolucji. Zaczęły tylko chodzić w pozycji wyprostowanej, niestety ich mózg pozostał niezmieniony. Dlatego kobietami kierują tylko pierwotne instynkty.

Gość wiem że pesymizm jest zły
A Niemki są brzydkie, Amerykanie grubi, blondynki głupie, Rosjanie dużo piją, Francuzi są pedałami, Anglicy to cynicy, rudzi są fałszywi... no i pięknie się dyskutuje z takimi niepodważalnymi argumentami.

facet jak przeruchał duzo atrakcyjnych kobiet jest uznawany za kozaka i to jest oczywiste.. kobiety maja to do siebie ze nie daja pierwszemu lepszemu tylko temu, ktory je zaintryguje albo po prostu mocno mu sie spodoba wiec to bardzo dobrze swiadczy o facecie, jesli duzo ruchal.. znaczy sie, ze jest konkretny z kolei kobiety nie musza byc mega atrakcyjne.. kazda sobie moze znaleźć faceta na ruchanie, wielu facetow cierpi na brak powodzenia, na brak sexu i dlatego w gescie desperacji nawet poruchaja taka co to srednio im sie podoba tekst z kluczem jest zajebiscie trafiony klucz ktory mozna otworzyc wiele zamków jest dobrym kluczem - czyli facet ktory wyruchal duzo fajnych kobiet z kolei zamek ktory mozna otworzyc wieloma kluczami jest do dupy - czyli laska, ktora miala wiele partnerów.. daje dupy i tyle (bo to od was tak naprawde zalezy czy bedzie sex czy nie.. jest takie powodzenie suka nie da pies nie wezmie)

Dominik, opublikuj tę teorię. Jest tak rewelacyjna, że Nobla masz gwarantowanego...Oj, ludzie ludzie

Gość xxxxxDorotaxxxxx
"Dlatego kobietami kierują tylko pierwotne instynkty." A wydawalo mi sie, ze to mezczyzni mysla wylacznie rozporkiem .... i kto tu jest pierwotny i bez uczuc ? :o

A jak wytłumaczycie mi gwałt? Zwłaszcza na dziecku? Zakochali się biedacy?

ZDŻ--dodałabym jeszcze ''żyjmy w zgodzie ze samym sobą'' i tyle na ten temat

gwałt na kobiecie to po prostu duze pragnienie sexu, jej.. jesli chdozi o pedofilstwo to choroba, nie ma co dyskutować

Gość xxxxxDorotaxxxxx
ty przeciez wiesz co ....a Twoj kolega Dominik twierdzi, ze dla mezczyzny sex nie istnieje bez milosci, Ty jednak glosisz teorie, ze.... "wielu facetow cierpi na brak powodzenia, na brak sexu i dlatego w gescie desperacji nawet poruchaja taka co to srednio im sie podoba" no i gdzie w tym wszystkim jest WASZE uczucie ? 😠

oja jejeb.. chodzi o to, ze jesli facetowi sie spodoba kobieta, to keidy on sie z nia kocha to jej pragnie.. chce aby ona go kochala, chce ja kochac, byc z nia kiedy facet rucha kobiete ktora nie koniecznie az tak go podnieca jest tylko i wylacznie wynikiem tego, ze ma wielkie pragnienie blisckosci z kobieta.. dupy zazwyczaj nie daja dupy temu kto im sie nie podoba, bo maja na to wyjebane, u nas to jest iwelkie pragnienie bliskosci z kobieta, stad bywaja przypadki gdzie po prostu facet chce poruchac dla nas sex to cos wiecej.. chodzi o ta blisckosc z kobieta, nikt tutaj nie mysli o sobie z kolei dla was sex to tylko i wylacznie sprawianie wam przyjemnosci

Gość xxxxxDorotaxxxxx
ty przeciez wiesz co ....niestety nie obroniles swojej teorii, zaplatales sie i Ci nie wyszlo :P Myslisz, ze jak potraficie czlonka do pionu postawic, to my juz mamy mdlec z milosci ? uczucie to glebsza sprawa a nie tylko akt seksualny, koncze dyskusje, bo zanizyles poziom swoimi wypowiedziami jednoczesnie miedzy wierszami nieswiadomie przyznajac nam racje, ze to dla was istnieje sex bez zobowiazan 🖐️

Sam Twój język świadczy o tym,że masz ją gdzieś.A seks nie równa się miłość.

Ja też kończę bo to mi przypomina dyskusję z no nie powiem z kim. Pa, chłopaki

a czemu kobiety decyduja o tym czy bedzie seks?? bo facei zawsze na seks przystaja. i zadko kiedy w role wchodza jakies wyzsze uczucia. nie chodzi wam nawet o bliskosc tylko o zaspokojenie fizyczne. facetow wina, ze to my decydujemy.

Gość jsdhjhdsjd
ale wy piedolicie kobiety dla was sex to tylko przyjemsnoc dla siebie macie w dupie faceta jestescie szmatami i tyle

Gość kartka w kratkę
muszę Cię zmartwić- to wcale nie oznacza, że ona Cię kocha. może ją pociągasz fizycznie i nic więcej. po miesiącu raczej nikt się nie zakochuje ale to nie znaczy ze Cię nie pokocha. a tak na marginesie to dziewczyny nie każdemu facetowi chcą dawać więc jeśli uprawiacie seks, to jest ok. wrzuć na luz

Gość smutna marzycielka
może kocha a może po prostu chce się zabawić... to zależy jak długo zw sobą jesteście?

Gość buhahahahhahahaha
przecież jesteś taki sam to o co chodzi ?

Gość buhahahahhahahaha
powiem ci jedno, w zasadzie staram sie nie obrazac ludzi, ale jestes tak glupi, tepy i dziecinny, ze to i tak lagodne okreslenia. z tego co czytam widze, ze sam sie kurwisz a na kobiety gadasz. lecz sie hipokryto albo skoncz sam sie puszczac pfff wakacje sie zaczely, wiec przerwa od przygotowywania sie do egzaminu gimnazjalnego

Gość buhahahahhahahaha
dominik a ty troche przesadzasz, dobrze jesli facet jest uczuciowy a normalne kobiety to doceniaja, tylko wiesz jakos zauwazam, ze to jednak faceci by sie chcieli predzej zabawic. ale szczerze, to na jedno dobrze, ze niektore kobiety teraz tak robia, przynajmniej te dupki w koncu sie przekonaja, co to znaczy byc potraktowanym przedmiotowo, bo dotychczas tylko plec zenska miala taki problem

Gość hahahahahahahhaaaaaaa
Temat ten to zwykła prowokacja. Wszyscy doskonale wiemy że faceci to stare ruchacze już od początku istnienia świata. Wystarczy poczytać trochę historię. Temat jest poprostu chory i jest to próba odwrocenia kota ogonem!!! To wszystko co piszą tutaj faceci to tyczy sie kobiet a nie ich!!!! Takiego faceta jak tutaj opisujecie - czyli ideał!! po prostu ni istnieje!!!! Facecisa typowymi wzrokowcami, a nie mega romantykami żeby od razu się zakochwiać. Luuuuuudzie litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale cóż - przyszły wakacje - młodzież się nudzi!