Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ale ta
galaretka czy nie ale ono nie jest w stanie samo funkcjonować poza organizmem matki... Do wszystkich świętych matek powyżej - dajcie spokój i przyjmijcie do wiadomości, że nie wszyscy są tak idealni i cudowni jak wy... Każdy ma prawo popełniać błędy a wy nie jesteście od umoralniania...

przykro jest slyszec takie slowa.przepraszam za moje powyzsze wypowiedzi i przeklenstwa.nie powinnabyla dac sie podpuscic.mam 18 lat i dla wielu z was moge byc gowniara ,musialam szybko dojrzec.sa to sprawy o ktorych nie chcialbaym pisac.ludzie przez cale zycie nie sa dojrzali ,wiek nie ma tu nic do rzeczy.uwazam seks za dopelnienie milosci i tak wraz z partnerem to odbieramy.wiem ze aborcja to nic dobrego i jest to straszne..rozwazam ta opjce.co do rodzicwo nie chcialabym im mowic jak narazie bynajmniej,maja wlasne problemy i nie chce ich jak narazie jeszcze bardziej obciazac

Gość pisze z góry
tak w 6 tyg ma serduszko , w 10 - 12 wyglada jak dziecko Ma główke , raczki , nózki , serduszko KroplaMorskeigoLubczyku - a jak twój pies , twoja Libra miała by małe pieski , to bez wahania wrzuciłabys je w worku do wody ?

Gość ty pi***
o żesz koorva, zastanów się czy chcesz to dziecko zabić! ja też długo odwlekałam ciążę, ale w końcu udało mi się zajść. Byłam najszczęśliwszą osobą na ziemi, do czasu aż poroniłam....wiesz jaki to ból??? wiesz jakie to niesprawiedliwe??? jedne mogą, mają zdrową ciążę, zdrowego dzidziusia a mordują go z zimną krwią, inne chcą a nie mogą lub mają ale przechodzą poronienie jak ja. Jak nie chcesz tego dziecka, to po urodzeniu oddaj go , ale nie zabijaj!!! Nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz, potem możesz żałować do końca życia. Wiesz o tym, że zaledwie 6-tygodniowemu dzidziusiowi bije już serduszko? naprawdę chcesz to zrobić? Boże widzisz i nie grzmisz. Opamiętaj się dziewczyno

Gość autorko mozesz powiedziec
z jakiego jestes miasta lub wojewodztwa , nie potepiam cie nie osadzam ty wiesz najlepiej co masz zrobic ale moze rzeczywiscie zastanów sie na spokojnie jesli jestescie szczesliwi z partnerem to pokonacie przeciwnosci losu a dzidzius wniesie wiele radosci do waszego wspolnego zycia a na wszystko masz jeszcze czas na szkołe studia kariere to da sie pogodzic , jesli mozesz napisz skad jestes pozdrawiam

Gość ELIZA 000000
I to jesteście k..wa całe wy idealne mamusie! dziewczyna zadała pytanie jak nie znacie odpowiedzi to do garów!!! lepiej siedzieć i pastwić się nad kimś kto i tak już jest załamany? wszystkie rozumy pozjadałyście? dziewczyno tutaj lepiej nie pisać o takich rzeczach jak aborcja te głupie pindy nawet jak napiszesz że wolisz cesarkę niż poród naturalny to cię ukamieniują a co dopiero aborcja...pozdrawiam i życzę podjęcia słusznej decyzji, najlepszej dla ciebie bo to właśnie ty będziesz się z nią borykać całe życie nie one..

No właśnie Ty będziesz borykała się z tą właśnie decyzją całe życie oglądałaś film który Ci poleciłam wiesz że dziecko jest najpierw rozrywane na strzępy a potem miażdżona jest jego główka jeśli masz na tyle mocne nerwy żeby stłumić swoje wyrzuty sumienia to proszę bardzo rób jak chcesz!!!!! Ale bierze się odpowiedzialność za swoje czyny i nie ważne jest czy masz 18 czy 35 lat!!!!

