Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

hahahaha nie powiedzialam,ze lubie male wariaty, ale maly wariat nie jest zly :classic_cool: :D:D:D:P:P a ze wariatką jestem to coz, wina nie moja, pretensje do Bozi :P:P:P

nie no moja drogaaaaaaaa :D jakimkolwiek to ja sie nie zadowole, nie,nie,nie! :D:D:P:P:P a skecz dobry, widziałam go juz :D:P

I bardzo dobrze, trzeba byc wybrednym i zachowac klase:classic_cool::D Jak nie potrafia 'operowac' tym co maja, to juz nie wina kobiet:D:D:D:P Tak to jest,jak ludzie zachowuja sie jak swinie, nie maja umiaru, nie robia czegos z glowa i klasa:O Ja tez sie poczulam urazona, bo akurat muzyke traktuje bardzo osobiscie i nikt nie ma prawda 'korzystac' z 'moich' utworow, a doslownie mowiac- przywlaszczac sobie, twierdzac jakie to piekne...

hahahahahahahahah:D Zloty dzisiaj pokazal klase:D Az bylam z szoku:D Zero wulgaryzmow, obrazania:D:D:D:D Metamorfoza:classic_cool::D:D:D? Moze liczy dalej,ze zdobedzie Twoje serce dietetyczko hahahahahhahaahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhaha:classic_cool::D

jak potrafi liczyc, to niech na siebie liczy :D:D ale trzeba mu przyznac,ze dzis sie zachowac potrafil ladnie, jakby tak bylo zawsze to bym nie narzekala :D:P

Dzis mial dzien dobroci dla zwierzat:D:D:D:P Az nawet przyznam sie- bez chwile zwatpilam,ze to ona:D:D:D:P We wlasnej osobie:D Ale gdyby byl taki co dzien to calkiem fajny z niego kolo bylby;) I moglby mi powrzucac troche francuskiego rapu:classic_cool::D:D:D

Gość stary pierdzielu deszniku
milcz :D:D

Gość zamknij paszcze bo ci naszcze
Januszek :classic_cool:🖐️

Gość dziewczyna ladaco wrocila
:O

Gość a cwelem nr 1 jest Januszek
:classic_cool: 🖐️

Gość gimgowno desznik
to masz w majtach :classic_cool:🖐️)))

Gość chlopa nie ma to znowu kafe
:D:D:D:D

Gość gimgowno desznik
zapisuj sobie na dysku jeszcze piosenki czarnej i dziewczyny i bedziesz blyszczal :o