Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaa.

moj przyszly mąż chce striptizerke na kawalerskim

Polecane posty

Gość ten swiat lekl
kurwa to chore po co mu ta dziwka przed ślubem?za bardzo pobłażacie facetom,dlatego myślą że im wszystko wolno i nie widzą problemu...za kilka lat jak zastaniesz go z inna w łóżku -bo małżeńswo to nuuuuda- zapytasz:"zrobic wam kawę czy śniadanie do łóżka?" nie zwalaj na jego kolegów-jakby był temu pomysłowi przeciwny,miałby w dupie ich zdanie

Gość 1234567890987654321
ten swiat lekl dokladnie BTW przyjaciel meza jak sie dowiedzial ze kolega majacy luze podejscie do kobiet organiuzje mu panne bardzo stanwoczo wyjasnil ze jego to nie interesuje

Gość lellllummmpolllelllum
Najlepsze jest to, że często "goście" dają czadu, a przecież to nie ich "ostatnie tchnienie wolności" ;)

Szkoda, że tak mało wpisów facetów, boją się czy co :P? Poczytałabym co o tym myślą ;)

Gość ten swiat lekl
ja bym w ogóle ślubu z takim nie wzięła a nad czym się tu zastanawiać?autorko nie poczułaś się jakbyś w twarz dostała? moja babcia zawsze mi powtarzała:"kobieta musi sama się szanować,bo inaczej nikt jej nie uszanuje" powinnaś miec swoją dumę,nie jesteś jego tresowanym pieskiem

Gość 1234567890987654321
Zalękniona oj wiesz lepiej zebys nie czyala bo to sa spaczone gnoje na kafe :) ale jak masz ochote wpisz w googlach to ci wyskoczy pare innych tego typu tematow na kafe dowiesz sie od tych facetow ze fecet tak ma ze musi ogladac sie za innymi i ma swiete prawo do golej baby na wieczorze kawalerskim i oogolnie ze to normalne kazdy facet taki jest tylko niektorzy sa kulturalni i tego przy swojej kobiecie nie pokazuja bo nie chca jej ranic tylko na boku robia swoje

Mi się wydaje, że jeśli sobie ufają, to taka tancerka (tylko tancerka, bez macanek piersi, krocza facetów itp.) , która zrobi dobry show, to nic złego. Ale zazaczam, że wtedy, gdy ufa się facetowi i wie, że nie będzie się ślinił, tylko na luzie dobrze bawił z kolegami. Ja dla atrakcji na wieczór panieński mogłabym zaprosić striptizera, mogłaby być dobra zbawa z koleżankami, ale też bez macanek itp. ;)

Gość BędęTwojąDziś
Sęk w tym, że coraz częściej te panie same z chęcią zabierają się do macanek:D

Gość ten swiat lekl
właśnie,faceci na damskim forum to żaden autorytet,posłuchaj doświadczonych kobiet

Gość 1234567890987654321
Zalękniona naprawde nie poczulabys sie jak szmata gapiac sie z premedytacja na innego golego faceta niz ukochany?? przeprasam cie dla mnie to nie zabawa tylko cos oblesnego uwlaczajaceo mi mojemu facetowi i naszemu zwiazkowi :(

Gość BędęTwojąDziś
Zresztą panowie by się aż tak nie pchali jakby zawsze było bez dotykowo :D A najczęsciej właśnie jest lekkie bądź ostrzejsze smyranko

Gość ten swiat lekl
a no chyba że macie takie same fantazje-serio bawi cię goły obcy facet?

Gość ten swiat lekl
a wy w ogóle odczuwacie zazdrość wobec siebie?...za kilka lat to ja wam wróżę trójkącik

Gość bzdura...
wolność i liberalizm, każdy robi co chce!

1234567890987654321 -> Rozumiem, ale nie żyjemy w hermetycznie zamkniętym świecie, kobiety i facety :P otaczają nas na każdym kroku, wystarczy iść z lubym na plażę i mu klapek jak koniowi na oczy nie założę, ani on mnie. Myślisz, że jeśli zabronisz mu tancerki na wieczorze, to znaczy, że masz pewność, że nie będzie się nigdy oglądał na inne. Myślę, że jeśli ktoś chce zdradzić, to zdradzi, nawet gdyby jego partnerka robiła mu dzikie awantury o patrzenie na inne, a jeśli jest w porządku, to zdrada nie przyjdzie mu na myśl, nawet gdyby kobiety proponowałyby mu seks 'w tajemnicy'. Poza tym takie awantury podszyte zazdrością mogą przynieść odwrotny skutek, facet może poczuć się kontrolowany i zaczać dusić w tym związku. Nie jestem za zdradami, chodzi mi tylko o to, że nie można drugiemu człowiekowi właściwie niczego narzucić,'kazać coś robić' to możemy np.psu jeśli nas posłucha ;), ale nie dorosłemu człowiekowi, można mu po prostu ufać.

