Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furrlady

ile przytyłyscie w ciąży???

Polecane posty

Witam Jestem w 33tc i do tej pory przytyłam tylko 3-3,5kg. Miałam robione USG 2 tyg temu i ponoc mała dobrze się rozwija (w 30tc ważyła 1,4kg) mam dobre wyniki. Staram się jeść, ale mimo tego nie mogę przytyć. Ile przytyłyscie w ciąży?? Czy to tylko ja nie tyje:):):)

ja 12 kg, ale moja ciocia w pierwszej ciąży przytył 5 kg, a w drugiej 7 kg. dziewczyny zdrowe, pierwsza 3000, druga 2950. ciocia nie była jakaś gruba przed ciążą raczej drobniutka (148 cm i 42 kg na starcie jak przy pierwszej tak przy drugiej).

ja chciałabym przytyć jeszcze chociaz 2kg:):):) Przed ciążą ważyłam 55 - 55,5kg przy wzroście 168. Teraz 58,5 max:):) Mała wszystko ze mnie ściaga:):)

ja przytyłam 12 kg, urodziłam synka o wadze 4100 g i teraz jestem 4 tygodnie po porodzie i już 11 kg mniej a brzuch jeszcze mi nie zszedł, wiec może jeszcze ze 3 uda mi sie schudnąć :)

na dzien dzisiejszy w 33 tc . 7 kg :) a moj synek wazył w 27 tc 1300 :) ogolnie mieszcze sie we wszystkie spodnie sprzed ciazy i nigdzie nie przytyłam praktycznie tylko wszystko w brzuszku i brzuszek mam ogolnie mały:)

Gość taka ta czarna
W pierwszej ciąży 26 kg a teraz 16 tydzień i +1 kg

Gość cytryniankaz
ja przytyłam ok 5 kg i też martwiłam sie czy wszystko ok, ale lekarka nic nie mowi wieć jest ok

Jestem w 36 tygodniu i mam 8 kg na plusie, z 62 na 70 , ale do 12 kg pewnie dobije ;) Podobno od razu po porodzie traci sie ok 7 kg ;) Bo dziecko, wody, łożysko.

Gość jakieś 6 kg
mały urodził się 3600

Gość gryczka
WOW! Naprawdę malutko przytyłaś, w ogóle nie wiem jak to możliwe. Ja jestem w 18tc, przytyłam już 5kg, a poza ładnie zaokrąglonym brzuszkiem i większymi piersiami w ogóle tej wagi po mnie nie widac:-p

Gość blebleeee
14kg w 6tyg po porodzie schudłam 10kg, 4kg jeszcze zostało :(

Gość madaleeeenaa
przed ciaza wazylam ok 53kg na poczatku ciazy schudlam do jakiegos 49kg a w dniu porodu mialam 56kg córka urodzila sie 3350kg 55cm

Gość madaleeeenaa
a teraz mam 48-49kg

Gość madaleeeenaa
przy wzroscie 158cm musze dodac zeby ktos nie pomyslal ze jakas anorektyczka

Pierwsza ciaza 6kg druga 10kg jestem 9tyg po porodzie i wrocilam do wagi sprzed ciazy;)

Ja przytylam 22kg. :( W czasie i po porodzie zeszlo mi 14kg :) Zostalo 8kg ktora za nic nie chca zejsc, probowalam przeroznych diet , codzinnie cwicze ale jak schudne to od razu mi kg wracaja :(

kurcze, jak to jest, że każda tyje inaczej:) Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu pójde na usg i zobaczymy, czy mała tyje:) Ogólnie staram się dużo jeśc, choć ostrożnie bo mam cukrzyce ciążową:( Z tym, że mam takie wrażenie jakbym wszystki co zjadła było natychmiast wchłaniane przez brzucha:):):):)

furrlady waga małej dobra,ale 3-3,5 kg to nic nie przytyłaś bo odejmij wagę dziecka,wody płodowe,łożysko,naciągnietą macicę i brzuch ja przytyłam 21kg synek w 28tc miał 1509g :) 2 tyg po porodzie miałam 11 kg mniej,a miesiąc poóźniej miaalm wage jak przed ciążą :)