Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MADEinFRANCE

JESTEM Z FACETEM NA CHAMA,BO CHCE ZAPOMNIEĆ O BYŁYM.....

Polecane posty

Gość kanał
Kochanica przepraszam za przerwę, dziadek musiał się trochę z wnukami pobawić. No i proszę mówiłem, że tak po troszku wychodzi szydło z worka. Nie wiem czy można zTobą tak na poważnie i nie obrazisz się za niektóre sformułowania z mojej strony. Dzieci mam dużo starsze od tego Twojego pożal się boże. byłego. Miło mi z powodu tego K... Kanału Jak masz parę minut jeszcze na zbyciu to proszę. Wiem, że tak inkognito lżej wywalać swoje brudy na śmietbnik. Wrzucać temat na gg, czy tlen, to już koniec z tą intymnością. Tak jak teraz jest ok. Ty możesz wylać te pomyje. A ja moę sobie pomyśleć że Ci nie zaszkodziłem jak ta śmierdząca, zzieleniała stara kiełbasa

Gość kanał
Ja wiem że słowo drogi jest miłe, ale określiłem się kut..em. Bo taki byłem i dzięki tej mojej Jędzy, jest inaczej.

Gość nuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaa
autorko, zalisz sie czy chwalisz? dajesz dupy na sile?:D szmata. k,omu robisz na zlosc? przed kim sie popisujesz? hahahahahaa

kanal ja znikam. Bede juytro z rana na kafeterii z tematem SZUKAM KANALU :):):) NA ZYCIU UCZUCIOWYM.jAK BEDZIESZ TO POGADAMY .PAPAPAP

Gość oooonnnnaaaaa
Kanał, mam pytanie - przez ile lat dawałeś w kość swojej ukochanej? Bo też jest istotne, czy zmądrzałeś "na starość", czy wcześniej? Ja o swój związek walczyłam 3 lata, poddałam się całkiem niedawno, kiedyś mi powiedział, że ja bardzo często mam rację, ale on się nigdy nie przyzna, ze się myli. Kocham go, wiem, że taka miłosć już mi się nie zdarzy, ale nie umiem z nim żyć, wiem, ze do niego nie dotrę. Jak dotarło do Ciebie, ze jesteś zły? Twoja odpowiedź na pewno wiele mi rozjaśni.

Gość fujara12
ona. Poszukaj "temat rzeka"autor fujara12