Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Gość koles git pierdoli zasady ....
Justyna fajna 🌻 duch może focha strzelił :o

nie wiem :o czasem podejrzanie się zachowuje :o gorąco mi :o wypiłem już litr herbaty :o :) jeszcze mi się chce :o dobrze, ze tego lata jest zero komarów :) raz tylko mnie jeden dziad ugryzł :o jestem w spodenkach i koszulce na ramiona :P ;) a Ty? :P jak sobie radzisz? ;)

nie pij herbaty, najlepiej pić wodę niegazowaną :) u mnie po burzy, więc powietrze jest rześkie i jest czym oddychać. Ale generalnie to ja lubię takie upały, siedzę całymi dniami wtedy nad jeziorem i sie pluskam - tak sobie radzę :D a no i piję dużo wody ;) a komary są na terenach popowodziowych :o byłam ostatnio w Warszawie, tam, gdzie wisła wystąpiła z brzegów i tak mnie pogryzły,że nogi miałam w gulach jak Himalaje :D

mam tylko herbatę :o własnie sobie robię drugi dzbanek :o :) sklep ma jeszcze otwarty :) nie chce mi się dupy ruszać :o dobrze mi się siedzi :) słucham muzyki :) z you tuba :P jutro kupie wodę :) jaka polecisz? jesteś dietetyczka ? 🌻 ochłodziło się :) chmur przybyło :) nisko jaskółki latają :) :) :) chyba będzie padało :)

no jak nie masz nic innego poza herbatą to pij, dużo płynów teraz organizmowi potrzeba, nie mniej niż 3l. nie, nie jestem dietetyczką, ale staram się zdrowo odżywiać, chociaz nie zawsze wychodzi :P polecam Ci wodę "Jurajska" niegazowaną oczywiście - oficjalna woda polskich siatkarzy, zawiera wszystko co potrzebne:)

oj to chyba więcej wypiłem niż 3 litry :o :o :o chyba nie zachoruje ? :o :o Jurajska nie znam :o oglądam tylko piłkę nożna :) boks :) biegi :) zapytam miłej zaprzyjaźnionej Pani sklepowej :) kupie od razu cała zgrzewkę :) :) :) teraz mi miło :) wieję chłodny wiaterek :) super :)

nie no, nie zachorujesz, najwyżej będziesz częściej i więcej sikał :D :P Jurajska bardzo dobra jest, dobra też jest Żywiec, ale nie polecam Staropolanki, dużo sodu ma :o u mnie też chlodny wiaterek, fajnie jest.

duchu pełno jest podszywaczy :o :o

duchu jakie maile otryzmujesy? koleś git - takie wiejskie imprezy z taką muzą są najlepsze, sie można wybawić, wytańczyc i poszaleć nie zważając na nikogo :D

Czarna dokładnie tak :) super jest zabawa :) Ja byłem 3 miesiące temu :) dodatkowo znasz słowa piosenek :) ludzie naprawdę się BAWIĄ :) :) klimat bezcenny :P :D

ee nie jest obfita :P bułeczka razowa z plasterkiem sera żółtego i pomidorem :D a że przy kompie, to tak jakoś wyszło :p

Gość hy hy hy
duch ty sie nie rozstajesz z kafe :(

Czarna smacznego 👄 trochę chyba późno kolacje chyba je się o 19.00 :) :) pewnie możesz sobie na to pozwolić :) zgrabna masz figurę :)

z tego co mi wiadomo, kolację powinno się jeść napóźniej 3 godziny przed snem :) ja pewnie pójdę jak zazwyczaj spać o 2, więc teraz mogę jesć :P

jak tak :) to jedz i 3 bułeczki 🌻 :)

Gość hy hy hy
???????????????????????????????????

Czarna :P woda popijesz :P przeleci :P ;) duch cafe koles git pie**oli zasady ....-- nie jesteś tą osobą co nosiła tę ksywę,wiesz o tym.Znasz te osobę?Bo ja tak, a TY?? gościu daj na luz !!!

dystans i tyle, odnoszę wrażenie,że trochę za bardzo przeżywasz to, co się tutaj dzieje, trochę luzu i będzie ok ;)

Gość hy hy hy
duch kafe to starszy pan naprawde starszy

Justyna 👄 gdzie tyle czasu Byłaś? :P ;) Czarna fajnie ze Ty jesteś wyluzowana... 🌻 :)