Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość taka sobie ja ...
autorko a ja mam pomysł jak już sama stwierdziłaś pisanie o aborcji na forum było idiotycznym pomysłem. z względu tego ze jeszcze smarkata jesteś, uczysz się i zapewne mieszkasz z rodzicami porozmawiaj z nimi o tym "świetnym" pomyśle. może jak ci rodzice palna parę razy w ten głupi łeb to w końcu zrozumiesz ze aborcja to jednak morderstwo

Gość taunus
Autorko, zrob co bedziesz uwazala za sluszne dla Ciebie. Niestety nie umiem Ci pomoc-poszukaj informacji na ten temat na innych forach lub stronach internetowych. Napewno cos sie znajdzie. A tych osob tutaj to nie sluchaj...tak bronia zycia poczetego a nie umieja za chiny uszanowac zycia narodzonego. Obelgi, wyzwiska, epitety-i Wy szanujecie zycie??? Naprawde, smiech na scenie! A osoby, ktore pisza o poronieniach i innych bolach z tematem "ciaza" niech zaloza swoj wlasny topik i tam niech pisza swoje smutki. Tu kobieta ma inny problem i "ja poronilam, nie rob aborcji" jest zupelnie nie na miejscu. Naprawde az szkoda czytac co tu wypisujecie...szacunek dla drugiego narodzonego czlowieka tez jest wazny. Nauczcie sie go i to jak najpredzej!!

Gość Prawdziwa Telavivka
''k**wci puszczac panie same sobie opinie wystawiacie.i naprawde prosze czytac uwaznie.nie napisalem tego aby sie uzalac nad soba,tylko po to aby uzyskac informacje ,mozliwe konsultacje namiary na osobe wykwalifikowana i zaufana.ale lepiej przerodzic temat w rynsztok. '' My sobie opinie wystawiamy?? A co Ty sobie wystawiasz? Ty się o nas nie martw ;) Temat przerodzony w rynsztok, bo język dostosowany do odbiorcy, ten sam poziom... Toż jak napiszę normalnie to taka cizia nie zrozumie, więc muszę jej językiem wytłumaczyć..

Gość pisze z góry
do twoja sprawa twój problem - o którym ty filmie mówisz ? Bo w tym " Niemy krzyk" na usg pokazane jest 12 tygodniowe , anie 5 -6 miesięczne :-0

Gość Prawdziwa Telavivka
do pisze z góry Aha to można sobie tak to tłumaczyć? 12 miesięcy to jeszcze zaród i spokojnie można zabijać, a 5-6 miesięcy to już larwa i tak nie za bardzo już? ;/

Gość Prawdziwa Telavivka
Zresztą... jaki jest sens rozmów z tym czymś... do jej pustego łba i tak nic nie trafi i zrobi co zechce, szkoda klawiatury na to goowno ;/ Takiemu nie wytłumaczysz, coorva zawsze będzie coorvą!

Jestem za aborcją i popieram autorkę. Sama usunęłam 3 bachorów :o Za dużo dziadostwa na tym świecie.

Gość pisze z góry
prawdziwa telavivka zle mnie zrozumiałaś Nic takiego nie myśle :-0 :-0 :-0 Poczytaj moje wszystkie wpisy !!!! Ja pisałam do nie twoja sprawa nie twój problem- na filmie pokazany jest usuwany 12 tygodniowy płód , a ona napisałą ,ze 5-6 miesieczne

Gość lekarz na praktykach
do twoja sprawa twój problem Aborcje przeprowadza się na 12 czy nawet 14 tygodniowych dzieciach, więc nie pisz bzdur, że filmy pokazują aborcje 5-6 tygodniowych płodów, bo jedna zabije w 5 tygodniu a inna w 12. Ja nie widzę różnicy, to mord i to mord

Gość Prawdziwa Telavivka
Ale ja przecież jestem pomarańczowa, zapomniałeś podszywie? :) Tak ci łatwiej będzie się podszyć :D:D no dalej!

Gość pisze z góry
ja nie popieram aborcji !:-0

Gość twoja sprawa twoj problem
spoko. ja widzę.

