Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta, co zniszczyła

związek po zdradzie sie rozpadnie. zawsze.

Polecane posty

Ty jesteś jaka jesteś. Ja jestem jaki jestem. Nawet nie mam zamiaru Cię zmieniać.

jestem kobietą. inteligentną, ale jednak kobietą. To bywają przeważnie nieinteligentne ? Pierwsze słyszę. Zawsze myślałem, że są tylko mądre i idiotki. :P

Gość ta, co zniszczyła
nie bede robic przypisów do własnych wypowiedzi. albo zrobię: kobiety sa przewaznie inteligentne. A faceci najczęściej jednak myslą, że maja do czynienia z idiotkami.... Panimajesz? to był tekst dla szowinisty. nie gniewam się juz. nie na ciebie.

I tak szowinistą zostanę. A kobiety zawsze kochałem. Nie potrafię ich nienawidzić. Ale Ty jedna jesteś wyjątkiem. Ciebie nie lubię. Wrrrr. :P

Gość ta, co zniszczyła
ja to świetnie wiem. ostatnio w ogóle duzo jakos wiem. nie uważasz?

Może uda mi się znów załatwić jakiś 1 dzień. Trochę to nie na moje nerwy. Prawie jak w więzieniu. Warunki super. Spanie - własny pokój, kuchnia - jedzenie do wyboru. Opieka lekarska. 176 cm, 80 kg. ciśnienie 120/80. Basen codzienne pływanie. Ale....... Zero wyjścia na zewnątrz.

Uważam. Wiem, że wiesz. Przepraszam za dzień dzisiejszy. Ociupina wolności i wentyl mi puścił. Ike miała rację. Moje ego wyszło na pozycję startową. Wiesz, że nie chciałem.

Gość z wami cos jest nie ten tamten

Nie wiem czy obiad zamówić do pokoju, czy zejść na dół do restauracji. Sam nie wiem co mam dalej robić z takim dniem jak dzisiejszy.

" z wami cos jest nie ten tamten " Z nami jest i ten i tamtem a z tobą wszystko w porzo ?

Gość ta, co zniszczyła
:-) ;-) :-) wreszcie jakies poczucie humoru. Widzisz, Twój problem jest bardzo prosty i stary jak swiat. Kobiety Ci trzeba. Godzina ze mną i wraca Ci właściwe podejście do rzeczywistosci.... Uciekam, bo pewnie teraz oberwę.................

Gość ta, co zniszczyła
Gdybyśmy poszli do łóżka, zupełnie bym Cię wyprostowała. (i bez podtekstów) Juz nigdy nie śmiałbys się podpisać "szowinista". Zawsze byłam feministką.

Kup sobie nowy kij do tej miotły. Ty Babo Jago. Ale żeby był odrzutowy, żebyś szybciej mogła uciekać Zołzo.

Gość ta, co zniszczyła
Oj, przepraszam. Ty tam masz cale zaplecze zabezpieczone, więc pewnie i jakies młode gejsze zachodzą z wieczora... Tzn. przychodza, bo z zachodzeniem to lepiej nie zaczynać. Mission Impossible w pełnym wymiarze. Zaraz będe zazdrosna.

Gość ta, co zniszczyła
Tylko czy Ty jeszcze możesz?

Gość ta, co zniszczyła
A co? balbys się, że sie nie sprawdzisz? Ne martw się, ze mną wszystko zawsze wychodzi... ;-) :-) wiedziałam, że oberwę.

Pomarzyć możesz. I tyle Twojego. Długo, długo ni9c, potem przerwa, potem wcale. Kazirodcą nie jestem. Z dziećmi w łóżku nie figluję. Zresztą nie dałabyś rady. Jestem zbyt wyrafinowany i zbyt wymagający. I wcale nie leniwy.

Gość ta, co zniszczyła
Ktoś sie podszywa... Propozycja jest prawdziwa

Gość ta, co zniszczyła
Przepraszam, dwa ostatnie posty są nie moje. tak. Wiedziałam, że to się kiedys stanie i pojawi sie podszyw. A nie chciałam sie zaczerniac, bo mam problemy z zapamietywaniem haseł

Gość ta, co zniszczyła
Odrzucasz mnie?

Gość ta, co zniszczyła
Ostatni mój jest z 15.20. Podszywaczu, blagam odpuść. a miałam nawet kiedys sie zdziwic, że na tym topiku nie bylo podszywu pode mnie, ale wolałam nie wywoływać tzw. wilka z lasu. I stalo się

Gość ta, co zniszczyła
och Andrzeju.....wtedy bys wiedział