Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka_prawa

Nie znam osobiście nikogo kto by głosował na PIS i na Jarka

Polecane posty

Gość isuebvg0
Jedyną słuszną prawdę pokazuje wiadoma stacja. Ta od ekstra sondaży. :):):):)

Gość Tylko hołota na PIS...
Sąd już dwukrotnie się określił w sprawie manipulacji i kłamstw ...

Gość ejze isuebvg0
"nie oglądasz bo nie chcesz znać prawdy, to takie typowe" - skad ta mensa;P?

Gość też nie znam bo nie lubię
fanatyzmu. pis mnie przeraża

Gość isuebvg0
Strasznie was ta mensa boli, ciekawe czemu? Bo nie pasuje do ciemnoty? Bo daliście sobie wmówić, że tylko stare kobiety z różańcem w ręku głosują na Kaczyńskiego? Czy się to komuś podoba czy nie - tak nie jest. Mam świadomość, że Komorowski wygra, bo jest za duża nagonka w mediach. Nie ma szans na rzeczową dyskusję, a wasze wypowiedzi są tlko w tonie prześmiewczym. Brak szacunku do drugiego człowieka to nie jest wasza mocna strona.

Gość isuebvg0
A co do Dody to po pierwsze - nie znam żadnej jej piosenki. Po drugie wiem, że jest członkiem mensy. Po trzecie udowodniła swoje wysokie IQ (to nic innego jak zdolność do rozwiązywania logicznych zdań) przez to, że w tym wieku ustawiła się co najmniej do piątego pokolenia na przód, kto z was to osiągnął? Ja np. nie.

My w odróżnieniu od ludzi PIS-u nie wierzymy we wszystko ... Już tu pisał jeden z rodziny profesorskiej... Szybko mu udowodniłam, że to nie prawda ... Inna wychwalała się, ile to nie zna języków i nie skończyła fakultetów ... jak kazałam jej coś przetłumaczyć tylko na jeden język, to znikła bezpowrotnie ... Więc i MENSA mnie nie rusza ... Jakie masz dowody na ową przynależność? Bo wywody z pewnością tutaj nie są górnolotne ... Aby ktoś z MENSy uważał, że film na You tube może być dowodem na cokolwiek?? :D To możesz wciskać swoim kolegom "profesorom" spod budki z piwem ... hahaha ...

Gość ja znam dwóch co na PO glosują
to Rysiek I Maciek z Klanu

Gość ja znam jedną osobę
Jedyna sluszna prawde pokazuje TVP. Warto tez sluchac radia Maryja i ojczulka Rydzyka :D

Gość ja znam jedną osobę
Doda sie ustawila? :D O boze ... :D I to sa wyborcy Jarka :D Moze tez sie tak "ustawicie" jak Jaro wygra :D

I babć po 4 klasach podstawowych, bo jak nie to laska w ruch... :D

Gość ci co teraz głosują na komora
kiedyś głosowali na Jaruzelskiego potem na Bolka potem na Kwacha to dzięki nim mamy tak dobrze "BO POLACY SĄ TEGO WARCI"

Gość ja znam jedną osobę
Co do filmikow na youtube. Mam tam konto i tez czasami cos wrzucam. W jednym z moich filmikow spotykam sie nawet z prezydentem Obama :D

Gość isuebvg0
To możesz wciskać swoim kolegom "profesorom" spod budki z piwem ... co za szacunek do innych. W głowie się nie mieści, że ktoś może mieć tytuł profesora? A coż ty możesz kazać coś komuś tłumaczyć? Jaki ma on obowiązek przekładać coś na forum? hahahahahaha Udowodniłaś tylko swoją naiwność, butność i głupotę. Czyli kwintesencję elektoratu Bronka. Co to ja nie udowodniłam! Co to ja nie kazałam! Ale jej dowaliłam! Rzeczowość argumentów PO mnie przeraża. Ostatni to mój wpis, nie chcę rozmawiać z kimś, kto opiera się tylko na własnej głupocie i jest tak zapatrzony w siebie, że nawet jej nie dostrzega...

Gość ja znam jedną osobę
Elektorat pis upodabnia sie do swojego klamliwego przywodcy, ot co ;)

31 lat wyksztalcenie wyzsze mieszkaniec Warszawy ja razem z rodzina glosujemy na PiS i na Jaroslawa Kaczynskiego oraz znam bardzo duzo osob rowniez glosujacych za PiS jak rowniez za PO.

isuebvg0 - to raczej Twoja naiwność, że wszystko na you tube i na forum to prawda ... hahaha ... :D Pewnie cała społeczność MENSy tu siedzi ... :D hahaha ...

