Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Nie znam osobiście nikogo kto by głosował na PIS i na Jarka

Polecane posty

Gość wczoraj jedna babcia
w kolejce (jak stałam po chleb)wyzywała młodych, bo rozmawiali o wyborach i że bedą głosowac na PO. Wyzwała ich od nierobów, nieudaczników i głupków :O

Gość młodzi ludzie
boją się przyznawać że głosują na kaczyńskiego gdyż od razu zostaną wyzwani od zwolenników PO od moherów,pajaców itd. są agresywni często jakby byli pod wpływem jakiś dopalaczy

Gość a gdzie PO dostało ostatnio
największe poparcie?? W takich miejscach jak Zakłady karne :classic_cool: To nie sa agresywni osobnicy?? 75% poparcia Komorowski a Kaczyński chyba 5% ? :D:D

Gość przed I turą PiS rozdawał
do tego od więzień Widocznie Warszawa jest najbardziej kryminogenna :) Moja dzielnica w 83% zagłosowała za Komorowskim

Gość POlaczek Po szkodzie
Wiecie co wam powiem ?? Dzis rano obudzilem sie z duma...Duma ze Tusk jest naszym premierem Wyjrzalem za okno i wiecie co zobaczylem??Roboty drogowe , a zaraz ide pograc na nowo wybudowanym orliku. I niech ktos powie ze zmierzamy w zla strone!!!!!! (Mozecie wszedzie widziec zaklamanie PO Odpowiedzcie na te pytania- CZy pamietacie jak na swiecie byl strach wywolany swinska grypa??? ???????????? Tusk nie kupil szczepionek ?? czemu?? Bo byly niepotrzebne - wiekszosc krajow UE wydala milardy Dol. by sie w nie zaopatrzyc Pamietacie kryzys w USA w 2008 r?? Tusk go przeczekal nie powolywal ZADNYCH specjalnych planow "ratujacych" nasza gospodarke wiecie czemu?? Bo byly niepotrzebne . Skutek jest taki ze Polska ma dodatni bilans pkb a Eu ujemny:) Pozdrawiam kloccie sie dalej o to kto jest bardziej zaklamany , nie zwracajac na to kto co REALNEGO dokonal

Gość co do wiezniow
Wiezniowie po prostu wiedza co to WOLNOSC! Cenia sobie to. Maja dosc dyktatury! Nie chca by po wyjsciu na wolnosc czuli sie tak samo jak w wiezieniu :D P.S. Jak widac moherki znow atakuja :D Maja kilka opracowanych tekstow i wciaz to samo walkuja :D

Jak już piszesz o zakładach karnych, to nie zapomnij wspomnieć, że PiS i Jarkacz wygrali w szpitalach psychiatrycznych. Czytałam w Polityce

Gość to podaj wyniki z tych
zakładów psychiatrycznych :classic_cool: Ciągle to samo słyszę ale nigdy nikt danych nie potrafi podać :classic_cool: A jeżli nawet to prawda to kiepskie porównanie. Przestępców porównywać do chorych.

Gość co do wiezniow
Wlasni. Przestepca moze byc inteligentny, a psychole to idioci :D Kiepskie porownanie.

Gość LOL'ek
To nie wiem gdzie studiujesz, na jakim Zadupiu:D u mnie na studiach mówią, żeby mądrze oglądać telewizję bo telewizja kłamie:) Zobacz o 19 pro PO fakty i o 19.30 pro PiS wiadomości i analizuj o kim mówią dobrze a z kogo się podśmiewają. To jest sposób prowadzenia polityki przez PO wmówienie ludziom, że ciemna masa głosuje na PiS a inteligencja na PO i wiesz co Ci napiszę? to nie jest prawda. Obudź się!:)

Gość jakby przestepca był
inteligentny to by się nie dał złapać :classic_cool:

Gość LOL'ek
POlaczek Po szkodzie zainteresuje się długiem publicznym, prywatyzacją i pomyśl do czego to zmierza jak juz wszystko sprzedadzą co mamy i trzeba bedzie zwrócić pożyczki:D

Lolek jesli to jest argument dla ciebie dzieki ktoremu 4 zaglosujesz to pozdrowienia "inteligencie"

Gość co do wiezniow
Wlasnie wczoraj ogladalam pisowskie wiadomosci na TVP :D Manipulacja na maksa :O

Myslisz ze prywatyzacja to takie wielkie zlo?? To wyjedz do Korei Pln albo na Kube to zaznsz kurwa spokoju. Prywatyzacja wszystkiego jest jedynym slusznym krokiem naprzod, bo pieniadz lepiej czuje sie w prywatnych rekach.

