Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkkkkkkkkkkka

Gratulacje dla Pana Kaczyńskiego...znakomita debata

Polecane posty

inkkkkkka= dokładnie....=własnie.... hehe- przestań sie dziecko podszywać :) śmieszna jesteś! żal mi ale bardziej żal mi tamtych a nie tych :) a mi żal ciebie :(

tylko ograniczeniu umysłowo moga twierdzić że komorowski wprowadzi prywatna służbe zdrowia :) i tylko ograniczeniu umysłowo uwierzyli w te jarkowe brednie :)

Gość do wszystko możliwe
sa mohery w PIS i odpowiednik moherów beton w PO ty jesteś beton nic do ciebie nie przemówi

obaj obiecują "gruszki na wierzbie". Pitu Pitu na antenie :D Mam tylko nadzieję, że jak wygra Pan Komorowski to szybciej doprowadzi Polskę do ruiny, aby ludzie przejrzeli na oczy ;) Młodzi uczyć się języka i za granice na uczelnie albo do pracy.

Gość denise24
jak widac sa ludzie inteligentniejsi niz kafeteryjni milosnicy komory,ktorzy widza to co my :P

Gość chymotrpsyna
nie uważacie, że p. kaczyński swoją kampanię opiera na biedzie, bogu i tragediach? :o wiadomo, że jeżeli chce się mieć jak najwięcej głosów w tym kraju to trzeba przemiawiać do tych najbardziej potrzebujących (bo ich jest dużo) i do zagorzałych katolików...

Gość kły
do wszytsko mozliwe--a moze zaczac od poczatku co?najpierw leczyc,zabezpieczyc byt dzieciom juz zyjacym a pozniej sie starac o inne?pomysl niech twoi przyjaciele metoda in vitro poczna maluszka..urodzi sie i (tfu tfu)bedzie mial chore serducho....:(co dalej?????dalej bedziesz wilebic Komara ktory nie chce leczyc dzieci???? autorko topiku popieram:)

Gość ludzie................
kaczyński konkretny i opanowany

Gość aaaaabbbbbbbbbbccccccccddddddd
Gdyby byl ktos trzeci do wyboru z prawicy, z pewnoscia zebralby najwiecej glosow, ale ze jest tylko wybor teraz Komar vs. Kaczor, to wybieram Kaczora....Komar pokazal zawzietosc, zacietrzewienie, klamstwa wyszly na jaw i tylko mu zalezy na stolku a po wyborach zapomni o zwolennikach, w jego oczach widac falsz i oblude !

Gość wykształcony wyborca PO
Witejcie. debate wygrał komorowski Ja tam moge niebyć polakiem i głosawac na Bronka waszne aby mnie płacili pensie,tara mi nie płacom bo nie mam roboty i muszę klepać te komenty tak samo jak osobnik -wszystko możliwe - za 1 gr na foróm dla schetyna ,moge być tesz niemcami albo innym europeiczkiem tak jak mówiom Palikot i PO,grunt to piniondz miedz ,może być ełro albo rubel,byle durzo .

Gość ludzie................
bronek butny i tylko umie czytac z kartki i atakować

Gość mohery oszalały
im glosniej krzycza tym bardziej przypominamy sobie czasy prl nastekaja sie napisza a w niedziele młodziez ktora w dupie ma debaty i tak pójdzie i zrobi swoje - zagłosuje PRZECIW KACZCE :D

kły - co ty gadasz? jakim prawem ty czy kaczyński ma prawo decydować o czyimś szczęściu? no pytam jakim> jesteście bogami? wyrocznią? dzieci bedą chorowały zawsze i to nie powód by innym odbierac szansę na własne! i ja nie mówie tu o finansowaniu in vitro a o możliwości wyboru - bo nikt nie ma prawa zabraniac komuś posiadania własnych dzieci!

Gość wszszyssstko możliwe.....
dobrze że nie ma trzeciej debaty bo wtedy to już wcale by bronek nie panował nad swoimi emocjami.Wystarczy,że dzisiaj się całkowicie zdeklasował...jak mu nie wstyd..

zdeklasował to się kaczor który nie odróżnia prywatyzacji od komercjalizacji! ależ z dumą czytałam jego przeprosiny w tv. w niedziele wygra bronek więc kaczory bójcie się!

