Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkkkkkkkkkkka

Gratulacje dla Pana Kaczyńskiego...znakomita debata

Polecane posty

Gość inkkkkkkkkkkkka
" cos tam cos tam....." sens znam:) ale zacytować slów już nie mogę bo dokładnie nie pamiętam:) a to róznica.Nie chce być pomówiona za nieprawodomównosc:)

Gość kły
wszystko mozliwe--moj ostatni post do ciebie:))))

Gość wszszyssstko możliwe.....
wszystko możliwe-ty jesteś tak saamo krótkowzroczna jak ten twój bronek nic nie widzisz opocz tego zacietrzewienia które was obu cechuje

17 lipca w warszawie jest parada pedalow zrobmy wszystko co w naszej mocy zeby do tego nie doszlo bo nikt normalny nie chce ogladac na ulicach tych chorych ludzi.

Gość Dziewczyna84
GRATULACJE! dZISIAJ JUZ WIEM NA KOGO ODDAM SWOJ GLOS! PAN JAROSLAW GORA!!! ZWYCIEZYMY!!!

_ff_ idź do rolników i im powiedz że KRUS ma być rozwiązany swoją drogą również Komorowski powiedział, że nie opowiada się za rozwiązaniem KRUSu tylko za jego reformą

A z tymi wyciagami z glosowan, to byla zenada...kto glosowal przeciwko becikowemu w 2007r. :D? Kto glosowal przeciwko ulgom podatkowym na dzieci w 2007r. :D? Nie przypadkiem Jaroslaw Kaczynski ;)? Hipokryzja, hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja...

ależ mnie nie ruszaja żadne wasze słowa :) beton, idiota itp. = to dla mnie czysta przyjemność słuchac takich obelg od zwolenników kaczora :) ja tym się różnie od waszych moherowych koleżanek i kolegów ze zwyczajnie to po mnnie spływa :) dla mnie ludzie którzy popieraja człowieka kłamce, oszusta który wchodzi w koalicje z Leperem i Giertychem sa warci tyle samo co on sam :) ja tam nie chcę by przestępcy krajem rzadzili a jarek juz pokazał że za cene władzy kupczy posadami - ot i wasz kandydat inteligenci!

Reforma lepsza od stanu obecnego, ale docelowo KRUS musi zostac zlikwidowany(PO ma chyba zreszta, to w programie ). Kaczynski powie wszystko i obieca wszystko byle wygrac. Mdlilo mnie, jak wymienial te wszystkie ulgi dla rolnikow, ktore wprowadzil jego rzad? Tylko kto za to placi? Rzad PiSu, politycy tej partii czy wiele mln Polakow? Dla mnie to jest jakies nieporozumienie. Moje podatki ida na przywileje dla rolnikow..."fajnie". Wolalbym raczej zeby to szlo na np. nowoczesny sprzet medyczny. KOLEJNY PRZYKLAD IDIOTY OBECNEGO NA FORUM.

Gość ddd....
HYZIA GYZIA za to kaczynski jakis czas temu powiedzial ze bidni ludzie nie powinni miec dzieci, zenada... MÓWIŁ PRAWDĘ-JEŚLI NIE MASZ MIESZKANIA, STAŁEJ PRACY ZA PRZYZWOITE WYNAGRODZENIE TO NA CHOLERĘ CI DZIECKO? TRZEBA BYĆ KOMPLETNYM IDIOTĄ ABY W TAKIEJ SYTUACJI ROBIĆ SOBIE DZIECI A TĄ ŻENADĄ TO TY HYZIA GYZIA JESTEŚ

Gość Agniecha_
wszystko możliwe a potrafisz cos innego niz tylko obrazac?:D bo wstyd swojemu kandydatowi przynosisz ze taki elektorat ma:D malo konkretnych argumentow tylko wyzywanie od ogranicoznych umyslowo itp.:) kto jest ograniczony kazdy widzi po Twoich wypowiedziach:D i zeby nie bylo to glosowalam na Komorowskiego. bo mnie zaraz od moherowych wyzwiesz:P

Gość taa niedobra pupa
PO to zgraja dupków którzy pod hasłami liberalizmu wyprzedają Polskę. Nie wierzę im, a ten agent WSI Komór to juz po prostu tragedia...

Gość dulcia
....brawa dla Kaczyńskiego,zawsze w niego wierzyłam.....to madry i uczciwy polityk!!!!!

Gość I TAK WSZYSTKO CO MOWI
JEDEN I DRUGI PEWNO NIE DA SIĘ SPELNIĆ !! BO ZARAZ ZNAJDĄ SIĘ NA TO PARAGRAFY I BRAK PIENIĘDZY NA REALIZACJE ZAMIERZEN !!!! ALE NIE DAJMY DOSC DO WLADZY GLUPKOWI ( czyt. komorowski ) !!!!