I nie chodzi o to, że bym się 'jarała', podniecała tym striptizerem, ale po prostu byłby ubaw, zabawa z koleżankami, na luzie, nie myślałabym o nim jak o obiekcie seksualnym na poważnie. Przecież nie byłabym z nim sam na sam, chciałabym zabawić towarzystwo, które dobrze znam i podchodzę do tego na luzie.

Gość bzdura...
moim zdaniem taki facet, który ma się ożenić i ogląda się za innymi jest nieszczery wobec siebie i narzeczonej i powinien się przyznać, że nie jest gotowy na zawarcie związku małżeńskiego

Gość TakaJestemISięNieZmienie
Co nie zmienia faktu, że koniecznie musisz być na tak jeśli chodzi o striptiz. Na wieczorze kawalerskim w większości przypadków dotyk wchodzi w grę. No chyba, że nie masz nic przeciwko temu, aby jakaś siksa jeździła swoim ciałem po Twoim partnerze aby mu dygnął :D A on z miłą chęcią złapie ją za dupcie.

Gość 1234567890987654321
Zalękniona ale dziewczyno czy ja pisalam kiedykowliek cos o zabrananiu?? dla mnie jesli facet nie posiada takich wartosci jak ja to odchodze a on niech bezemnie robi co chce i zgadzam sie bedzie chcial zdradzic zdradzi jak ma ochote na gola babke prosze bardzo nie zabraniam niech idzie i nie bede szantazowala wroci to sie pozegnamy a co do patrzenia na inne babki jasne ze bedzie je widzial ale jak kocha ma zasady beda mu objetne beda znaczyly dla niego tyle co piaske przechodza obok i tyle i jak facet bedzie ogadal sie a inne to sorry ale odemnie nie moze juz na nic liczyc nie bedzie awantur bede miala do nieog obrzydzenie i bedzie to juz dla mnie ktos obcy ja bede zimna i iwesz ja jak ide na plaze wide faceta - czlowieka tyle nie interesuja mnie jakie ma cialo czy jest przystojny mam swjego i tylko on mnie ineresuje dla mnie to jest tylko element swiata nie budzac emocji nie powodujacy ocen zachwytow

Gość fertfertgertyeryt
No bez przesady z tym oglądaniem się za kimś. Podziwianie piękna jest normalne. Ja też na plaży patrzę po mężczyznach i czy są dla mnie atrakcyjni, nie myślę jednak o zdradzie. Ale jeśli chodzi o striptiz, to wyjście jest tylko jedno - facet robi sobie wieczorek, a ja w tym momencie pakuję mu klamoty i po powrocie lecą przez okno razem z nim. Szacunek w związku jest najważniejszy.

Gość 1234567890987654321
wiecie co akceptujecie to co same robicie ogladacie sie za facetami slinicie sie na ich widok bedzie to dla was normalne ze wasz facet tak robi niemacie nic przeciwko striptizerowi bedziecie bardziej liberalne w stosunku do faceta ja mam takie zasady jestem taka a nie inna i pewnych rzeczy nie toleruje bo sama ich nie robie

Gdyby tak się zachowywał (oglądał za innymi itp.), też bym nie chciała z nim być. Generalnie nie mam dużych doświadczeń związkowych, może za bardzo idealizuję miłość i wydaje mi się, że facetom/ludziom można ufać. I odnośnie tańca, nie pisałam, że nie miałabym nic przeciwko 'jeżdżeniu' ciałem tej tancerki po moim facecie, tylko o taniec, kiedy jemu można ufać, no i wierzę w to, że facetowi nie musi 'dygnąć' jeśli obca babka go nie pociąga ;) Skoro twierdzicie, że bez dotykania prawie się nie zdarza, może macie rację...

Gość 1234567890987654321
Zalękniona moja mama byla na tkim wieczorze u siebie w pracy z okazji dnia kobiet i mimo tego z byly osoby znajome luzie z pracy to szkoda opisywac zachowana tych bab majacych mezow nie konczylo sie tylko na ogladaniu ja widzialam jedynie zdjecia bo moja mama tez byla oburzona tym zachowaniem

Gość jak uprawialas sex z innymi
niz z narzeczonym to w ramach odszkodowania on może zamówić sobie striptizerke

