Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Nie znam osobiście nikogo kto by głosował na PIS i na Jarka

Polecane posty

A Wy znacie? Kto na nich w ogóle głosuje? Mają w końcu 30%. U mnie cała rodzina, nasi znajomi-bliżsi i dalsi,sąsiedzi, nawet profesorowie i doktorzy z mojej uczelni -wszyscy są mocno za PO i za Komorowskim.A może po prostu w dobrym towarzystwie się obracam. 2 tyg temu na ostatnim wykładzie pani prof stwierdziła, że na PIS głosuje tylko hołota z czworaków i moherowe dziadki. .

Gość sruuuuuuuu
qwa bedziecie mieli mohery jak w tej polsce juz nic nie bedzie nasze! PO jest z rosja

Gość ja znam jedną osobę
sprzątaczke u nas w firmie 🖐️

Gość oh to sobie napisalas
widocznie zadajesz sie z samymi debilami skoro nie znasz nikogo kto na niego glosuje.Ja nie jestem moherem,wlasnie robie doktorat i glosuje tylko i wylacznie na Jareczka bo nie chce zostac sprzedana przez Bronka

Gość nie wiesz dlaczego nikt
się nie przyznaje?? Bo ludzie są zastraszeni, strach się przyznać że się głosuje na PIS. Ostatnio w pociągu widziałem dyskusje w przedziale jaki to Tusk wspaniały i te całe PO. I tylko co chwile takie teksty padały.-- tego kaczora to bym rozszarpał, powiesił, głupie mohery, dzikusy i tym podobne... I weź się tu odezwij. Jak zwolennicy PO są tacy tolerancyjni :classic_cool: Dla świętego spokoju lepiej się nie przyznawać. Podwójna moralność PO, jak my rządzimy to jest dobrze a jak ktoś inny to już koniec demokracji:O

2 tyg temu na ostatnim wykładzie pani prof stwierdziła, że na PIS głosuje tylko hołota z czworaków i moherowe dziadki. . } Taki ktoś ma tytuł profesora? Zadziwiające.. tytuł pewno zdobyła jak Bartoszewski. Uznaniowo, w uznaniu zasług politycznych. :classic_cool:

Gość ja znam jedną osobę
To prawda. Wstyd sie przyznac :D:D:D P.S. Z tego co wiem to mohery sa strona atakujaca ;) Te moherowe babcie z parasolkami, te dziadki wyzywajace od Zydow. Wczoraj widzialam jak banda moherow rzucila sie na plakat PO. Rozszarpali go jak dzikie zwierzeta. Zalosne to :)

Gość moherowe babcie wystepuja
tylko w relacjach TVNu :classic_cool: Mniej telewizji a więcej własnego myślenia :D Sa oczywiście agresywne osoby ale to dotyczy obydwu stron i to nie jest domena jednej strony

Gość a ja znam niestety
:-o Moi rodzice po 80 lat,do koscioła zaczęli chodzić 20 lat temu,wczesniej zagorzali przeciwnicy,teraz nawróceni,kochają J.:( Rodzinka załamana

Myrewin u mnie też na wydziale profesorowie mocno agitują za Komorowskim. I to nie byle jacy, bo to najlepsi w kraju. W innej grupie był przypadek, że na ćwiczeniach doszło do wymiany zdań między studentką, a panią doktor. Było to zaraz po tragedii smoleńskiej. Studentka była za Pis, pani doktor za PO i się pokłociły. 2 tyg pózniej było kolokwium i ta studentka go nie zdała. Potem na ustnym pani doktor ją wyśmiała i to dziś nie ma tego zaliczonego. Nie została dopuszczona nawet do egzaminu.

Gość A na komorowskiego głosują
pijacy i najgorsza patologia pijaczek w tramwaju krzyczał głosujcie na komorowskiego

Gość szczerze ... gdy pomysle
to w moim kregu tez nie ma osob glosujacych na PiS ...

Gość ja znam jedną osobę
Nie ogladam TVN :) Nie wiedzialam. Powaznie? Ja widzialam to na zywo :)

Gość Rohy i dlatego lepiej się nie
przyznawać ze sie głosuje na PIS bo mamy obecnie demokracje w stylu faszystowskim. Jeden wódz, jedna partia, jeden Tusk :classic_cool:

Rohy Dodałeś jeszcze jeden powód by nie głosować na Kammorowskiego. :classic_cool:

Gość do szczerze ... gdy pomysle
Ale tego nigdy nie możesz wiedzieć ;) Albo część zmyśla albo się nie chce przyznać;)

Gość ja znam jedną osobę
He, he...dyktatura to przeciez Jaroslaw :D Jedyny "sluszny" wybor :D Buhhehehee :D

Gość rzeczywiście PIS się ukrywa:)
U mnie w pracy wszyscy za Komorowskim, w domu też, na studiach koleżanki też, znajomi też. Wymieniamy poglądy i już często się zastanawialiśmy: albo obracamy się w towarzystwie jednopoglądowym albo... nie chcą się przynać do głosowania na Jarka. Nie mam pojęcia czemu. Wstydzą się??? :)

Gość ja znam jedną osobę
A ta studentka widocznie nie byla zbyt inteligentna. Zreszta jak wiekszosc glosujacych na PIS :D Oblala egzamin i tyle :D

Gość dobraa raadaaaaa
a ja znam moj kolega z biura

Gość nie wstydza sie tylko sie boją
:classic_cool: Po co się narażać, można przez taka głupotę z pracy wylecieć albo coś podobnego. Może szef lubi partie przeciwna?? :D

Gość przed I turą PiS rozdawał
plakaty z JK aby ci, którzy na niego będą głosować powiesili to w oknach. I albo akcja padła, albo nikt w moim osiedlu nie głosował na Jarka :) Swoja droga czegoś głupszego nie słyszałam jak żyję :)

Gość bali sie że zwolennicy PO
wybija im szyby :classic_cool:

Gość agresywni są tylko
pisowcy:O

Gość przed I turą PiS rozdawał
wybiją szyby? Jakoś nie widziałam agresywnych platformersów