Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

wybacz siostra, już więcej CI nie posyłam takich tekstów ale chciałam pokazać, że to nie jest taka amerykańska papka jak to teraz są teksty o d**ach i cyckach...to coś głębszego Jak dla mnie zbyt glebokiego... Madre, uderzajce w dusze teksty... takie prawdziwe...

"Madre, uderzajce w dusze teksty... takie prawdziwe..." jak na prawdziwego Artystę przystało... nikt mnie nie przekona,że było/jest inaczej :)

duchu- my na pewno nie znalismy sie wczesniej... Dopiero tutaj wymieniamy pierwsze zdania. Kiedys pisalam pod nickiem 'dziewczyna ladacoo' (bez skojarzen prosze:P) ,ale nie przypominam sobie jakichkolwiek kontaktow z Toba;)

Dziewczyna_87 czarna_dziura ja moge jechac na warmie i mazury, nic nie bede robic tylko bede sie kapac I dzieci straszyc otóż to :classic_cool: :D

Gość proponuje trójkąt

podgrzejesz na patalni i do tego ketchup pudliszki mmmmmmmmmm :D:D lukaj bo sama jestem ciekawa czy dobrze pamietam ;) ja na Mazurach byłam w Gołdapie, Giżycku i Mikołajkach :classic_cool:

Dziewczyna_87 Mam pierwszego @ od Ciebie 6.11, czyli poczatek listopada a zanim mail to jeszcze kafe i konkurs na miss - koniec października :P ale ten czas leci szybko...

A cos ty na mazurach robilas? :P AAA,to juz wiem dlaczego wszyscy pouciekali stamtad...:D:D:D:D:P Jakos tu pusto sie zrobilo po twojej wizycie:D:D:D:P

a co ja moglam na mzaurach robić? :P wakacjowałam sie :classic_cool: a czas faktycznie leci za szybko, a ja bardzo chcialabym go cofnac :(

duch - nie wchodzilam na poczte, jutro sobie poogladam, dzis juz brak mi sil... a co Ty sie przejmujesz,ze sie przyczepia? niech sie czepiaja jak nic innego do roboty nie maja :D

Dziewczyna_87-- Widziałem cie pod tym nickiem nieraz.Czy ktoś cie nie podszywał na oranż?? Pod ktorym nickiem? Dziewczyna ladacoo czy dziewczyna_87?

Dziewczyna_87 a czas faktycznie leci za szybko, a ja bardzo chcialabym go cofnac Cofnac? Dlaczego? zmienić kilka decyzji i zmienić pewne,że tak powiem posunięcia ;) :P

Dziewczyna_87--- moze sie zaciera w pamięci ale coś na redakcji takie zgłoszenia widziałem w pierwszym wypadku. hehe, to chyba jakas pomylka;) Bo ja uzywalam tego nicku na tym topiku i jeszcze jednym i tyle;)

zmienić kilka decyzji i zmienić pewne,że tak powiem posunięcia Czasu nie cofniesz... widocznie tak byc musialo... Zalowac niczego nie musisz...

Dziewczyna_87 zmienić kilka decyzji i zmienić pewne,że tak powiem posunięcia Czasu nie cofniesz... widocznie tak byc musialo... Zalowac niczego nie musisz... masz rację, widocznie tak miało być... ;)

Dziewczyna_87 - wiesz tyle jest podobnych nicków że nietrudno o pomyłkę.A dlaczego taki nick dziewczyna ladaco.Znałas ladaco?? Byłas u jessiennej w Barze?? Nick dziewczyna ldacoo zaczal sie od zartu z ladaco i tak sie rozwinelo dalej,ze musialam zaczernic go i zostalam przy nim:P Pozniej zmienilam, bo zaczeto mnie negatywnie postrzegac przez niego:P Nie, bywam w innych barach :D:D:D:D:P

z tej Dziewczyny Ladaco :P poza tym, prowadzę konwersację, z 97- mio latkiem posiadajacym dwudzietomilionowy majątek i poszukującym żony :classic_cool::D :P