Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

i oto jestem, można nie być tu kilka miesięcy, a potem wejdziesz, trrrach! i wszystko zaczyna się od początku, pisanie, przesiadywanie, podczytywanie... :o

Gość moze dlatego ze w filmach
bo te forum to prawdziwa czarna dziura :D 🖐️

Gość monotonia przepitego życia
Witamy ponownie :D

"Za mądra dla głupich A dla mądrych zbyt głupia Zbyt ładna dla brzydkich A dla ładnych za brzydka Za gruba dla chudych A dla grubych za chuda (...) Spróbuj się domyślić gdzie to mam? No gdzie? dokładnie tam,właśnie tam "----------> hahahahaha świetne to !! sama ulożyłaś??

no właśnie, prawdziwa czarna dziura :D łącze sie w bolu z tymi, którzy przegrywają badź już przegrali tu życie 😭🖐️

Gość fatalista ...to tekst HEYa

monotonia no to witame 🖐️ FATALISTA - nie, to nie moje, to Kasia Nosowska, ja bym tak trafnie tego nie ujęła ;) identyfikuję się z tymi słowami :D

Głupia, pogrążona w marzeniach szatynka wierząca, że świat może być lepszy. Coraz bardziej zmysłowe te cytaty:)

Gość Sabrina czarownica czary mary
czarna_dziura ktos dzisiaj o Tobie wspominal i pytal czy jeszcze tu bywasz, ale uciekl mi ten topik i nie pamietam kto to byl. Ale tez jakis czarny nick.

Ja życie przegrałam już wcześniej, ale dopiero po odnalezieniu kafe sobie to uświadomiłam 😭

Ech a ile razy ja to sobie mowilam:) az wkoncu stwierdzilam ze jestem jak bumerang

oblubienica, a ja uwielbiam tu wchodzic chociazby zeby poczytac takich jak ta w twojej stopie;) chociaz ostatnio sie opuszczam😭

WOW!!! i w dodatku szczera toż ewenement na cafe.Gdzie ty się uchowałaś tutaj i z kim na temacie??

Sabrina czary_mary dochodziły mnie słuchy,że pytano o mnie nie raz, ale byłam silna i nie weszłam, aż tu nagle nie dałam rady no i jestem :D wellness ja też sobie uświadomiłam,że jestem jak bumerang, a z moją silną wolą to kiepściutko ;)

Gość Sabrina czarownica czary mary
Ja tu chyba bede siedziala do starosci :o Tez juz kilka razy "zrywalam" z kafe, ale i tak zawsze wracam :P

kafe jest jak chodzenie po bagnach,,, to wciąga... ale powiem wam , ze jak jestem u siebie w domu to wolę tv, albo poopalać się.... nie mam wtedy nastroju na kafe...

*anoushka* - ten w mojej stopie to perełka, zachęcam wszystkich - wypowiedzi kafeteriuszy są już mniej ciekawe, pierwszy post godny uwagi:D

"Ja tu chyba bede siedziala do starosci" A więc wszyscy się razem zestarzejemy. Czy to nie jest piękne? :D