Gość zaraz zaraz, coś ty autorko
napisała? że nie życzysz sobie takiego uczucia jakie masz teraz po tym co tu przeczytałaś???? no ludzie trzymajcie mnie bo się przewróce. To ty nie wiesz tępa, głupia egoistyczna kretynko co piszesz. To ty nie wiesz co przechodzą kobiety, które zaszły w ciążę i poroniły. Tam wyżej jest post od dziewczyny która poroniła. Nawet nie wiesz Dziewczyno jak Cię rozumiem. Ja też poroniłam ciążę i TO JEST DOPIERO BÓL, a nie to co przeżywa autorka. A wracając do Ciebie głupia ci** jak chcesz to usuwaj, ale obyś już nigdy nie mogła mieć dzieci. Nas tutaj nie obchodzi jaka jesteś, czy biedna czy nie, czy załamana czy nie. Tutaj chodzi o jedno: chcesz zabić dziecko, które już żyje i czuje, jak można być takim potworem, bo na miano człowieka nie zasługujesz

jestem z gdanska.na pewno po czasie,kiedy emocje opadna,kiedy pojawi sie dziecko nie chcielibysmy nigdy go oddac.jest to owaoc nas ,naszej milosci a nawet ucielesnienie milosci zgadzam sie z tym.ale zycie bywa nieprzewidywale i tak na sto procent nie wiem jak ja sie zachowam,jak moj partner sie zchowa ,jak to sie dalej potoczy ,nie znamy przyszloci ,mozemy o nia jedynie walczyc.wiem o tym ze serduszko ksztaltuje sie okolo 6tyg i ze budzi sie do zycia ,dlatego chcialabym jak juz zrobic to przed ubiegem 6tyg..

do poprzedniczki... ale ona nie chce ciazy, nie teraz... a ty chcialas... nie porownuj uczuc... a co gdybys nie byla gotowa, nie miala pieniedzy, wsparcia??? myslicie, ze milosc to wszystko??? buahahahh !!!!!!!!!!!!1 a potem widze mamy, ktore placza, bo nie maja na jedzenie i na rachunki i dziecku nic kupic nie mozna...a przeciez pragnely dzidziusia... to jest w porzadku... zeby niszczyc dziecku zycie???????????? IDIOTKI

napislam ze nikomu nie zycze tego uczucia.prosze czytac uwaznie.nie jestem egoistka ani nie jestem glupia.wiem ze niektore kobiety przezywaja koszmar poniewaz z przyczyn naturalnych nie moga zajsc w ciaze,ale co ja ma z wtym wspolnego?zastanowiles/as sie nad swojo wypowiedzia?.kazdy ma swoje koszmary a to jest moj.kazdy jest inny.jezeli chcesz szufladkowac ludzi i nimi gardzo to znajdz inne forum.

Gość no wiadomo,
to lepiej pieprzyć się a potem mordować niewinne dzieci. Nam nie chodzi o to, że autorka ma 18 lat i tak dalej , ale o to że chce zabić dziecko. TRZEBA PONOSIĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WŁASNE CZYNY, to właśnie to powoduje, że człowiek jest dojrzały, a nie płacze jakiejś gówniary, ze jest załamana bo wpadła a nie jest gotowa na macierzyństwo. Poza tym nie byłaś w szpitalu z poronieniem, nie masz do czynienia z dziesiątkami dziewczyn które to przeszły. Jakbyś nie wiedziała, to wlasnie to jest niesprawiedlwe, że jakaś patologia ma zdrowe dzieci, a osoby które chcą i mają warunki przechodzą koszmar poronienia. Schowaj więc sobie te wywody do kieszeni. Zauważ że mało osób tutaj popiera autorkę, bo my mamy za duże serce i sumienie by zabić CZUJĄCE, ŻYJĄCE dziecko

Gość seks nie powinien byc d
dozwolony przed osiagnieciem dojrzalosci do macierzynstwa - albo dobra antykoncepcja i to najlepszy dowod na to "nastepna.a potem kazdy sie dziwi ze polska jest zacofanym karjem." to wlasnie jest zacofanie. jakos nie wierze w to zawiedzenie prezerwatywy ..... co sie stalo ? poszliscie na zywiol i tyle szukaj ginekologa ale wiedz ze mozesz potem nie miec dzieci- jesli ci to pasi, rob aborcje ....