Oh Ty durna studentko;] Jak to możliwe, że nikogo nie znasz kto na PIS głosuje to nie wiem:D Jestem za PISem i nie obrażam ludzi głosujących na PO. Wasza pani profesor musi być pojebana za przeproszeniem skoro przy wszystkich na sali tak powiedziała. Ja bym to nagrała i jej problemów narobiła. Boże ludzie ogarnijcie się. Co wam się tak w Broneczku podoba?? Że ma żonę i 5 dzieciaków zrobił??? To nam nie pomoże jak całe PO obejmie władzę i będą z nami robić co chcą. I co też mądra studentko jesteś za tym, żeby z Rosją stosunki przyjacielskie utrzymywać? Powiem jedno- Ruscy to zawsze była swołocz. Mogą mamić i wciskać kit jakimi jesteśmy ich przyjaciółmi ale co z tego skoro za plecami mogą knuć przeciwko nam?? Otwórzcie oczy wreszcie!

Gość 3krotka
" na PIS głosuje tylko hołota z czworaków i moherowe dziadki. . }" I teraz cały dzień będę się zastanawiać do której grupy się kwalifikuję,skoro głosuję za PiS? :P Z racji wieku,28l,zdecydowanie chyba do moherowych dziadków :D

Gość ja znam jedną osobę
I wlasnie pojawil sie elektorat PIS, ktory nie obraza elektoratu PO :D "durna studentko" "wasza pani profesor musi być pojebana" :D Z takimi ludzmi nie mam przyjemnosci rozmawiac 🖐️

Gość czasem czytam to forum
i dziwię się że chyba wszyscy idioci co mają komputery tu siedzą a co jeden to lepszy , czytamy i dziwimy się że tacy ludzie są wśród nas, piszą bzdury i mają poczucie o własnej wartości a jak ktoś im nie pasuje to bluzgają rynsztokiem bo stamtąd pochodzą

Gość osóbka
alez jestescie załosni ... lekarze nigdy nie pojda za za PIS chce im wprowadzic kasy fiskalne jak wszyscy polacy prowadzacy działalnosc i płaca podatkia wy nie ... aktorzy to samo ciezkie pieniarze biora czy płaca za to podatki wedłóg stawek jak reszta polakow i wiele innych przykładow ... nie ma sprawiedliwocsi ..a co do ludzi głosujacych niby wiesniaki itp ....prosze bez obrazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odrazu widac,ze z PO jestescie poraficie obrazac ludzi , oceniac nie znajac ich oooj zal ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... brak wychowania ..ja nie jestem stara babcia rozancowa ... jestem kobieta po 30 nie jestem zacofana , i jakos wokół mnie sa ludzie i wszyscy głosuja na Kaczynskiego.. i nie pisz kobieto ze mało ludzi na niego głosuje mial o 5 % mniej głosow .. teraz w ostanim czasie ludzie sie przekonuja jaka ta partia jest fałszywa przypisuje sobie zasługi , n awet napieralski na was nie postawił .(fakt ze na kaczynskiego tez nie ale nie poparł was )ale wspomniał tez o powodzianach a to sie tyczy Tuska tzn PO ze jak zalało to sie pokazał rzad a teraz cisza nie ma tam nikogo obietnice posżłky w las zostawili ludzi an pastwe losu ...ale co wy mozecie wiedziec i powodzi ...ale co was mieszczuchow( chociaz ludziez maist tez głsouja na PIS ) to obchodzi tylko wasz czubek nosa ..nie wazne ze jest niesprawiedliwosc w naszym kraju

Wniosek jest oczywisty... Całe profesorstwo głosujące na PIS zasiada w tej chwili na forum... :D hahahha .... Bo wyniki wg wykształcenia i miejsca zamieszkania są jakie są ... i wcale to nie dziwi ...

Nie obrażam pani profesor ze względu na przekonania polityczne tylko za jej głupotę i chamstwo!! Jak profesor może tak powiedzieć na wykładzie do studentów???? Nie wierzę, że są tacy ludzie. A co do kas fiskalnych- jestem przyszłym lekarzem i jestem za. Dlaczego w sklepach są kasy fiskalne? Fryzjerzy, taksówkarze itp- wszyscy mają kasy i muszę się rozliczać z dochodów. Skoro ma być sprawiedliwość to dla wszystkich, a nie tylko dla wybrańców;]

Aaaaa i oczywiście cała społeczność MENSy... :D

Co Wy za głupoty piszecie? Tak jakby kasa fiskalna była jakimś problemem? To głupie tylko ... i śmieszne co najwyżej ... W przypadku usług kasa nie jest problemem nie do przeskoczenia ... Wiem z życia ... Współpracuje z architektami i innymi wykonawcami. I zawsze wersje są dwie: "Z podatkiem, czy bez życzysz sobie?" :D Żaden strach taka kasa zatem, tylko głupie to ...

A ja wam powiem dlaczego bardziej wykształceni na PO głosują- bo wykształceni często zarabiają więcej, a tak się składa, że PO popiera bogatszych..

Ale do lekarzy przychodzą różni ludzie tak jak do fryzjera- nie widziałam, żeby fryzjer komuś nie wystawił rachunku, zawsze widziałam jak wklepuje w kasę fiskalną zapłatę. Wiadomo pewnie są wyjątki..

żałosne jest to jak wyborcy PO wyśmiewają innych :O głosuję na Jarka i nic wam do tego .