Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Siostra 👄 :D:D🖐️ duchu - no i widzisz jak coś nie po Twojej myśli to od razu "żegnam ozięble" ;) ja traktuje kafe jako odskocznie, rozrywke i zabijacza nudy, nie traktuje tego poważnie, nie przejmuje się, że ktoś na mnie coś napisał, a jak mi ktoś temat spamiuje to ignoruje i nie chodze nigdzie sie zalic, bo jaki w tym sens? i nie chodzi tu o to,ze jacys ludzie mi nie odpowiadaja a inni i odpowiadają, bo odpowiadają mi wszyscy, z ktorymi da się pogadac, a Ty widzę hołdujesz zasadzie, kto nie ze mną, ten przeciwko mnie :o 🖐️

Ten calus to schowaj:P Od obcych nie przyjmuje :D:D:D:P A w pracy bylam, ostatni dzien... I przybylam pobyc troche z wami i pozegnac sie, bo jutro juz wyjezdzam:D Koleś git, z jakiego wiezienie uciekles hahaha?:D:D:D:P

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to Ty jutro wyjezdzasz i mnie zostawiasz kiedy wracasz? ja sie tu zaplacze za Tobą W sumie strasznie nie chce mi sie jechac, wrrrr, ale zawsze tak mam, a pozniej wracam zadowolona, usmiechnieta, pelna energii i wspomnien:) No jutro,jutro wyjezdzam:) Nie zostawiam Cie, bo mam Cie w sercu. Poza tym chyba masz jeszcze moj nr?;) Bedzie dobrze, nawet nie zauwazysz jak mnie nie bedzie;) Troche sobie odpoczniesz ode mnie;) 😘 w samo serduszko moje wspaniale:)

Gość koles git pierdoli zasady ....
Justyna :P to odbieram w Twoich ust :P w dłoń :) do kieszeni chowam :P Gdzie jedziesz? :P ;) Bym Ci powiedział z jakiego więżenia :P :D ale się obudziłem :D i nie pamiętam :D

z Twoich*

haha,w reke moze byc:D Dzentelmenie :D:D:D:P A w gory koles:P hahahaha, ja i tak sie dowiem skad uciekles:P Ale nie boj sie- gitowcow nie wydaje:classic_cool::D:D:D:D:P

zawsze marzyłem jechać w piękne polskie góry :) tylko co roku mazury lub morze :o :) Justyś miłej zabawy 🌻 :) poznania ciekawych ludzi :)

no jasne Sis,ze mam Twój nr :) ale tak z drugiej strony mysle,ze dobrze,ze sobie pojedziesz... nawet jak to bedzie z dzieciakami, to sie troche zdystansujesz, odpoczniesz, zrelaksujesz, pooddychasz swiezym górskim powietrzem i przyjedziesz opalona, usmiechnieta i z pozytywna energia i nastawieniem do nowej pracy:) 👄 a ja się wybieram w Bieszczady - nad Solinę :) będę sobie śpiewać "Zielone wzgóza nad Soliną" :D a kiedy wracasz?

No wlasnie, to jak cos to na priv mnie zlapiesz:) Jak bedzie sie cos dzialo to pisz smialo, wiesz,ze na mnie mozesz liczyc:) Moze nie bede musiala myslec o problemach i smutkach... moze i masz racje... taaa, hahahaha, opale sie na pewno hahaha:P Ale relacje zdam po powrocie. Wracam za 2 tyg:) hhehee, to tez fajnie, mzoe gdzies na szlaku sie spotkamy hehehe;) Z ekipa ruszasz, czy romantic? ;) I kiedy wracasz, kiedy ruszasz?

Justyś stąd i stamtąd :P generalnie z okolic :P ;) mazury taka miejscowość Ateny :P Ty dziewucha z mazur? :P

a jak sie nic nie bedzie działo to też moge pisac? ;) opalisz sie opalisz, w górach, na szlakach tak upału nie czuć a bardzo szybko opala, więc mi się tam proszę smarować filtrami,zeby sie nie spalic tylko opalić! nie, nie z ekipą, we dwójkę jedziemy tak na kilka dni, jeszcze dokladnie nie wiem kiedy jadę, gdzieś koncem lipca-poczatkiem sierpnia, jak bede wiedziec co i jak, to dam znać ;)

Nie dziewucha, bo nie mam 16 lat:P Tylko kobieta:) I nie z mazur, a Warmii:) O Warmio moja mila... rodzinna ziemio ma... lalala:D:D:D

Pisz smialo... ja tylko skromnie przypominam o swojej osobie;) Nawet mozesz zadzwonic jak bedziesz chciala uslyszec moj seksi glos hahaha:D:P Daj spokoj, ja padam w te upaly:D Mam typowo slowianska urode:D Aczkolwiek musze cos z tym zrobic:P Ale gdzie tu sie opalac, jak caly czas w pracy jestem:P hehe, filtry juz spakowane (flirty tez hahahahahaa:D:D:D Flirciki spakowane hehehe:P ) Jasne, tylko pewnie sie miniemy:O Ale dobrze- odpoczniesz...:)

Justyś ja sie wstydze dzwonić bo mam brzydki głos :D:D:P a co do opalania, to w gorach z pewnoscia sie opalisz, bo w gorach lapie najbardziej, góralka Ci to mów :classic_cool: jak się miniemy, to w koncu i tak się spikniemy predzej czy pozniej, a od tego sa wakacje,zeby odpoczywać ;) koleś http://www.youtube.com/watch?v=IH5xGVCY1ow :D:D:P

Gość czikita.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

AKCENT - GWIAZDA super słowa :D nuta :D

Justyś duch sie na mnie obraził :D duchu - nie widze powodów do obrazania się, ale jak lubisz się bawic w takie gierki to się obrażaj do woli, nie masz pewności,że to ta sama osoba, która Ci zaspamowała temat to raz, a dwa każdy ma prawo mieć taki nick, jaki mu sie podoba, mozesz sobie nawet założyć taki jak ja mam i dodać kropkę, mnie nic do tego, więc rilax :)

hahahahaaha, a ja mam anielski glos hahahahahhahahahahahaahha:D:D:D:D:D:P W ogole tylko skrzydek mi brak hahaahahhahahahahaha:D hehehehehe:P górolka:D hahahahahha:P Wiem,wiem...opale sie;) No jasne, predzej czy pozniej- i tak Cie dorwe:D:)

duch za bardzo wszystko przezywasz :o :o

hahaha jak anioła głooosa :D:D:P "dorwe Cie" to brzmi groźnie 😭 tak, góralka :classic_cool: jak w tej piosence http://www.youtube.com/watch?v=EeFEBuytssM&feature=related ❤️ swoją droga, ta piosenka mi się podoba, kojarzy z dzieciństwem bo moj tato i wujek często spiewali jak byłam gnojkiem ;) "Tobie jednej na świecie powiem co to jest żal... choć serce kocha, jakaś dziwna tęsknota moje serce omota, szczęście znów umknie w dal " piękny tekst😭