Gość wiec ja znam ludzi
którzy nie mogli mieć dziecka i skorzystali z in vitro, a wiecie dlaczego nie mogli? Bo przez wiele lat zajmowali się ciułaniem i zabezpieczali się przed tym strasznym finansowym obciazeniem jakim jest dziecko, a potem latali po klinikach.Nie mam szacunku do takich ludzi

Gość ludzie nie głosujcie na Bronka

wiekszosc i tak idzie na reprezentujace mnie gwiazdy ktore mam przyjemnosc ogladac od urodzenia ktore to rowniez mi od urodzenia opowiadaja non stop jakies bajki tylko w przeciwienstwie do was ja na nie sram a wy wierzycie co roku w inna. to nas rozni od siebie a najlepsze te wasze pomysly na ulepszenie kraju to rozwiazac temu dac tamtemu zabrac dac tamtemu. po prostu jestem pod wrazeniem waszej wiedzy!!!:D:D:D:D:D

Komorowski niestety też kłamie i robi to tylko pod wybory niestety.... dlatego mojego głosu już na niego nie zmarnuje

Gość ale sytuacjaa
kto pamięta słowa Komorowskiego na temat kto powinien korzystać z in vitro mówil coś o tych bogatych rodzicach,ale nie moge sobie przypomnieć dokładnie jak to brzmiało

ddd... popieram Cię w 1000%. Pakują się w dzieciaka, a potem mają żal do wszystkich, że nie mają za co nakarmić potworka. Alke szczerze mówiąc jeśli ktoś jest przeciv in vitro, to powinien być również ZA aborcją. Wtedy dzieci by były chciane. A ci, którzy tak baaaardzo 'jadą' po pomyśle 'anty invito'- ile dzieci nie kochanych czeka na nowych rodziców w domach dziecka?? Ja będę głosować na Jarosława.

"to madry i uczciwy polityk!!!!!" I ten madry został skazany za kłamstwa i próbe wprowadzenia narodu w błąd... sądy rowniez sie myla a jak by ciebie za cos skazal sąd to by oznaczalo ze jestes zlym czlowikiem ??? NIE MA WIEKSZEGO DURNIA OD SHATYNA NA TYM FORUM NO CHYBA ZE MUSZTARDA ALE DAJMY JEJ CZAS ROZGRZEWA SIE CIAGLE

mówię co chcę i kiedy chcę - obrażam jak i inni obrażają tyle że mnie ich obraza nie boli :) więc się Agniecho nie irytuj tak bo argumentów tu sporo przedstawiłam ( do więzienia za in vitro, koalicja z przestępcami, kościół w polityce) a ty przeczytałas jeden post i się podniecasz :) spokojnie!

Gość strażżżak
a ja jestem za kaczyńskim i mam za sobą całą polską "mundurówkę"!!!

latami ciułali.... a Tobie co ściska że nic nie masz i im zazdrościsz? a kto ci powiedział czemu nei mogą miec dzieci - bo co odkładali na później tą decyzję? ludzie co za ciemnogród :(

Gość smaugolll
I tutaj w tym wątku ( którego nie zauważyłem wcześniej) powtórze, że Jarek pokazał jaja, co pytanie to półobrót jak norris, a komor to niech się schowa

Gość klementis
ja glos nr 1 oddalam na Jarka glos nr 2 rowniez oddam na Jarka... kropka;)

Shatyn do dla Ciebie... Kłamstwa i obłuda w wypowiedziach Komorowskiego nie dość że są ułomne pod względem elementarnej wiedzy przeciętnego polityka to jeszcze wciąż licznie eksponowane przez POmedia jako wyraz inteligencji. Komorowski jest nijakim politykiem, który absolutnie nie ma niczego do zaoferowania Polsce i Polakom, a nadal łże mówiąc, że nie prowadzi prywatyzacji służby zdrowia, którą gorąco popiera jako marionetka Tuska. Kłamie również o braku podziałów w społeczeństwie, ponieważ PO i on sam prowadzi wciąż kampanie oszczerstw i prześladowań opozycji, kłamie o emeryturach w armii, ponieważ w zeszłym roku sam Klich stwierdził, że od 2012-2013 roku żołnierze stracą swoje świadczenia emerytalne z powodu braku pieniędzy, kłamie ludziom w żywe oczy, że obchodzi go los mniejszych miast, ponieważ w rejonach popowodziowych wciąż nikt z rządu PO nie zajmuje się pomocą dla poszkodowanych, kłamie o "nieistniejących" podwyżkach dla nauczycieli, kłamie o wycofaniu polskich żołnierzy z Afganistanu, kłamie o rzetelności rosyjskiego śledztwa w sprawie Smoleńska. Jak hołota z PO chce takiego prezydenta-analfabete to proszę bardzo, ale Ja na pewno nie będę głosować na kłamce Komorowskiego. Wolę być patriotą i głosować na PiS, a nie sprzedawać się jak pachołek w "Budach Ruskich" Moskwie jak PO.