Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeStWeRa

Dołuje mnie ten fakt... ona ma dużo lepsze powodzenie niż ja

Polecane posty

Gość WeStWeRa

Jestem w zwiazku na odleglosc.. troche mnie doluje ten fakt, ze ona ma duzo lepsze powodzenie niż ja ona tam w tygodniu (bo widujemy sie tylko w weekendy) praktycznie codziennie sie spotyka z jakimis facetami (niby to tylko koledzy ale wiadomo jak to baby... ) z kolei ja praktycznie caly czas jestem sam, ewentualnie wyjde na piwo z kolega troche mnie to wkurwia, ze w razie czego.. gdyby nam sie nie ułozyło to ona tam w chwila moment mogla by sobie kogos znaleźć a ja tak naprawde zostaje na lodzie bo ja tutaj nikogo mam "awaryjnego" :/

Gość WeStWeRa
miało być "w razie jakby nam nie wyszło to ona lada chwila by sobie kogoś znalazła a ja nie mam u siebie nikogo awaryjnego..." pewnie bede rozpaczał w samotnosci przez długi okres

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tia wakacje w pełni gówniarze się nudza :o

Gość provokejszyn jak nic
CIOTA!

Gość WeStWeRa
cwele...

Gość do westwera
a Ty jej pozwalasz na codziennie spotykania z kolegami? powazny zwiazek wymaga wyrzeczen, na pewno nie kuszenie losu poprzez spotykanie sie z kolegami, ja bym sobie nie pozwolil, zeby moja dupa sie spotykala co chwile z kims innym

Gość po ile macie lat?

dziwi mnie twoje podejscie, skoro ją kochasz to dlaczego dopuszczasz do siebie taka mysl ze wam sie nie uda, ze sie rozstaniecie, zamiast sie nad sobą użalać to wez sie za siebie , masz chyba bardzo niska samoocene, zaufaj jej skoro ja kochasz i chcesz z nia być.

dziwi mnie twoje podejscie, skoro ją kochasz to dlaczego dopuszczasz do siebie taka mysl ze wam sie nie uda, ze sie rozstaniecie, zamiast sie nad sobą użalać to wez sie za siebie , masz chyba bardzo niska samoocene, zaufaj jej skoro ja kochasz i chcesz z nia być.

Gość madry pan
i ty jej na to pozwalasz? nie znam związku gdzie facet pozwala żeby jego dziewczyna widywałą sie sama z kolegami. postaw sie jej. zobaczysz jak jest naprawde zamiast sie oszukiwać

Gość temat dotyczy pieluch
czy mozna byc zazdrosna o osobe ktora jest b szeroka w barach lub ma ewidentna nadwage?

Gość temat dotyczy pieluch
czy mozna byc zazdrosna o osobe ktora jest b szeroka w barach lub ma ewidentna nadwage?