Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Nie znam osobiście nikogo kto by głosował na PIS i na Jarka

Polecane posty

Gość ja znam jedną osobę
Jak slucham zwolennikow Jarka to ciagle slysze slowa "manipulacja" i "spisek". To zalosne.

Gość Tylko hołota na PIS...
jesteście zmanipulowani... - tępa istoto, skoro Twój guru ze swoją koalicją ustanowił, aby rozmnożyć wszelką patologię... to skąd na to finanse????? To becikowe i inne fundusze dla patologii nie biorą się z kosmosu ... Te długi są następstwem rządzenia PIS-u i koalicji - ich sponsorowania patologii między innymi ... Poza tym przypominam, że PIS chciał w czasie kryzysu wziąć dużo większe kredyty, na dużo większy procent... i tylko PO powstrzymało to ...

Gość to może ktoś..
napisze dlaczego głosuje na Komorowskiego bo wszystkie posty są o moherach i otym że inni są za Komorowskim to ja też nie macie własnego zdania ?

Gość LOL'ek
Bo jak nazwać to co się stało z inspektorami NIK'U którzy wykryli aferę FOZZ? Gdzie są te miliony złotych? Jak nazwać to, że CI którzy pracowali dla SB, UB itd dzisiaj są prezesami wielu firm mają spore majątki a Ci którzy walczyli o wolność mają głodowe emerytury i renty? jak to nazwać? manipulacja i manipuluje TVP, TVN i Radio Maryja też.

Gość a może chodzi o to że z tym
Jarek, Jarek, Jarek - zbawca narodu :) Ciekawe jak poradziłby sobie gdyby to jemu a nie Tuskowi spadł na głowę kryzys światowy, katastrofa samolotu i powódź na dokładkę. Bo łatwo mówić, że za jego rządów był wzrost gospodarczy. Trudno aby nie było jak kryzysu nie było....

ja znam jedną osobę Jak slucham zwolennikow Jarka to ciagle slysze slowa "manipulacja" i "spisek". To zalosne." Dokładnie ... a to Jarkowi udowodniono kłamstwo przecież ... nie odwrotnie!

Gość żyję w tym kraju parę lat..
i takiegosyfu jak za PO nie było nigdy ,powodzenia

pewnie - wszystkiemu winny Mazowiecki i jego gruba kreska. Trzeba było jak w Rumunii czy Serbii doprowadzić do wojny, pozabijać byłych rzadzących, wyniszczyć pół narodu. Wtedy byłoby ok?

Gość mam wrażenie..
że na PO głosują tylko ci którzy nie mają pojęcia o niczym ,słyszą w TV że Jarek jest zły i powtarzają to dalej , najgłupsi moi znajomi są za PO

Gość ja znam jedną osobę
Napisze moze ja. Nie znam sie super na politce. Ale przeczytalam co maja kandydaci do zaoferowania (programy). Powaznie. I nie widze jakis wielkich roznic. Moze jedynie sprawa in vitro, gdzie PIS jest zdecydowanie przeciw. Wiec glosuje na Komorowskiego dlatego ze: - mam dos IV RP - mam dosc klamstw - mam dosc wstydu - mam dosc koalicji z Lepperem - mam dosc klotni, blokowania ustaw, sporow o samolot itd. - chce zgody - chce prezydenta ktory jest ponad podzialami i potrafi dogadac sie z kazdym - mam dosc marudzenia, obrazania sie o byle co itd. Mam dalej wymieniac?

Gość PO jest przeciw lustracji
ciekawe dlaczego ,zastanawialiście się kiedyś? może wpisz w youtube hasło "nocna zmiana" i ci się coś rozjaśni tak na początek samodzielnego myślenia.

Gość LOL'ek
Nie ma co tu ludzi obrażać bo to niczemu nie służy a oni utrwalają sobie pogląd, że PiS to agresja. Tak ja byłbym zwolennikiem takiego rozwiązania, Ujawnić kto kim był. jako Naród mamy do tego prawo. Nie po to ginęły miliony w wojnach w powstaniach, żeby Polacy byli oszukiwani. ja chciałbym znać prawdę. ja spadam sie uczyć sesja trwa:D Miłego Dnia Wszystkim życzę

Gość do ja znam jedną
do twojego mam dośc pasuje nawet żul z dworca byleby był spokojny

a może chodzi o to że z tym pewnie - wszystkiemu winny Mazowiecki i jego gruba kreska. Trzeba było jak w Rumunii czy Serbii doprowadzić do wojny, pozabijać byłych rzadzących, wyniszczyć pół narodu. Wtedy byłoby ok? } Przynajmniej oni nie mają powodów do oglądania się wstecz. My mamy wciąż nierozliczoną przeszłość.

Gość ja znam jedną osobę
Nie. Zul z dworca to przesada. Ale awanturnicy tacy jak Kaczynski i Lepper mnie nie interesuja :D

Gość isuebvg0
A ja, cała moja rodzina (tak się składa, że wszyscy są wykładowcami UW i Warszawskiej Polibudy, a 3/4 z nich należy do Mensy) całe moje środowisko głosuje na PiS. Jesteśmy jak to się mówi - moherami. Mamy świadomość narodową, świetnie znamy historię i wiemy czym pachnie komitywa z Rosją, domy w najlepszych dzielnicach Warszawy i sporo zarabiamy. Jednak hołota nadal uważa, że wszyscy, którzy głosują na Kaczyńskiego nie pokończyli zawodówek. Otóż nie. Tak nie jest. Tylko łatwo dający się zmanipulować ludzie, którzy nie potrafią wypracować własnego zdania, dodatkowo zapatrzeni w T V N, leczący swoje kompleksy głosuje na Komora. Tyle w temacie.

