Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mna tez jest zle

NIgdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość wiem że pesymizm jest zły
Patrząc ile dziewczyna potrafi wyżłopać piwa, rzygając potem pół nocy to sie nie dziwię że niektórzy faceci mają nas za idiotki delikatnie mówiąc

no widzisz "co za pieprzenie" bo wg nich to sie w kategoriach zdrady nie mieści

Gość co za pieprzenie
a w jakim wieku te koleżanki?

a co to za różnica? mają 18 ale ja tez tyle mam i wg mnie wiek nie zwalnia z wierności jak to niekórzy mówią "jestem młoda mam prawo się wyszaleć" czytaj: mam prawo robić co mi się żywnie podoba nawet jak ranię innych

Gość co za pieprzenie
chodzi mi o to, że jeszcze kilka lat temu to była zdrada, teraz wszystko się skurwiło

Teraz nawet seks przestaje być zdradą bo to tylko fizyczność, z taką opinia się spotkałam ale na szczęście już tylko w internecie

i to kobieta powiedziała, żeby nie było

Gość co za pieprzenie
i jak w tej sytuacji myśleć o małżeństwie z tą jedyną skoro dziewczyny tak się puszczają

Pamiętaj, nie generalizuj. Ja też jestem dziewczyną i dla mnie takie zachowanie nie jest normalne. Ale ja nie mam "tego czegoś" i kurwików

Gość co za pieprzenie
"eee moze nie wszystkie sie k**wja nie ktore sa pozadne chyba" te brzydkie się nie puszczają

Właśnie część brzydkich (te nieinteligentne) sie puszcza bo nie mają nic innego do zaoferowania oprócz cipy

Gość co za pieprzenie
"no tak te ladne wykozystuja to ze sie podobaja i robja to z kim popadnie" nie z kim popadnie tylko z pociągającymi typami

Gość co za pieprzenie
"Właśnie część brzydkich (te nieinteligentne) sie puszcza bo nie mają nic innego do zaoferowania oprócz cipy" a co kobieta ma do zaoferowania?

A czym szpanuje się przed kolegami? Osobowość też się liczy w jakimś tam procenciku (znam jedną piękną historię, mojej ciotki jest brzydka a ma wspaniałego i przystojnego męża i naprawdę tworza świetne małżeństwo) ale mi się to nie zdarzy bo jestem ładniejsza jednak

to nie pozostaje mi nic innego tylko sprzedać swoje dziewictwo i zostać prostytutką ;D

Gość co za pieprzenie
jeszcze jest zakon alternatywą jest też puszczanie się na potęgę albo samotność

"nie z kim popadnie tylko z pociągającymi typami" chodzilo mi o to ze puszczaja z wszystkimi tymi przystojniachami nie patrzac na nic

właśnie zaliczam samotność. a do puszczanie się to trzeba sobie kogoś znaleźć i tu rysa w planie są ludzie brzydcy ale z naprawdę świetnym charakterem, są ludzie mega ładni ale mają kiełbie we łbie. a takie ni w 5 ni w 10 jak ja to do nieczego, chyba że tylko do zakonu lub samotności (ale będąc w zakonie rodzinka dała by spokój z "kiedy przyprowadzisz chlopaka", czyli zakon prowadzi punktem)

Gość co za pieprzenie
jaki bezsens w tym wszystkim - i co będziesz miała chłopaka i powiedzmy że potem powołacie do życia dzieci, żeby żyły na tym kurewskim świecie czy ludzie nie widzą że zmuszając swoje dzieci do życia tutaj robią im krzywdę

mam problemy hormonalne (włąsnie czekam na wyniki ,będą jutro) to może się okazać żę jestem bezpłodna kiedyś myślałam że chciałabym mieć dzieci, teraz coraz poważniej się nad tym zastanawiam, raz że masz racje świat jest porypany a dwa że tyle dzieci domach dziecka siedzi bo rodzice się "nie spisali" ale to trudna sprawa by była...

Gość co za pieprzenie
cytat z filmu "Siedem" - Ernest Hemingway napisał: "Świat to fajne miejsce warto walczyć o niego" Zgadzam się tylko z tą drugą częścią. (Detektyw William Somerset [Morgan Freeman])

Gość co za pieprzenie
pytanie czy byś chciała :)

Walczyć? Mam takie plany na przyszłość (nie chcę byc kimś kto dba o siebie i własny zarobek, tylko realnie coś zmieniać) ale powoli tracę zapał, tym bardziej że nie znalazłam jeszcze odpowiedniego sposobu. Do dupy z tym wszystkim

Gość co za pieprzenie
nie, to był tylko cytat :) ja nie zamierzam walczyć

jestem młodsza (chyba) więc jeszcze mi się coś roi w tej łepetynce :D

Gość co za pieprzenie
z pewnością jesteś młodsza osiągnąłem w życiu właściwie wszystko co chciałem - np. za rok mam już egzamin adwokacki ale mimo tych sukcesów, które zawdzięczam wyłącznie sobie ten świat budzi we mnie odrazę, szczególnie ludzie i wkurwia mnie że musze tu życ

loo to bedziesz adwokatem te studia sa ciezkie nie kazdy je konczy a poza tym to niezla fucha i niezle zarobki