Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkkkkkkkkkkka

Gratulacje dla Pana Kaczyńskiego...znakomita debata

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkkkkka

Byłam wczesniej za komorowskim,głosowałam na komorowskiego ale kurcze po dzisiejszej debacie wierzę Kaczyńskiemu ,straciłam zaufanie do Komorowskiego.Kurde zastanawiam sie dlaczego powstał taki kult PO.

Gość bojee sie o polskeeee
zgadzam sie

Gość dokładnie................
ja dokładnie tak samo.bronek mnie zawiódł na całej lini..krzykacz jeden.Zagłosuję na jarka

Gość inkkkkkkkkkkkka
do wypowiedzi powyżej...oglądałeś debatę? To własnie jakis dziwny slogan był że pis to samo zło,a ja się pod tym podpisywałam.

Gość sondaże są do kitu
Samo zlo to był od początku Tusk i ten Komor (Komar)

Gość sondaże są do kitu
Szkoda, że tego wcześniej nie widzieliście. Każdy tylko nie Komorowski

Gość inkkkkkkkkkkkka
jak komorowski mógł zagłosowac przeciwko rozwojowi kardiochorurgii dzieciecej,nawet o tym nie wiedzialam.Przyjaciele mieli dziecko z wada serca,dziecko zostało cudem uratowane.

Gość sondaże są do kitu
To głosujcie na Komorowskiego, to Wasza decyzja. Abyście tego później nie żałowali. Pytam z ciekawości. Co Wy sobą reprezentujecie? Nie lubicie Kaczyńskiego ok, ale jak można tak obrażać ludzi? I już nie chodzi tylko o niego!!! Miło by Wam było gdyby ktoś kierował takie słowa w Waszą stronę??? Przecież Wy go nawet nie znacie, nie wiecie jakim jest człowiekiem, ślepo mediom wierzycie.

Gość inkkkkkkkkkkkka
tego to nie wiedziałam,ale dzisiaj kaczynski miał wydrruki za czym głosował komorwoski,bylo tegoi sporo i jestem w szoku.Teraz komorowski sobie całkowicie przeczy.

Gość inkkkkkkkkkkkka
ale czy wszyscy ogladaliscie dzisiaj debatę? calkowicie mnie zszokowała

Gość inkkkkkkkkkkkka
do wszystko mozliwe.....ogladałeś debate? kaczynski podał wykaz za czym głosował w sejmie komorowski,teraz nie wymienię,ale glosował preciwko wszystkiemu co teraz mówi,całkowite przeciwieństwo.

Gość Koteczekmizi
lepiej ze robi co kosciol nakaze niz co Putin zarzadzi!:P

Gość podsumowanie kaczor miał zadne
poza tym zarzucal komorowi klamstwa, a przeciez wystarczylo sledzic polityke, zeby wiedzic, jak było naprawde , nie tak to dawno.

Gość inkkkkkkkkkkkka
do wszystko mozliwe....a lle cholerka był za rozwojem kardiochirurgii dzieciecej a komorowski głosował przeciw a cholerka widziałam jak dziecko z wadą serca cierpi.

tak oglądałam debatę i nie wierze w ani jedno slowo kaczyńskiego! ps. a nie masz może znajomych którzy od lat bezskutecznie staraja się o dziecko a twój kandydat chce im odebrac możliwośc korzystania z in vitro a nawet karać więzeieniem- odpowiedz proszę - bo jeśli jestes takim człowiekeim jak on to dziekuje za rozmowę!

Gość dokładnie................
dupek to komor i to wielgasny oj wielgasny o mało co a garnitur byłby na niego za mały

"dziecko co cie zszokowało> że kaczor to d**ek co robi to co mu kościół nakaże? bo nie kumam?" A to właśnie reprezentuje sobą elektorat Komorowskiego- byle głośniej,brak argumentów, byle tylko opluc Kaczy ńskiego...Żenada...

Gość Wolvfram
gdy słucham Komorowskiego to mogę powtorzyć każde jego słowo , Komorowski mówi jasno i wyraźnie , natomiast słowa Kaczyńskiego to trudno zapamiętać ale również konkretnie odpowiada na zadane pytania i gdyby Kaczyński był za IN VITRO to natychmiast zagłosuję na Kaczyńskiego , nadal się waham :(

Gość ludzie................
czy wy nie macie za grosz inteligencji??nie widzicie jaki kłamliwy jest komar...przecież on co zmrugnie tymi chytrymi oczkami to oszuka

Gość brawooo bronek!!
Komorowski mimo wszystko duzo lepiej wypada medialnie - mowi z sensem, spokojem , nie atakuje, co najwyzej wkluwa delikatnie szpilki ;) to mnei bardziej przekonuje od wiecznie zacietrzewionego i zagrzebanego w przeszlosci kaczynskiego. brawo bronek!!!

Gość denise24
ja od zawsze mowilam ze komora to scierwo i falszywa malpa. glosowalam na grzeska napieralskiego ale w ten weekend oddam glos na kaczke

Gość Koteczekmizi
chyba tylko teskniący za niewolą komunizmu bedą glosowac na Pana Komara!

Gość inkkkkkkkkkkkka
co do invitro napewno współczuję ludziom którzy nie mogą mieć dzieci,ale kurcze chyba bardziej dzieciom które juz są ale z chorymi serduszkami.

właśnie

inka też tak myslę

Gość denise24
nie no glosujmy na komore....jak wygra to nam pokaze :P sluzba zdrowia tylko dla smiertelnie chorych i wybranych :P

Gość Ciotka klodka
Byłam z Komorowskim, ale zachowuje się jak skończony prostak bez klasy. Wciąż na Kaczyńskiego naskakuje a nie tego się po nim spodziewałam. inna sprawa- tak chwalicie Kaczynskiego a powiedzcie mi jedno- dlaczego kiedy był premierem rząd się rozleciał? Prawda jest taka, że i jeden i drugi są do kitu.