Gość tethhyhy
A co ma piernik do wiatraka? :O Co ma poronienie do tego tematu? Skoro babo jedna z drugą poroniłaś to było trzeba się w ciąży szanować a nie się gzić jak koty w marcu a potem robić z siebie ofiarę. Wy same jesteście odpowiedzialne za to że nawet donoszenie ciąży to dla was problem, ułomne kaleki. A skoro macie tak ogromne i dobre serduszka to zamiast pieprzyć trzy po trzy idzcie się spełniać w świat, adopctujcie już żyjące bachory co nie mają się gdzie podziać a dopiero potem opowiadajcie farmazony :O Ale podejrzewam że wasze wielkie serca są bardzo ograniczone i prędzej sobie harakiry zrobicie niz pomożecie jakiemuś dziecku, zasrane matrony.

Gość chce mi się płąkać przez takie
co za kurwa wybledła....puszcza się a później biedne dziecko karę ma....szkoda że ciebie matka nie usunęła było by takich potworów mniej

Gość lilann86
z jakiego rejonu Polski jesteś

Gość pisze z góry
Margo Dzi - na tym filmie na usg te dzieci sa zabjane normalnie na zywca :-0 To nawet psa się usypia :-0

Gość ooooooo cholera
matki miłosierdzia się odezwały a bluzgają na czym swiat stoi :O Wstyd, kobiety, matki i takie słownictwo :O Niestety w necie jest tak, że zawsze te "swięte" muszą powyzywać. Żadna nie wyszła z pomocą :O Ciekawe czy w realnym życiu te wszystkie wyzywajace od kretynek, idiotek itp. powiedziałyby to w twarz? Nie ważne czy to prowo czy nie, ale właśnie podczas takich dyskusji mamy przekrój społeczeństwa, tą całą "miłość bliźniego" :O I jak widać to chyba wśród niektórych to "kwieciste wiązanki" świadczą o dużym doswiadczeniu życiowym :O Macie jakiś problem, ze sobą, że tak bluzgacie? Nie denerwujcie się tak, bo zdenerwowana matka to i nerwowe dziecko :P

Gość Telavivka
Ty głupia koorwo, zabójczynio. Najlepiej dać doopy a potem zabijać, bardzo łatwo.. Decydując się na sex powinnaś być odpowiedzialna i zdawać sobie sprawę jakie to niesie konsekwencje za sobą... Jesteś potencjalnym rodzicem już w momencie uprawiani seksu. Widzę myślisz tylko dupą, abyś ty miała przyjemność... szkoda tylko, że niewinny człowiek przyjemności mieć nie będzie a jedyne śmierć... Życzę ci abyś całe życie miała wyrzuty sumienia i nigdy nie zaznała spokoju i szczęścia za taki czyn, za zabójstwo. Jesteś tego warta świnio! Widać, jak się daje doopy w tak młodym wieku to tak jest, kiedy zaczęłaś? Ile lat miałaś?? 15?? I nie zdziwiłabym się, gdyby ten twój był turkasem nawet... H ci w D szmato!!! i nie piszcie mi co sądzicie o mojej opinii, bo sama pytała o opinie innych, więc ją wyrażam, a taka jest jaka jest. Macie inne, szanuję je i nie komentuję a taka jest moja.

Gość Telavivka
Aha i nie zarzucajcie mi, że kieruje się religia czy coś a bluzgam... bo nie chodzi tu o religię.

Gość ooooooo cholera
a kto powiedział, ze chodzi o religię? Ale kultury i wychowania to na bank Ci brakuje :O

Gość Telavivka
to chyba nie jest temat o kulturze, prawda?? wiec nie wpierdalaj się z pouczeniami. Na temacie o kulturze i ogładzie idź sobie pisać.