Gość Telavivka z Tel Avivu
do pisze z góry Nie, zrozumiałam, ale zadałam tylko pytanie, bo zaraz i tego się czepią ;/

Gość twoja sprawa twoj problem
milych dalszych klotni i umoralniania, hipokrytki.

Gość taka sobie ja ...
moze najpierw zrozum znaczenia hipokryzji a potem wyzywaj ludzi. hipokrytka jest autorka a nie ludzie broniący swoich zasad moralnych

Gość Tela Fifka
OJ JA WIDZĘ KOMUŚ NIE W SMAK JEST TEMACIK I PODSZYWEK ROBI JAKIŚ :D:D A NIE ŁATWIEJ BYŁOBY ZACZĄĆ POLEMIZOWAĆ SKORO SIĘ NIE ZGADZASZ?? NAJŁATWIEJ BYĆ DEBILEM, NIE MIEĆ NIC DO POWIEDZENIA W ZAKUTYM DURNYM ŁBIE, NIE MIEĆ ARGUMENTÓW I TYLKO SIĘ PODSZYWAĆ! :) Spieprzaj dziadu :P:P:P

A i puszczam się bez opamiętania się ;) Jestem z tego dumna ;) Mój stary mnie popycha w zad ;)

Gość Tela Fifka
yyyyyyyyy... :D:D:D

Gość Telafifka
Jak się już podszywać- to chociaż umiejętnie ;)

Gość Tekla Fifka
Podszyj się na pomarańczowo- więcej osób da się nabrać :)

To moje stałe konto jest, tego nicku nikt mi nie podrobi :) Mówiła Telavivka (nie Teiavivka ;) Dalej będę gnębić aborcjonistów i mam nadzieję, że sumienie ich zeżre!!!!!!!!!! :P:P

Gość pisze z góry
autorko pewnie po tym topiku trochę się zastanowisz i przemyslisz sprawe Porozmawiaj z chłopakiem , moze rodzice wam pomoga ? Co byś nie zrobiła to i tak juz nigdy o tym nie zapomnisz .

po tym topiku wynioslam tylko puszczanie sie i grupe kobiet ktore uwazaja ze pozjadaly wszystkie rozumy.pozdrawiam

Gość a więc jak
nazwiesz inaczej to co robisz jeśli nie ''puszczaniem się''? ;)

Gość pisze z góry
autorko ,a ogladałaś te filmy ?

Gość Danatessss
Autorko, pomijając Twoje zasady moralne wiedz, ze po usunięciu dziecka nic nie będzie już takie, jak kiedyś. Jeśli masz środki i możliwości, nie usuwaj. Gwarantuje Ci, ze do końca życia będziesz myśleć, jak to by było, gdybyś nie pozbyła sie go, będziesz zasanawiać sie, czy to był chłopczyk czy dziewczynka. Gwarantuję, że będziesz żałować, bo dziecko jakoś odchowasz i da ci duzo radości, a jak usuniesz- to nie ma już powrotu. Będziesz samicą, która dla puszczania się poświęciła własne dziecko.

Gość a więc jak
Dajcie spokój coorva wie swoje i swoje zrobi, jej nie zmienicie, ona ma rację wg siebie i już...

Gość Danatessss
Ale o co chodzi, maluszku? Masz 18 lat i pobawiłaś się nieumiejętnie w dorosłość i szukasz tutaj poklasku? Żądasz, byśmy Ci słodziły: TAK, POZBYJ SIĘ TEJ GALARETY, TEGO PASOŻYTA, NA PEWNO MA ROGI I WYGLĄDA JAK DIABEŁ, UPRZYKRZY CI ŻYCIE, ROZWALI FIGURĘ, PRZEKREŚLI MŁODOŚĆ, UNIEMOŻLIWI NAUKĘ. Jesteś głupią i egocentryczną osobą. Maluszek to to, co w tobie jest, a nie Ty. Ty jesteś wyrodną matką, samicą, która nie panuje nad swoim popędem. Takie jest moje zdanie i mam prawo je wyrazić, bo pozwoliłas mi na to, zakładając taki durny temat na Forume.