Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mna tez jest zle

NIgdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość wiem że pesymizm jest zły
"Nie kocha się za coś, ale pomimo czegoś"

Gość co za pieprzenie
z miłością jest taki problem że zależy co najmniej od dwóch osób i te dwie osoby muszą tego naprawdę chcieć to też kwestia szczerości - a jeżeli chodzi o kobiety które poznałem to miały ze szczerością niewiele wspólnego aż mnie podziw bierze jak potrafią zgrabnie kłamać - jakby się z tym urodziły nadawałyby się na adwokata :)

Gość Coś-w-tym-jest
To,że jest ładna nie musi oznaczać,że miała wielu partnerów seksualnych.Może jest na tyle atrakcyjna,że nie musi potwierdzać tego dając dupy.

Gość co za pieprzenie
"Nie kocha się za coś, ale pomimo czegoś" takie rzeczy to były w bajkach dla 6-cio latków

Gość co za pieprzenie
ja też byłem i nie zapomniałem o niej nigdy :(

Gość co za pieprzenie
to było jeszcze na studiach - ona była na drugim roku a ja na trzecim była naprawdę zjawiskowa

Gość Coś-w-tym-jest
Głupie pytanie ale niech tam:co się stało,że Wam nie wyszło?

Gość co za pieprzenie
tylko ja byłem zakochany - to nie wyszło

Gość Coś-w-tym-jest
Platoniczna miłość?

Gość co za pieprzenie
ze mną platoniczna ale poznała kogoś z kim już nie była taka platoniczna w sumie mogłem się wtedy zabić - i tak na jedno by wyszło

Gość Coś-w-tym-jest
A wiedziała o Twoim uczuciu?Powiedziałeś jej?

Gość co za pieprzenie
"A wiedziała o Twoim uczuciu?Powiedziałeś jej?" nie musiałem - dziewczyny wyczuwają takie rzeczy

Gość wiem że pesymizm jest zły
wiem że banalny i głupi cytat, e tam nie ma co siedzieć i rozpamietywać bo to błędne kolo się robi A jakie wnioski z tego komentarza? ze kobiety powinno się z góry skreślać i z nich korzystać?

Gość co za pieprzenie
"A jakie wnioski z tego komentarza? ze kobiety powinno się z góry skreślać i z nich korzystać?" to jeden wniosek a drugi jest taki, ze nie jest możliwe zbudowanie czegoś prawdziwego z kobietą

Gość Coś-w-tym-jest
Może nie chciała się ośmieszyć,może liczyła na to,że to Ty zrobisz ten pierwszy krok.Większość dziewczyn liczy na to,że to mężczyzna wyjdzie pierwszy z inicjatywą.Ja taka jestem,spaliłabym się ze wstydu proponując facetowi spotkanie.

Gość co za pieprzenie
"Może nie chciała się ośmieszyć,może liczyła na to,że to Ty zrobisz ten pierwszy krok.Większość dziewczyn liczy na to,że to mężczyzna wyjdzie pierwszy z inicjatywą.Ja taka jestem,spaliłabym się ze wstydu proponując facetowi spotkanie." nie należała do nieśmiałych osób, to na pewno :)

Gość co za pieprzenie
"dlatego nie możesz mówić o miłości platonicznej do laski którą byś chętnie wyłomotał tylko nie chciała ci dać" ale ja nie chciałem jej tak od razu wyłomotać :) pożądanie pojawiło się jakby później najpierw była jak boginia otoczona światłem :)

Gość Coś-w-tym-jest
Ja też uchodzę w towarzystwie za osobę śmiałą.Co nie zmienia faktu,że nie zaproponowałabym mężczyźnie randki.Mogę się męczyć z tym,przeklinać siebie w duszy,no ale nie mogę...Ja śmiała w towarzystwie,wstydzę się faceta,którym jestem zainteresowana:(

Gość co za pieprzenie
to nie była taka sytuacja na dzisiaj tyle mojego pisania - muszę kończyć

Gość co za pieprzenie
"nieważne kiedy ją chciałeś wyłomotać tak czy inaczej nie była to "miłość dusz i umysłów" więc żadna platoniczna." a gdzie teraz znajdziesz taką platoniczną miłość między chłopakiem a dziewczyną?

Gość znaffffffca
Ze mna tez jest zle probowalem, ale to wiele nie dalo. Kumpel mi powiedzial, ze jestem za mily dla dziewczyn ale ja chce byc przede wszystkim soba ------------------------------------------------------------------------------------------- Twój kumpel zna się trochę na dziewczynach. Pierwsza zasada, nigdy nie rób z siebie miłego lalusia, bo zostaniesz jej koleżanką :classic_cool: