Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel po studiach

Nie potrafię się wiązać z kobietą

Polecane posty

Nooo taki singiel lata wam tu pod samym nosem a Wy jak to Wy szukacie gdzieś za horyzontem.. bo tam na pewnoe jest jakiś lepszy ten fajniejszy, bez wad... :P Oj dziewczyny dziewczyny... lądować na ziemie i jagody zbierać :D Dobrze, jak tam w pracy bo coś nie tak było ostanio cio ?

ojj Singielek ty jestes wyjatkowy i my niemozemy sie o ciebie bic:-( prawda Lady??? prawie w normie, powiedzialam sobie, ze musze dac rade:-) a co do sukienki Singiel to gdzie ty tam zagladasz???

Hej Wam :) Singielku wiem, że jak się szuka to się nie znajduje... Singiel ma za duże wymagania, ja go nie chcę... Dobrze chcesz? To bierz :D Już nie będę tu pisać co Singiel o mnie myśli :P Singiel... no typowy facet.... typowy :P

Uciekam spać... :) Powaliliście mnie dzisiaj rozmownością :P Kolorowych snów Dobrze i Singielek :) do jutra...

Dobrze, a zaglądać będę bo ciekawy jestem co tam jest :P :P Lady...Lady zaraz pasem dostanie... Jakie bierz? Ja nie przedmiot.... Zresztą i tak za młoda jesteś...

Singiel ja za mloda??:-P a gdzie znowu wybywasz??:-( teraz mozesz sobie zagladac do woli:-D

Za młoga jest Lady. A się wybieram na woodscoka :D Może wyrwę jakąś laskę na seks w dziki seks w namiocie :P Aż cały namiot będzie chodził :D :D Dobrze jedziesz ze mną? :P Mój namiot spokojnie pomieści dwie osóbki ;)

Zasadniczo prawdopodobnie będę uciekał z tego forum. Dzisiaj trochę poczytałem co tu ludzie piszą. Zatkało mnie trochę, a i widać jak sporo dziewczyn\kobiet itp ma powywracane w głowach. Cała masa!!!! No problemy tu takie są poruszane i to przez 20 paroletnie dziewczyny.... dylematy nieziemksie wrećz Dziśj jeszcze będę, później to nie wiem. Jak coś każda z Was ma kontakt do mnie :)

Singiel sporo dziewczyn ktore jeszcze niedorosly moze tak uwazaja, pozatym takich bzdur sie nie czyta:-) a ty Lady gdzie jestes????? przejechalabym sie ale jeszcze musze poczekac do 5 za wolnym:-P a dzisiaj mialam katastrofe, przez 3h bylam bez pradu bo cos naprawiali i mam teraz zaleglosci:-D

ale póki co uciekam spać... bo padam... :) Słodkich snów Dobrze... i Ty Singielku też... jak zawsze :)

weszlam sie chociaz przywiatac... tak pusto sie tutaj zrobilo:-P

Hej Dobrze :) No pusto trochę... Ehhh pomyśl sobie, że Singielek tapla się w błocie na Woodstocku :D He he he... ;) Trochę mu zazdroszczę :P