Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się jak to jest

na kogo lecą kobiety - (kobiety piszcie szczerze)

Polecane posty

Gość 3535..
Pociąg fizyczny - oczywiście, ale nie każdy Adonis mi się spodoba. Chemia, magia, feromony,"to coś" - różnie to nazywają.. Kiedy minie pierwsze zafascynowanie napakowanym torsem inne rzeczy stają się ważniejsze..

Gość ludzie maja rozne gusta
a kobiety to ludzie. Co z tego, jak ci napisze o moim guscie, nie musi byc typowy. ja lece na intelektualiste, ktory jest tez zlota raczka i wysportowanym facetem - czyli ma typowo meskie cechy. Przy tym odpowiedzialny, z poczuciem humoru, tolerancyjny , odwazny ale i zrównowazony. Tacy bywaja - np mój mąż.

"3535.. Pociąg fizyczny - oczywiście, ale nie każdy Adonis mi się spodoba. Chemia, magia, feromony,"to coś" - różnie to nazywają.. Kiedy minie pierwsze zafascynowanie napakowanym torsem inne rzeczy stają się ważniejsze.." co nie zmienia faktu, że to jest warunkiem koniecznym tzw. miłości czyli miłość to generalnie pożądanie

musi byc po prostu intrygujacy,taki,z ktorym chce sie spedzac czas,czy to w lozku,czy pod lozkiem,niewazne ;)

Gość 3535..
to ty się zastanawiasz czy wiesz? po co pytasz skoro na każdą odp masz swoją...

"3535.. to ty się zastanawiasz czy wiesz? po co pytasz skoro na każdą odp masz swoją..." po prostu zastanawia mnie sens używania prze kobiety jakichś wymyślnych określeń typu miłość i pieprze.nie przez nie o uczuciach skoro chodzi po prostu o pożądanie na przykład jakaś się żali na forum że jakiś chłopak jej nie kocha a po prostu powinna napisać że już jej nie pożąda, skoro w sumie o to samo jej chodziło

Zależy po co im facet, czy do bzykanka, czy do stałego związku.;p

"Shock Zależy po co im facet, czy do bzykanka, czy do stałego związku.;p" tylko że do stałego związku przecież działa ten sam mechanizm oparty na pożądaniu - więc nie są szczere w związku? wezmą takiego który ich nie podnieca bo będzie dobrym tatusiem dla dzieci (być może nawet nie jego), to przecież obłuda

Gość 3535..
Kobiety potrzebują nie tylko bzykanka, to mamy niejako w pakiecie :) Ważniejsze są uczucia. Choć pisze to 35latka, 18 czy 25latka ma pewnie już inne podejście do sprawy. Czasy się zmieniaja

Gość 3535..
miłość = pożądanie, w drugą stronę niekoniecznie

"3535.. miłość = pożądanie, w drugą stronę niekoniecznie" w matematyce skoro jest równanie to jest ono zawsze odwracalne :) chyba czegoś zabrakło w tym równaniu albo się mylisz

Gość 3535..
WIesz kiepska jestem z matmy, może coś podpowiesz

Pożądanie jest jednym ze składników miłości, ale nie odwrotnie. Chociaż kobiety się czasami oszukują, że jak pożąda tzn, że kocha.

Gość LOLKA JOLKA
mnie kreci jeden facet, jest zajebisty, dla innych kobiet nieatrakcyjny, a mnie rajcuja jego piekne oczy i to jak na mnie patrzy. uwielbiam go!

że niby piękne oczy wystarczą? weź przestań

Gość maaalwinkaaa
Tak, dokładnie. Miłość=pożądanie, ale pożądanie nie równa się zawsze miłość. Ja nie mam jakiegoś określonego typu.. myślę, że miłość od pierwszego wejrzenia nie istnieje. Facet Ci się podoba, kręci Cię, podnieca, chcesz go poznać, chcesz dotknąć, usłyszeć jego głos.. Spotykasz się z nim, rozmawiasz, okazuje się fajnym gościem. Myślisz o nim cały czas i w końcu dochodzisz do wniosku, że się zakochałaś. Choć od zakochania do miłości daleka droga. I drodzy mężczyźni, uświadomcie sobie w końcu, że kobiety nie lecą na sam wygląd. Facet musi być dla nich czymś, co chcą poznać, co je kręci. Jeśli tego nie czują to starania na nic. Tak myślę.

Gość wiem że pesymizm jest zły
raz, nie chodziło mi o to że każda kobieta której facet spełnia jakieś określone cechy np. ma pieniądze to leci tylko na nie. Zależy czego kobieta oczekuje, czasami kobieta nie jest w pełni świadoma czego oczekuje czy przyjaciela czy partnera. Co mam szczerze powiedzieć? Naprawdę podobali mi się bardzo rożni faceci. Otwarci i nieśmiali, weseli i mrukliwi, przystojni i mniej. I ktoś pisał o nagłym spodobaniu to, tak może wystąpić (u mnie fakt bez wzajemności no ale zawsze) Mówiąc o chemii macie na myśli czystą chemię? W sensie feromony itd?