Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mna tez jest zle

NIgdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość Coś-w-tym-jest
Zobaczymy,co czas pokaże,chciałabym się miło rozczarować.Przeczucie to nie wszystko.Będę go obserwować.Jak kocha,to poczeka.

Gość co za pieprzenie
"Przeczucie to nie wszystko.Będę go obserwować.Jak kocha,to poczeka." a czy kiedyś przeczucie Cie zawiodło? ile ma czekać?

Gość Coś-w-tym-jest
Oby ta pewność siebie nie przyjęła oblicza zarozumialstwa i narcyzmu bo to jest przynajmniej dla mnie nie do zaakceptowania.Trzeba zachować umiar.

Gość Coś-w-tym-jest
Pewnie,że zawiodło,nie jestem nieomylna. Im częściej będzie przebywał w moim towarzystwie,tym szybciej zweryfikuję swoje przeczucia;)

Gość heh :]
Coś-w-tym-jest - zostaniesz stara panna jak ja sie ciesze , ze jestem wysoki i przystojny :)

Gość Coś-w-tym-jest
Wolę zostać starą panną niż mieć przystojniaka bez odpowiadającego mi charakteru:P A tak poważnie,nie grozi mi to:)

Gość co za pieprzenie
"Wolę zostać starą panną niż mieć przystojniaka bez odpowiadającego mi charakteru A tak poważnie,nie grozi mi to" a ilu bez takiego charakteru już zdążyło Cię wydupczyć?

moja kolezanka tez mi powiedziala ze jestem fajny znaczylo ze mam fajny charakter ale co z tego skoro jestem brzydal a takiego zadna nie zehchce nie da rady

Gość co za pieprzenie
"moja kolezanka tez mi powiedziala ze jestem fajny znaczylo ze mam fajny charakter ale co z tego skoro jestem brzydal a takiego zadna nie zehchce nie da rady" BLE BLE i co zamierzasz zrobić z tą rażącą niesprawiedliwością? masz jakiś pomysł?

a co mam niby zrobic nie dosc ze jestem malo pewny siebie to przez to bardzo niesmialy noi co mam zrobic przeciez sie nie powiesze musze z tym zyc robie co tylko mozna zeby sie podobac laska ale ze to nie wychodzi to trudno bede zyl w samotnosci noz kurwa nie mam wyjscia

Gość co za pieprzenie
BLE BLE w związku z tym ze kobiety Cię odtrąciły nie jesteś na nie trochę wkur.wiony? W gruncie rzeczy mogłoby ich nie być, skoro nie możesz ich mieć.

Gość co za pieprzenie
Darker jest rozwiązanie - walnąć taką maczugą w łeb i wyruchać

co za pieprzenie -- no czy ja wiem no jestem na nie wkorwiony ale co mam poradzic przeciez nie zmusze je nie Darker -- to dobra kolezankato ze nie jest mna zainteresowana to nic zreszta ona mnie tez nie interesuje ale mowienie ze jestem fajny to troche litosciwe mi sie wydawalo nie wiem moze sie myle

Gość co za pieprzenie
"takie rzeczy po prostu trzeba przyjąć do wiadomości i żyć dalej nie obarczając nikogo winą." jeżeli bóg istnieje to musi być sadystą

Gość wiem że pesymizm jest zły
zwalcie wszystko na laski i spokój, co nie :D? A ja też nie mam powodzenia i co zwalę to wszystko że mój rozmiar to 70A a ci wredni faceci patrza na 75D???

Gość co za pieprzenie
w ten sposób pozwalają zachować o samych sobie dobre mniemanie jaka jestem dobra i cacana, potraktowalam go łagodnie a mogłam pojechać a poza tym mogę go wykorzystać do kserowania bo wolę siedzieć na dupie

wsumie kilka razy kiedys prubowalem poderwac dziewczyne no nie wychodzilo puzniej przestalem zrobilem sie niesmialy przez ta moja morde teraz staram sie dobrze ubierac byc czysty dzentelmen przepuszczam kobiety w dzwiach itd ale to gowno da skoro jestem jaki jestem nie zreszta wiecie smutne to ale co

Gość co za pieprzenie
"no ale co, w ramach "przejmowania się" tobą ma ci d**y dać?" w sumie czemu nie :)

Gość co za pieprzenie
przecież najważniejszy jest dla nich charakter :)

To ironia była. Wiem że różnym facetom różne się podobają. A to że ja się nie podobam nikomu to pewnie dlatego że Ten Jedyny gdzieś tam na mnie czeka tylko że jeszcze go nie spotkałam...szajs dla dzieci (ale w co innego pozostaje mi wierzyć?) No ale chłopaki powiedzcie,znacie brzydszych od Was którzy jakoś mają dziewczyny? Ja znam brzydsze ode mnie dziewczyny a i z osobowości nie za ciekawe (chociaż niem jak wy traktujecie przelizywanie się na imprezach podczas gdy chłopak z którym się oficjalnie chodzi mieszka w innym mieście)

chociaż nie *wiem

Gość co za pieprzenie
Ja znam brzydsze ode mnie dziewczyny a i z osobowości nie za ciekawe może są brzydsze ale mają "to coś" :)

Gość co za pieprzenie
mają ten kurwik

a ja kiedys slyszalem o takich samarytankach co sie lubia takimi biedakami jak my zajmowac ktore daja z litosci oczywiscie kurde ze ja takiej jeszcze nie spotkalem :D :D :D

Gość co za pieprzenie
"a ja kiedys slyszalem o takich samarytankach co sie lubia takimi biedakami jak my zajmowac ktore daja z litosci" może gdzieś się ogłaszają w necie

Gość pijak, złodziej ale wierny
Jeśli ktoś jest sam to brakuje albo urody albo pieniędzy lub jest za dużo mądrości czy za dużo głupoty!

Gość co za pieprzenie
albo jest wybredny

ja nie lubię imprez (stanowczo nie moje klimaty) ale takie przelizywanie sie to dla mnie zwykla zdrada. i jak słyszę jak podmiotowo dziewczyny traktuja chłopaków to mi się aż płakać chce I one mają kochających chlopaków którzy czasem nigdy się nie dowiadują jakie one świństwa im robią. No ale teraz to zazdrość i zawiść prze zemnie przemawia.

Gość co za pieprzenie
"ale takie przelizywanie sie to dla mnie zwykla zdrada" bo to jest zdrada