Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaszmorowe wzgórza

Czy słyszeliśćie o plastrach detoksykujących?

Polecane posty

Gość europe01
Ja słyszałam, ale nie stosowałam. Chętnie posłucham opinii osób, ktore to uzywały. Ciekawa jestem czy działaja na skórę i cellulit?

Zamówiłam je dziś z moją starszą koleżanką, której kiedyś bardzo pomogły. Zaproponowała mi je na moje problemy skórne bo już nic nie pomaga. Bardzo oczyszczają organizm jak żadna herbatka, czy tabletki.

Kosztują 100zł za 100szt. Dwa lata temu były dużo droższe.. Także proszę się nie zrażać. Liczy się skuteczność. Już mam dość faszerowania się antybiotykami, które tylko niszczą żołądek.

Gość Nie wierzę w te cudeńka
Od długiego czasu stosuję detoks w postaci diety i odpowiednich mikstur i wiem, że aby pozbyć się toksyn z organizmu, trzeba naprawdę się troszkę poświęcić i nie wierzę, że jakieś "plastry" załatwią całą sprawę - totalna bzdura jak dla mnie. Detoks to oczyszczenie organizmu, organów wewnętrznych i plastry miałyby tutaj pomóc?? BUHAHAHAHAHAHA!!

Ironia jest w tym wypadku nie wskazana. Moja koleżanka cierpi na poważne alergie, zniszczyła sobie cały układ pokarmowy przez leki wypisywane przez lekarzy. Jest to kobieta na poważnym stanowisku, ma trochę pojęcia o:detoksach"...

A czy ja piszę o lekach? Mówiąc o dietach i miksturach mam na myśli naturalnie lekarstwa jak: sok z aloesu, zielona i czerwona herbata, wodę, oliwę z oliwek, cytrynę itd, itp. Organizm poważnie zatruty reaguje na taki detoks podwyższoną temperaturą, często nawet wysypką skórną. Toksyny znajdują się w tłuszczach, więc nie wiem jakim "cudem" plastry miałyby je stamtąd "wyciągnąć". Pic na wodę, fotomontaż.

Gość europe01
na na stronie forum do ktorego linka podałam ktosł ładnie przeanalizował ich skład i widać że nie dizałają. a szkoda;/ a probowalaś może urynoterapii?

Co za ignorancja. Skoro ktoś podaje tobie linka do dyskusji dotyczącej Twojego zapytania, to należałoby tą dyskusję sobie przeczytać, a w niej masz między innymi zawartą odpowiedź na pytanie "skąd bierze się ciemny nalot na plastrach". Jak już marzy wam się detoks to proponuję poczytać o kuracji Słoneckiego. Zresztą róbcie co chcecie.

Irytacja i stres to raczej dwa osobne terminy, których widzę nie odróżniasz i już teraz wiem, czym charakteryzują się takie ciemne masy, które wierzą w cudowną "moc plasterków" - głupotą. Pozdrawiam i życzę "sukcesów" w leczeniu się. Może przyklej sobie jeden plaster na czoło, co by zyskać rozum? Pa pa :)

Gość maria 13
typowa oferta dla ciemnogrodu czy wy do szkoły nie chodzicie? ktoś w łatwy , lekki i przyjemny sposób chce zarobić na ...i wykorzystuje luki w waszej wiedzy

Gość maria 13
a jak chcecie detox zrobić, to polecam tani i sprawdzony sposób - woda , soki najlepiej z produktów z działki rodziców...tylko to kłopot, bo przez sokowirówke trzeba warzywa przepuścić a koszt minimalny, to wg niektórych nieskuteczny

To przykre że ludzie żyjący w XXI wieku nie potrafią kulturalnie porozmawiać. Mają satysfakcje że nauczono ich wulgaryzmu, nie zauważają powiązania między pojęciami takimi jak-irytacja i stres... Jeśli jest takich osób więcej to szczerze współczuję, że wiedza zdobyta w szkole nie dała im daru logicznego myślenia. Co można wywnioskować podczas czytania wypowiedzi człowieka, który w jednym zdaniu używa wulgarnych słów, a w drugim zaś życzy powodzenia i sukcesów. Nie wierzę że osoba ta cechuje się życzliwością, wysoką kulturą osobistą i szacunkiem. Przykre jest też że ograniczamy się w swoim życiu tylko do prymitywnych sposobów leczenia, medycyna poszła przecież troszkę do przodu. Dziękuję zainteresowanych i niewtajemniczonych za uwagę. Pozdrawiam serdecznie

Gość buhahahaha.........
To co napisałaś idealnie pasuje do Ciebie. Ech ten ciemnogród...

Gość ...CCC
Totalna bzdura z tymi plastrami.

Gość mrowa231094
Idiotyzm!!! Ciemny nalot się bierze z jakiejś reakcji chemicznej, takiej np. jak przy ciemnieniu skóry przy samoopalaczu.

Gość eeee tam
To przykre że ludzie żyjący w XXI wieku potrafią wierzyć w takie bzdury...

Gość no własnie jak z tym
ciemnieniem? Ja rozumiem z jednej strony wprowadzenie związków ciemniejących pod wpływem wilgoci itd jest możliwe jak najbardziej. Tylko jak wytłumaczyć fakt, że w miare używania plastrów to ciemne zabarwienie jest co raz mniejsze? Przeciez plastry chyba na dni nie są podzielone, tak by jedne miały inny skład niż drugie, tylko wszystkie sa identyczne i nie ważne który się weźmie. Czemu więc w miare uzywania to ciemnienie jest co raz mniejsze?