"i wierzę w to, że facetowi nie musi 'dygnąć' jeśli obca babka go nie pociąga " To zacznij wierzyć :) Alko + wieczór kawalerski i jego otoczka + babeczka "gotowa na wszystko" = dygnięcie ;) Coraz częsciej firmy, które się tym zajmują pozwalają na wybór panienek - od koloru do wyboru , wedle gustu. Dodatkowo jak ma być ubrana, jakie ma mieć wejście. Gdyby facio nie był nastawiony na podnietkę i szaleństwo albo całkowicie spędził by ten wieczór w towarzystwie kumpli albo w ogóle by wieczoru nie wyprawiał. Niestety, taka prawda... :(

Na marginesie: Nie zestawiajmy ze sobą np. plaży i erotycznego wieczoru gdzie każdy czeka na jedno albo i na więcej;) No chyba, że koleś ślini się nawet przechodząc koło innej babki na ulicy :o Wtedy najprawdopodbniej eksploduje bądź/i będą go wynosić w białych kaftaniku:D

Kurcze, chyba zostanę starą panną :O Ten idealizm trzymał mnie przy nadziei ;) Jestem zbyt wrażliwa na ew.zdrady, zranienia, boję się ryzykować, depresja nie jest mi obca, stany lękowe, nerwicowe też. Chyba jestem nieprzystosowana do życia. Ciągle gdzieś czytam/słyszę, że faceci zdradzają (kobiety zresztą też), najgorzej jest słyszeć, że facet/człowiek to istota poligamiczna i z naturą nie ma co walczyć :o W takim układzie nie widzę sensu angażowania się w stały związek, nie jesem masochistką :< Gdyby nie Intenet, pewnie nadal żyłabym w swoich słodkich przekonaniach, bo w mojej rodzinie (przynajmniej tej najbliższej) małżeństwa są trwałe i nie słyszałam o zdradach. Skoro ktoś zna siebie i wie, że nie urzyma ptaka/c*pki 'na uwięzi', to po co przyrzeka komuś miłość i wietność do śmierci??? Nie może poszukać sobie kogoś o podobnych poglądach i żyć w tzn.wolnym/otwartym związku nikogo nie raniąc???

Gość Gian Carlo
Nie zgadzaj się na takie jego zachcianki. Sam sugeruje, ze jestes dla niego nikim, mówiąc ci ze chce rozbieranych rozrywek. ja bym powiedziala, ze ten twój narzeczony to jakiś niewyżyty samiec. tradycje to niech on inne kultywuje, a nie rozbierane dziwy z kumplami. przeciez wiadomo, ze w tej tradycji to przyszly pan mlody ma z tą prostatutą sobie baraszkowac, a ona ma go nauczyć, żeby jako mąż wiedział jak żonie dogodzić. dziewczyno, nie daj się namówić na taki układ. raz zasmakuje to potem będzie zawsze chcial korzystać z usług dziwek, bo one zawsze usłużą chętnie. Nie mają migreny, ani kaprysów, są za kasę dyspozycyjne 24 godz, na dobe.

Gość eteryey
http://www.youtube.com/watch?v=DQCNTGdQhd4 na taki striptease bym się zgodziła, a nawet z chęcią sama obejrzała, bo to czysta sztuka. Szkoda tylko, że te striptizerki u nas w Polsce na wieczorach kawalerskich to zwykłe kurwy :o

no jestem :) wstałam specjalniezeby tu napisac:P moj narzeczony pojechal wlasnie do domu, byl na noc. wiecie co ja nigdy w zyciu nie mialam takiego strachu!!! :O wczoraj jak przyjechał to wzielam go na rozmowe prawie zaplakana (trzymalam sie zeby nie wyczul slaboscio:O) i mowie mu co on z tym wieczorem wymyslił a on grobowa mina i mowi ze byl juz u kolegi i maja zarezerwowana sale w jakims klubie 40km od nas:O dwa striptize itp. mnie serce zamarło doslownie!! odwrocilam sie i wyszlam, musialam ochlonac by mu powiedziec ze jest dupkiem i zeby poszedl od razu na kurwy jak chce, wracam a ten sie smieje :O az czerwony i lzy mu leca ze smiechy. i mowi: KOCHANIE JA CALY CZAS ZARTOWALEM!!!! NIGDZIE NIE BYLEM NIGDY BYM NIE WZIAL DZIWKI ANI NIE POSZEDL NA ZADEN STRIPTIZ!!! i dodał że w koncu poczul ze jestem zazdrosna (fakt ostatnio za duzo na niego krzyczalam i rzeczywiscie zazdrosc mi przeszla, nawet jak kolezanka pisala mu sms, bo mu ufam) DUUUUUUPPPPEKKKKKKK ale jestem szczesliwa:D:D:D nie wiecie nawet jak!!! wiem ze troche glupio zrobił i bylam cala w nerwach ale najwazniejsze ze juz ok co nie??