Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Nie znam osobiście nikogo kto by głosował na PIS i na Jarka

Polecane posty

Gość jeden z najgorszych wyborów
a nie, to jednak dobra mapa ;)

Gość flint
A ja uważam że pan kwaczynski pofinien wygrać poniewasz mojim i mojej rodziny mażeniem jest wrócić z ziemi Polskiej do Wolski w końcu....

Gość nie wiem czy to działa
oszusci głosuja na oszusta dlatego wygra komorowski

Gość a ja was zapewniam
ze wiele osób ktore mowia ze popra komora w rzeczywistosci popra kaczynskiego wstydza sie przyznac ze sa po stronie PIS aby nie okazac sie moherami tak własnie było 5 lat temu gadali ze popra tuska a poparli Lecha

Gość bukaa
do nie wiem czy to działa - póki co oszustem jest kaczyński, co udowodnił mu sąd. Ale wiem, zaraz powiesz, ze sąd był nieuczciwy. Żałosne argumenciki....

Gość tylko hołota zmienił
nick ze wstydu i nadaje swoje brednie dalej

Gość ja nie jestem...
zwolennikiem ani PISu ani PO ani SLD popieram JKM od dwudziestu lat chociaż nie we wszystkim się stuprocentowo z nim zgadzam , ale poprę Kaczyńskiego ponieważ to co robi Po mi nie odpowiada począwszy od poziomu walki politycznej poprzez jej członków byłych współpracowników UB SB do wizji eurokomunistycznego województwa unijnego którą już od stycznia jesteśmy.Tak na marginesie wiecie że Po wprowadza cenzurę internetu, pewnie nie bo wam TV nie powiedziało a dalej wasz wzrok nie sięga.

Gość media oszukują
80% więzniów jest za Bronkiem to o czyms to świadczy.Ktoś komu na rękę jest krasć oszukiwać,krzywdzić słabszych,biednych,uczciwych ludzi ten zagłosuje na takiego samego czyli Komorowskiego.Polak za granicą słynie ze złodziejstwa i oszustwa a więc takich wybieracie jacy sami jesteście.Czy to jest doktor czy jakiś urzędas czy sędzia. tytuly sie nie liczą tylko to ile jeszcze w tych ludziach jest człowieczęństwa.Na wyzszych uczelniach w Polsce w większości wykładają byli komuniści i liberały więc co oni przekazuja młodzieży ANTYWARTOSCi.

Gość o więźniach i mediach
manipulacjach i spiskach już było na tym topie :O Radze moherkom zeby najpierw przeczytalay caly temat :O

Gość mohery beda 100 razy
powtarzac te rewelacje o mediach, manipulacjach, spiskach, teroiach, zakladach karnych. Nie dziwie sie. Oni nie maja innych argumentow. Niedlugo jeszcze napisza, ze Kaczynskiego popiera UFO :O No ilez razy dziennie mozna te brednie wypisywac. Kaczynski im mozg zmanipulowal chyba :O

Gość moze pije
a idzcie w pizdu juz z tymi wyborami,rzygac sie chce tymi jebnietymi tematami,a hoj mi na tym zalezy kto wygra,i tak bedzie tylko pionkiem w rekach rzadu,wiec po sie tak kurwa ekscytowac,jakbyscie conajmniej cos z tego mieli miec. Wypierdalac z ta cholota z tego forum,nic tylko komorowski,kaczynski,a dlaczego ,a dlasmego,noz kurwa debilne tematy,ze szok.

Gość dodaj
dziękujmy za mamę bukaa, tylko ona ma wgląd w serce Kaczyńskiego i jak wyrocznia orzeka, czy Kaczyński jest wierzący czy nie. Dziękujmy za bukaa, jak dojdziemy do władzy będziemy potrzebowali max. godzinę, żeby jej wyrobić światopogląd, nic prostszego, przekonamy mamusię :)

Gość lallalalalal
hehe ja akurat jestem prawnikiem i zagłosuje na Jarka :P