Gość widac, ze ci co byli
od poczatku za komorowskim nic o nim nie wiedzieli !!! zenada !!! macie szczescie, ze jest II tura bo byscie spartolili polakom zycie !!!!

Gość kły
wszystko mozliwe--nigdzie nie napisalam ,ze popieram decyzje Kaczynskiego na temat in vitro...tylko pokazuje jakim obludnikiem jest Komar--nie leczyc dzieci juz istniejacych a starac sie onowe tak!!o to mi chodzi--co jezeli taki maluszek urodzi sie chory?????dla niego nie bedzie leczenia???i co?kolejne in vitro???? ps.jak brakuje ci argumentow usun sie,nie "dyskutuj"obrazajac wyzwiskami..mi do moherow bardzo daleko--nawet z racji tego,ze jestem po rozwodzie:)

Gość DEBATA TA WINNA SIE ODBYC
jeszcze przed wyborami, bo tylu juz matolow glosowalo na tego gbura komorowskiego !!!!!

a mnie się wydaje, że Kaczyński lepiej rozumie różnice między komercjalizacją a prywatyzacją niż Komorowski Kaczyńskie powiedział dziś coś ważnego, pewne sektory gospodarki nie powinny być prywatyzowane, pewne przedsiębiorstwa muszą pozostać w rękach państwa, tylko to jest w stanie uchronić nas przed bankructwem szkoda, że Komorowski tego nie dostrzega, on jest chyba krótkowidzem, patrzy tylko na to, że rząd będzie miał pieniądze z prywatyzacji, że "prowizorycznie" zmniejszy się dziura budżetowa i że PO będzie mogło mówić o tym jak o swoim sukcesie

Gość inkkkkkkkkkkkka
ja nie mówie np ze komorowski jest przeciwko leczeniu dzieci ale głosował w sejmie przeciwko otwarciu jakiegos instytutu kardiochirurgii,tewraz dokładnie nie chcę okłamać nie chcę sfałszowac ,sami ogladaliście debatę,ja dokładnie nie pamiętam,nie chcę pomawiać ,ale człowiek sam ma dzieci i osobiscie każde dziecko w instynkcie ojca matki powinno być na pierwszym miejscu.

Smutne, bo wizja Kaczynskiego jest przerazajaca. Utrzymanie KRUSU? To pierwsza instytucja, ktora nalezaloby zlikwidowac. Przywileje dla sluzb mundurowych? Z jakiej paki? W jakim panstwie sa takie rzeczy? W jakim biednym panstwie sa takie korzysci? Polacy maja w dalszym ciagu utrzymywac niektore grupy zawodowe, maja placic za ich przywileje...chore.

Gość woow.
Wszystko coś tam ,to jakiś wyjątkowo tepy fanatyk Bronka ,myśli że im więcej pisze, tym zmieni coś w rozstrzygnięciu wyników debaty ,którą Bronek obiektywnie mówiąc przegrał w przeciwieństwie do pierwszej zwycieskiej ,potwierdził to nawet Sikorski mówiąc dyplomatycznie że Kaczyński był dobrze przygotowany .:D co do wyników wyborów prezydenckich ,może być różnie , wiadomo ze lemingami się łatwo steruje ,nawet jeśli wygra Komorowski to Kaczyński w tej debacie pokazał ,że to on jest prawdziwym politykiem który wie co chce zrobić ,natomiast Bronek potrafi być tylko cieniem Tuska .

Gość kły
tobie tlumaczyc sie nie zamierzam --za niski poziom reprezentujesz tak sie nie naginam:) nie masz argumentow rzucasz sie plujesz jadem na monitor--najpierw nauczuc sie dykutowac,miej argumenty,czytaj ze zrozumieniem--zeby moc odpowiadac na pytania.. ale czego sie spodziewac--jaki KANDYDAT taki WYBORCA pozdrawiam zyczac trzymania sie blatu co by ci zylka ta pulsujaca na czole nie pekla:)

17 lipca w warszawie jest parada pedalow zrobmy wszystko co w naszej mocy zeby do tego nie doszlo bo nikt normalny nie chce ogladac na ulicach tych chorych ludzi.

ff a list pana premiera do sluzb mundurowych pamietasz?? wiec jak zwykle wejdziesz tutaj raz na miesiac i jak zwykle musisz palnac bzdure ale to w twoim stylu