Głosuję na PO i Komorowskiego bo: - powstrzymali kredyt na wielki procent, który chciał zaciągać PIS - liczę, że skończy ze sponsorowaniem patologii - liczę, że ludzie pracy zostaną zauważeni, teraz tylko patologia - jestem pewna, że epoka wstydu politycznego na świecie wreszcie się zakończy - brzydzę się polityką zagraniczną według Kaczyńskiego (który uważa, że wszystko da się wymusić - jakby nie był świadomy, że nie jesteśmy żadną potęgą) Tusk za to dostał złoty medal od Merkel ... - brzydzę się kłamstwami PIS-u i przypisywanie sobie zasług. Byłam naocznym świadkiem, kiedy otwierano autostradę u nas. Wybudowała ją poprzednia władza, a w tv Marcinkiewicz z wielką dumą przecinał wstęgę i przemawiał uroczyście, jak to PIS wybudował autostradę... a ich wkład w autostradę, to ta przecięta wstęga ... nic więcej!

do Myrevin To pojedź do Rumunii czy Serbii i zobacz jak im tam świetnie się żyje bez patrzenia wstecz :(

Gość ja znam jedną osobę
I znow slowa o manipulacji :O Mozecie choc w jednym poscie nie pisac o manipulacji i spisku :D

Gość ja znam jedną osobę
isuebvg0 - 3/4 z Mensy? :D Doda tez nalezy to Mensy :D Dam 8/10. Nawet, nawet :D

Gość isuebvg0
aaaaa.... jeszcze jedno.... czyż nie widać zmiany stosunku mediów? Jak rozbił się samolot 10.04 to szacowna telewizja pokazała prawdziwe oblicze zmarłych. Niewielu z Was wie, że tacy ludzie z opozycji jak Szmajdziński, czy Jaruga - Nowacka powiedzieli dość. Trzeba mieć szacunek dla urzędu prezydenta. Dlatego wsiedli z nim do samolotu. I szacunek w naszym środowisku mają do końca życia mimo odmiennych poglądów. A co dzieje się teraz? Jak Kaczyński zdobył duże poparcie to znów zaczyna się manipulacja, znów pokazuje się materiały "udowadniające" jaki on jest głupi. Głupi to nie jest nawet Wałęsa, współczesny Dyzma który omamił społeczeństwo, a ludzi znających prawdę zastraszył i pousuwał w cień. 3/4 ludzi głosując na Kwaśniewskiego nie miało pojęcia, że głosuje na Stolzmana, to jest wasza demokracja? Bo założył ładny garnitur toście polecieli na niego głosować? Bo się Jolanta wylaszczyła z waszych podatków? A teraz nikt nic nie mówi (nawet TVN który prowadzi Uwagę :)) że całe miasteczko Wilanów do Jolanty należy. Ciężką pracą zdobyła.... hahahaha Otóż powiem tak, każdy ma prawo na Stolzmana głosować, ale ma też prawo wiedzieć, że to Stolzman!

hihihi - polskie piekiełko. Bo każdy kto coś ma to albo złodziej albo Żyd :):):)

Gość ja znam jedną osobę
Tu sie akurat zgodze :D Ale raczej ujelabym to tak: "Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię", nieznający za to słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym... W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", największego Polaka", "równego królom"... Ja się pytam: kto podmienił ciało?! " Na szczescie ja nie dam sie zmanipulowac :D

Gość isuebvg0
Taaa.... pośmiewisko całej Europy... Nie uszanowałeś kogo powinieneś. Śmiech jest bronią bezsilnych. Jak odrzucił traktat lizboński to wszycy wrzeszczeli jaki to zły prezydent, jaki obciach, jak później ten bubel nie przeszedł we Francji i innych krajach to nikt nie pierdnął dziękuję.

Gość isuebvg0
przy czym 95 % nie miało pojęcia jakie w tym traktacie były zapisy

PO jest przeciw lustracji ciekawe dlaczego ,zastanawialiście się kiedyś?" Też jestem przeciwko lustracji, bo: - przede wszystkim to spore koszty - chcę, aby kraj szedł naprzód, a nie bez końca babrał się w przeszłości - mam dosyć żenujących książek za publiczne pieniądze i ośmieszanie naszego symbolu narodowego, w imię dowartościowania i podwyższenia kurdupli ... Między innymi dlatego ... - poza tym czemu ma służyć lustracja? Jakie korzyści przynosi? Ja nie widzę żadnych, oprócz marnotrawienia czasu i pieniędzy ... "Prawda" i tak nie jest obiektywna, bo są także w tym ludzie poszkodowani i niesłusznie oskarżani ...

Gość isuebvg0
dowód manipulacji http://www.youtube.com/watch?v=HjmuGFhlpYE facet, który to rozmienił na części jest specjalistą od manipulacji, wielokrotnie udzielał wywiadu w TVN, jak to zobaczył to się wyleczył - gość jest z Mensy.

Gość ja znam jedną osobę
Ja szanuje ludzi za zycia ;)

Gość ja znam jedną osobę
Nie ogladam linkow z youtube bo one manipuluja :D:D:D

Gość isuebvg0
nie oglądasz bo nie chcesz znać prawdy, to takie typowe