Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mna tez jest zle

NIgdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość co za pieprzenie
no i co z tego? po chuj mi te zarobki

no wiesz pieniadze sie przydaja a poza tym wiekszosc dziewczyn leci na kase i moze sie jakiejs nawiniez :)

Gość wiem że pesymizm jest zły
wiesz że dziewictwo nieźle stoi? do 20 tysięcy. a jak znajdę koleżankę dziewicę na trójkącik to ceny sięgają 100 tysięcy :D no to jako przyszły adwokat masz wspaniale możliwości, masz szanse zmieniać świat na lepsze, walczyć z systemem :) piękny scenariusz po hollywoodzkie gówienko. a w czasie heroicznej walki spotkasz wybrankę swego serca fajnie jest mieć marzenia bo masz jakąś siłę napędową do dalszych działań. ja myślałam o prawie, ale raczej nie dałabym rady (po prostu nie chciałoby mi się). ostatnio kiedy wszystko zaczyna być dla mnie bezsensu to nie wiem czy to warte zachodu jest w ogóle zastanawiam się nad sensem studiów

Gość co za pieprzenie
nie no super - dziewczyna mnie pokocha za pieniądze :(

Gość Na imie mi Natalka
co za pieprzenie - jestes przyszlym adwokatem i laski sie wokol ciebie nie kręcą???

Gość co za pieprzenie
kręcą się ale mnie wkurwia bo wiadomo o co chodzi tzn. nie chodzi o mnie

a o co im chodzi wg ciebie? o sam seks?

Gość Na imie mi Natalka
Będąc adwokatem nigdy nie będziesz miał pewności czy chodzi o Ciebie czy o Twój portfel. Ale lepiej domniemuj dobrą wiarę w ślad za k.c :)

Gość co za pieprzenie
wszystko byłoby pięknie gdyby na mnie lecialy jak miałem 18-22 lata, kiedy jeszcze wierzyłem, że można się zakochać, wierzyłem że spotkam tą jedyną, wtedy samotność mnie prawie zabijała a one mnie zlewały teraz to jest trochę mało wiarygodne

co za pieprzenie -- fajny z ciebie gosc gdy bys mieszkal w moim miescie to z checia bym sie z toba zakolegowal no bo ja tak naprawde to ja wlasciwie nie mam kumpli :( a masz na kafe jakis czarny nik czy tylko na pomaranczowo piszesz ?

Gość Coś-w-tym-jest
Co za pieprzenie-zacząłeś mi się kojarzyć po kilku ostatnich wypowiedziach z bohaterem 'Zbrodni i kary'.:D

Gość co za pieprzenie
może i mam, ale na razie nie zdradzę zresztą ja nie szukam przyjaźni i nie szukam miłości - po prostu muszę gdzieś wyładować swoje wkurwienie i rozczarowanie rzeczywistością

Gość co za pieprzenie
"Co za pieprzenie-zacząłeś mi się kojarzyć po kilku ostatnich wypowiedziach z bohaterem 'Zbrodni i kary'." być może:) w każdym razie coraz wyraźniej wszystko widzę i smuci mnie to że PRZEZ DZIEWCZYNY właśnie przestałem wierzyć w miłość czyli teraz mogą mi być potrzebne wyłącznie do seksu jestem już na tyle dobrze urządzony materialnie i poza tym nie mam psychicznie problemów z samotnością, że tylko do tego mogą mi się przydać

no ale mimo wszystko fajnie jak bys powiedzial jaki masz nik dobrze wiedziec z kim sie gada

Gość co za pieprzenie
nie miej mi za złe

Nie no jak materialnie jesteś urządzony to do Rodii nie bardzo :) I może w ten sposób tworzą się ci faceci którzy przedmiotowo traktują kobiety i łamią serca (bo miłości możesz już nie zauważyć)

Gość Coś-w-tym-jest
No widzisz a ja przestałam wierzyć w mężczyzn.Kiedyś wierzyłam w miłość,wierność.Nigdy nie zdradziłam,mimo,że jestem(ponoć)atrakcyjną kobietą.Zawsze miałam duże powodzenie ale kochałam tego jedynego.Nie był super przystojny ale wydawało mi się,że ma super charakter.No i moje przeczucie mnie zawiodło...Okazało się,że to ...skurwiel.

Gość ja mam 30-tkę
i też nigdy nie miałem dziewczyny.

Coś-w-tym-jest- myślisz że lepiej pokochać i zostać mocno zranionym czy nigdy nie kochać?

Gość co za pieprzenie
miłość - ciekawe że tworzy się tylko jak ktoś jest atrakcyjny fizycznie w sensie że jest do niego pożądanie może to NIGDY nie była miłość może wszyscy żyjemy w jakimś totalnym zakłamaniu

Gość Coś-w-tym-jest
Wolę tę pierwszą opcję.Życie bez miłości byłoby smutne...

Gość co za pieprzenie
"Wolę tę pierwszą opcję.Życie bez miłości byłoby smutne..." może wszyscy tak wolimy i się tak umawiamy, pomyśl o tym

Gość Coś-w-tym-jest
Co za pieprzenie-nie lubisz atrakcyjnych kobiet?

Gość co za pieprzenie
"Co za pieprzenie-nie lubisz atrakcyjnych kobiet?" oczywiście, że lubię - jak każdy facet

Gość Coś-w-tym-jest
Nawet jak miłość jest tylko wymysłem,to ja chcę w to wierzyć.Bo z takim założeniem życie jest łatwiejsze i przyjemniejsze.

Gość Coś-w-tym-jest
Ale są Ci potrzebne tylko do seksu?Bo ładna znaczy puszczalska?Nie warto jej pokochać...

Gość co za pieprzenie
"Nawet jak miłość jest tylko wymysłem,to ja chcę w to wierzyć.Bo z takim założeniem życie jest łatwiejsze i przyjemniejsze." no tak, dzięki temu dziewczyny mają uzasadnienie dlaczego uprawiają sex tylko z jednym facetem i mogą go ścigać za ewent. zdradę po coś ktoś wymyślił to pojęcie

Gość co za pieprzenie
"Ale są Ci potrzebne tylko do seksu?Bo ładna znaczy puszczalska?Nie warto jej pokochać..." skoro przede mną miało ją 40 - stu innych to niby za co miałbym ją pokochać

Jak stracę wszelkie złudzenia to i tak będzie bolało niż jakbym ich nie miała, wiec wolę je mieć A co to miłość to nie mam pojęcia, ale jeśli dzięki temu jest się szczęśliwym to super.Jednak skoro matki i ojcowie porzucają swoje dzieci, to miłość może być trwała?