Gość ooooooo cholera
bo co? dawaj jeszcze więcej wyzwisk pokaż jaka jesteś mądra, pokaż co potrafisz...nie krępuj się :O

nie wierze jakie wy jestescie panie inteligentne.szkoda ze tylko przez fora.nie obrazam wiec tez nie chcialbym byc obrazana.prosze czytac uwaznie.jezeli nie chcesz pomoc a tylko dodac zbedny komentazr to prsze odpusc.jezeli sie puszczas pani ktora placze to wspolczuje i tym bardziej nie masz prawa oceniac.nie mam nic wspolnego z kobietami ktore poronily czemu ja mam za to teraz ponosic odpowiedzialnosc?czy kiedykolwiek ktos ponisl ja za mnie?jak i za wielu innych nie.a zeczywiscie macie tyle serca to prosze adoptowac dziecko,jest wiele malenst czekajacych na narmalnie zycie.nie jestem morderczynia ani nikim pochodnym.rozwazam ta opcje poniewaz nie uwazam zeby to byl moj,nasz czas.nie zapewnie w chwili obenej przyszlosci temu dziecku nie chodzi o pieniadze.chce aby wychowywalo sie bezstersowo,zebym mogla caly czas nad nim czuwac , anie teraz kiedy jestem na jeszcze dosc etapie edukacji.seks jest dla wszystkich,tylko jest kwestia jak sie do tego podchodzi i z jakim zalozeniem.wszystkie panie ktore tak ladnie o mnie mowice tak latwo wam suflerowac uwazam ze albo jestescie zgorzchniale albonigdy nie mialyscie powaznych problemow.tak sie latwo zyje i jezcze latwiej ocenia innych.myslalam ze znajde zrozumieie zamiast tego jestem wysmiewana,czy tedy droga?gdyby wasze dziecko bylo w takiej sytuacji tez bys powiedziala jedna z druga tzreba bylo sie nie puszczeac?ze jestes idiotka i kretynka?,a czy wy same w takiej sytuacji chcialbyscie usluszec takie slowa?...

Gość Telavivka
Jakbym ja wpadła, to trudno- dawałam dupy teraz mam kłopoty, trzeba było się z tym liczyć. Weź odpowiedzialność za swoje czyny i nie myśl tylko o sobie. Już za dużo o sobie myślałaś jak się puszczałaś :D Szkoda było na gumki, nie? ;)

omg.. 18... jezeli twoim zdaniem seks to dopelnienie milosci to dalas d00py swiadomie,wiec swiadomie wychowaj to dziecko bo dla mnie takim postpowaniem zaznaczasz,ze jestes mala gowniara... dzieckiem i tyle.... a nie.. dorosla "emocjonalnie"... zal

Gość soap
Telavivka - glupia cipo,a nie slyszlas o tym ze antykoncepcja tez czasem zawodzi? haha matki polki sie odezwaly. jak seks to tylko w celu plodzenia dzieci?

Gość do tethhyhy
"Skoro babo jedna z drugą poroniłaś to było trzeba się w ciąży szanować a nie się gzić jak koty w marcu a potem robić z siebie ofiarę. Wy same jesteście odpowiedzialne za to że nawet donoszenie ciąży to dla was problem, ułomne kaleki" Dopiero weszłam na ten topik, nie popieram autorki, niech po porodzie odda do adopcji dziecko, ale niech nie zabija. Natomiast bardzo zaszokowało mnie to zdanie, które tu wyżej cytuję....ja też poroniłam, ale i tak jestem na szczęście matką dwójki dzieci. Nie masz pojęcia co piszesz, mnie i wielu wielu osobom nawet nie przyszłoby do głowy takie słowa. Siedzę w tym temacie od dawna, poronienie przy 1 ciąży jest obecnie bardzo częste, rocznie 40 tyś poronień, tylko że oficjalnie się o tym nie mówi, koszmar ten bo inaczej nie da się tego nazwać, jest niezależny od np. wieku dziewczyny, bo zdarza się to dziewczynom od 17 nawet lat do prawie 40. Jak można nazwać kalekami takie osoby, Rany Boskie, w głowie mi się to nie mieści, poronienia zdarzają się nawet dziewczynom które od 5 tygodnia ciąży leżą plackiem i nic nie robią dla dobra dziecka. Nie życzę tego koszmaru nawet największemu wrogowi, mimo że po tym tekście poczułam wręcz ból, to nie życzę ci tego, mimo że zasługujesz na taką tragedię. Zanim kiedykolwiek powiesz czy napiszesz TAKIE SŁOWA, to walnij się w łeb najpierw, bo naprawdę nie dociera nadal do mnie co tu przeczytałam