Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaciazylam...

test ciazowy i druga blada kreseczka....

Polecane posty

Gość chyba zaciazylam...

zrobilam sobie test ciazowy przed chwila i co sie okazalo ze pojawila sie druga kreseczka ale taka bardzo blada. Powiedzcie mi prosze czy to na 100% oznacza ciaze czy nie? wprawdzie okres spoznia mi sie dopiero 2 dni ale nie moglam sie powstrzymac by tego testu nie zrobic.

Gość mamuska82
raczej tak gratulacje:) zrob test po 2 dniach jesli nadal bedzie 2 to na pewno jestes w ciazy:)))))))))))

Gość antonina28
Hej ja tez tak mam robilam test i jedna krecha takam ocna gruba a druga taka prawie niewidoczna widac ja tylko jaksie dobrze pod swiatlem przyjrzysz.... a Ty tez tak maasz czy widac ja na 1 rzut oka czy tylko pod swiatlem ??? aha i po ilu dniach od stosunku zrobilas test ?

Gość tak na 100 procent
jestes w ciazy

Gość no niekoniecznie!!!!!
mojej koleżance wyszedł pozytywny test - a miała torbiel na jajniku....Może zrób betę....

Gość chyba zaciazylam...
okres spoznia mi sie dopiero 2 dni ;-) ale nie wytrzymalam i zrobilam test. Ta kreseczke widac na pierwszy rzut ale jaest taka bladziutka...jasniutka....wiec nie wiem. To moja pierwsza ciaza jakby cos wiec za bardzo nie wiem jak dokladnie powinna wygladac ta druga kreseczka;-).....narazie jest jasniutka ale pod swiatlo nie musze patrzec;-) poza tym mam czeste bole w dole brzucha...tak jakbym miala dostac za chwile okres, piersi troche nabrzmiale ale zadnych wymiotow, sennosci czy czegokolwiek, zadnych objawow oprocz miesiaczki......

Gość chyba zaciazylam...
okres mialam 2 czerwca pierwszy dzien......

Gość chyba zaciazylam...
zadnych objawow oprocz BRAKU miesiaczki mialo byc;-)

Gość marynazwawki
kreseczka widziana bardzo niewyraźnie pod światło tylko, nie normalnie, nie wskazuje ciąży. to prześwitujący pasek z substancją, która ma się zabarwić przy obecności gonadotropiny. jeśli kreseczkę widać słabo ale widać rzeczywiście na pierwszy rzut oka to wtedy jest ciąża:)

Gość chyba zaciazylam...
a czy te bole w dole brzucha sa normalne czy mam sie czego obawiac? Do lekarza jestem umowiona za pare dni wiec pomecze was 'glupiutkimi" pytaniami;-)

Gość no niekoniecznie!!!!!
mówię Ci zrób sobie badanie krwi beta hcg, a za 2 - 3 dni powtórz i jak bedzie przyrastała beta to znaczy, że ciąża jest i się rozwija :):)