Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfvfvf

spedze samotnie wakacje -brak znajomych

Polecane posty

Gość vfvfvf

po studiach wracam do mojego miasteczka znajomi rozjechali sie po polsce w moim rodzinnym miescie nie mam nikogo bliskiego w sensie nawet kolezanki niby jestem normalna usmiechnieta a teraz nawet nie mam do kogo ust otworzyc wszystkie weekendy przed kompem;/ i tak 3 mc jeszcze mam 23 lata rok temu w wakacje nie bylo zle bo miałam faceta i jakos organizowalismy sobie czas potem go rzuciłam i jestem sama;/

Gość nie uzalaj sie nad soba
tylko wracaj do miasta gdzie studiowalas i znajdz sobie prace np jako barmka albo kelnerka zeby spedzac czasu wsrod ludzi i cos sie dzialo

Gość idealny czas na
znalezienie kolejnej miłości ;) Powodzenia!

Gość annodomini2010
własnie, zerwanie kontaktu jest najgorsze. a wystarczyło raz na jakis czas smska wysłać i by nie bylo potem tak tragicznie. ale człowiek głupi jest niestety, znam to z autopsji. ale ja lubię spędzać czas z sobą to mi tak nie przeszkadza, chociaż czasem jak w dolku jestem to w wakacje smutno może wyjedź do rodziny gdzieś?

Gość Vfvfvf
Czemu tepa?ja pracowac nie moge czasowo-problemy zdrowotne wyslylam esy one odpisuja i tyle:/

Gość annodomini2010
to zaproponuj spotkanie może skoro jako taki kontakt macie :)

Gość fgtrgtg
?

Gość fdfdfdd
ja poprzednie wakacje tez spedziłam sama...w domu... I tez dlatego ze rozstałam sie z facetem - po 2letnim zwiazku...on rzucił mnie :P ale oplacało sie zmarnować poprzednie wakacje bo pod koniec sierpnia znalazłam sobie nowego faceta :) poznalismy sie na necie..i ejsteśmy razem do dziś. Razem planujemy wyjazdy itp...Tobie radze zrobić to co ktoś juz wyzej powiedział - znajdx prace..bedziesz wśród ludzi a moze ktos fajny wpadnie Ci w oko ;) i niedugo bedziesz marudfzila ze brakuje Cin wolnego czasu :)

Witam:) mnie rzucil facet 2 tyg. temu, i tez spedze wakacje samotnie:(((mam jakichs znajomych , ale oni wszyscy maja swoje polowi i jada na wakacje. Niechce z nimi jechac , bo bede sie czula jak pite kolo u wozu :( czuje sie fatalnie :( mam 27 lat i ciagle sama , nigdy nie mialam powazngo zwiazku , latka leca ..... a tu ciagla nic :(

Gość ale dziewica pewnie nie
jestes lolito

Gość smutna żonaaaaana
witajcie! a ja mam męża który ma mnie w dupie a musze z nim mieszkac bo nie mam dokąd pojsc, mam go a tez spędzam samotnie wakacje;(( ... skąd jestescie? z jakich miast/wojewodztw???? moze podacie nr gg to zagadam:):):) bedzie raźniej:)

Gość sevillasasika
a mi też tak jakoś smutno.... wczoraj byłam na grilu u znajomych, super fajnie, głównie pary ale było też kilku singli, nikt mi nie dał odczuc,że jestem sama, nie nudziło mi się, tylko na koniec niektórzy poszli do domu a moja taka grupka została, bo samochodami, więc nocowaliśmy.... i wiecie co, tak mi strasznie przykro było, bo były pary i ja sama..... wiadomo każdy w innym pokoju ale jak pomyślałam,że każdy z kimś a ja sama i nawet się do kogo przytulic nie miałam:( wcześniej byłam 5lat w związku, od kilku mies. sama jakoś nie mogę kogoś spotkac, dosłownie wszyscy moi znajomi mają połówkę a ja się czuję jak odludek:(

Gość Vfvfvf
do pracy nie pojde bo mam problemy zdrowotne;/ wynusze sie jak mops wszystkie weekendy w domu ech