Gość a ja ogladałem na TVN
tam to dopiero manipulują :classic_cool:

Gość Tylko hołota na PIS...
To tylko oznacza, że owy profesor obserwuje i wyciąga wnioski ... Przecież to widać nawet w tv, wszędzie mohery chcą się bić i inne patologie ... oczywiście wszyscy w "obronie" kurdupla ... Od kiedy to tytuł prof. zabrania nazywania rzeczy po imieniu? Odpowiednie słowa do zaobserwowanych faktów ... Bardziej zastanawiający jest fakt jak ktoś otrzymał tytuł dr, a nie zna języków, ani nie ma prawa jazdy, problemy z założeniem konta ... w ogóle jest nieprzystosowany do życia w XXI wieku, a chce być reprezentantem naszego społeczeństwa w tymże wieku ... :O

Gość ja znam jedną osobę
Czytalam rano w gazecie, ze debata dzisiejsza bedzie zrobiona pod dyktando PISU. Bo przegrali ta niedzielna. Podobno w ogole nie ma byc widac gestykulacji. Nie wiem jak oni to chca zrobic ale coraz bardziej mnie to przeraza. Kandydaci maja stac jak roboty i klepac wyuczone regulki :O

Gość do POlaczek Po szkodzie
Niech będzie prywatyzacja, ale to nie powinno polegać na tym że się wyprzedaje tylko dochodowe gałęzie gospodarki. Niech sie zajmą prywatyzacja firm które kiepsko stoją. To wtedy zrobią coś dobrego. A energetykę, zakłady chemiczne, telekomunikacyjne każdy głupi potrafi sprzedać.

Taki to dr nauk prawnych, że nie wiedział co to kłamstwo ... :O

W czasach współczesnych już by żadnego tytułu nie zdobył bez znajomości języka żadnego ... :O

Gość ja znam jedną osobę
I tak mysle, ze wygra Kaczynski. Tak na 99%.

Gość LOL'ek
To tylko oznacza, że owy profesor obserwuje i wyciąga wnioski ... Przecież to widać nawet w tv, wszędzie mohery chcą się bić i inne patologie ... oczywiście wszyscy w "obronie" kurdupla ... To podam Ci link: http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKg&NR=1 Palikot fajnie pokazuje jak można manipulować ludźmi. super inteligentny facet.

Gość ja znam jedną osobę
Choc nie popieram tego co robi Palikot, to uwazam ze jest bardzo inteligentny :P

Owszem Palikot jest inteligentny inaczej by nie zrobił takiej kasy ... Poza tym Palikot bawi się świadomie ... Co do moherów i patologii, to oni zachowują się jak dzikie zwierzęta a nie jak ludzie ... "Swoje racje" chcą za pomocą siły wyegzekwować, bo słowa argumentów są dla nich za trudne ... Jedyny język jaki znają to rynsztokowy... co tu kryć zbyt ubogi, aby miał znaczenie ... Dlatego jedyna ich siła to agresja ..

Gość jesteście zmanipulowani...
i dlatego piszecie takie brednie,może jakieś konkretne argumenty a nie że kawaler,że ma kota, że wszyscy powiedzieli w TV,waszae ukochane PO jest na poziomie Palikota , wygenerowali przez dwa lata 600miljardów długu publicznego i jeszcze nie skończyli.

Jestem przeciwko dbania tylko o patologię i ich rozród! Mam dosyć ich utrzymywania w imię "opieki państwa"!

Gość LOL'ek
a może to wynika z bezradności, kto jak nie Ci ludzie znają się na manipulacji w tv itd. nawet teraz jak to piszę mimo, że mam 23 lata czuje się jak czubek, że jakaś manipulacja itd. przecież żyjemy w wolnym kraju. Niestety nie żyjemy w wolnym kraju, Polskę podzielili między siebie przy okrągłym stole i koniec. A wiara w to, że telewizja pokazuje prawdę zakrawa na żart. Tylko nie wszystkim chce się pomyśleć, poczytać, pooglądać.

Gość ja znam jedną osobę
Dlaczego pisowcy zawsze stosuja te same argumenty :O Ja nie jestem zmanipulowana :O Rzadko ogladam tv. A jak juz ogladam to najczesciej TVP i moim zdaniem to ta telewizja "manipuluje".