Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

FATALISTA - jeśli nim jestes, to musiałes zmienić styl pisania :D ja mam pamięć do tego, jak kto pisze i jeśli kogoś w ten sposób znam, to styl pisania poznam zawsze, bo to akurat ciężko zmienić ;) poza tym przestał mnie nękać mailowo więc chyba dał sobie na luz :D

No właśnie nie wiem, też się pośmiałam. :D Mamusie zawistne są i swoich fasolek bronią, a jakże :D Przynajmniej jest się z czego pośmiać, a jak tamta mi napisała żebym zaczęła czytać, to spadłam z krzesła. :D:D

bronią swoich fasolek, anie wiedzą, że przesiadując przed kompem, sciejakąc się i plując jadem na prawo i lewo najbardziej im szkodzą? ech...

czarna_dziura-------> coś cie kojarzę bywałas na redakcji chyba.A jak ten "prześladowca" miał ksywkę,może go znam?

hm kiedy chciałam się zalogować, wyskoczył mi komunikat,że dostęp do forum został zablokowany... czyżbym w celach terapeutycznych dostała bana za powrót,żeby mi się odechciało? :D

FATALISTA - nie, na redakcji nie bywałam, na ogólnym miałam swój topik z 2 innymi osobami i tyle :) a mój prześladowca to Złoty, pewnie znacie :D

czarna_dziura (ilość tematów: 108, ilość postów: 2315)-------> cos malo postów/logowan masz.Chyba ,że miałaś inne nicki.

nie zawsze pisałam na tym nicku, a i też nie zawsze na czarno, czasem nie chciało mi się logować i pisałam jako pomarańcza ;) Ty to masz full postów :P jestes jakimś sledczym? :D

czarna_dziura-------> powiem ci prawde WYELIMINOWAŁEM GO z cafe.Tylko poniosłem ogromne szkody przy tym.Takie -pyrrusowe zwyciestwo.Wyjątkowa kanalia.

tak, "znam" desznika, to Ty jesteś? a co do złotego, to chyba jednak jest i uskutecznia swoje ataki na mnie jako pomarańcza, głupek :D

W nagrodę ,ze sie poświęcilem rozzwalono mi temat.Założyłem następny jako oranż i miałem spokój.Do czasu aż mnie znaleziono.Z kilkunastu osób zostało dwie osoby w tym i ja.:)

hahaha Złoty witaj :D miło Cię widzieć :o 🖐️ wiesz,ze bedziesz sie w piekle smażył prawda? :P PS grubym pasztetem nie jestem ;)

FATALISTA - coś tu czytałam o ujawnianiu Twoich danych, rozwalaniu tematu itp. także mniej więcej wiem o co chodzi, cóż są ludzie i taborety

Ja przez całe lata pisałam pod innym nikiem. Byłam miła dla każdego,a wiecznie mnie opluwano, że głupia jestem, że wierzę w prowokacje itp. Zmieniłam nika i siebie na forum. Znowu mnie opluwają, ale przynajmniej mają za co:)

jestem przekonana,że to złoty :D ten styl pisania czyli ze skrajności w skrajność buźka :o i od razu za nią ta :) to znak rozpoznawczy złotego :D

Oblubienica skąd ja to znam, ale mnie bawi i smieszy to jak ludzie się rzucają i pienią z byle powodu, zlewam to i robię, piszę swoje :)

brunet_81-----> jeśli jestes złotym gratulacje zmieniłes sie nieco.:PTeraz na czarno obrażasz.Taki jestes smiałek.To czego wtedy na oranż obrażałes a na czarnym byłeś lovelasem:D

teraz obraża i na czarno i na oranż :D on ma problemy psychiczne, rozdwojenie jaźni, na czarno jest miły, przeprasza, na pomaranczowo obraza, a potem na czarno znow obraza przeprasza i jest miły :D takie koło :o

czarna_dziura--------. to są te szkody które wymieniłas.:O:( Tamta ekipa była nieprzejednana a to tylko sprawka złotego była.Toż masz złoty przechlapane na cafe.:D

Oblubienica, złoty vel brunet_81 zobaczył kiedys moje zdjęcie, stwierdził,że jestem piekna,ze sie zakochał itp. itd. słodził mi, ze jestem najpiekniejsza na kafe, a jak go zlałam to zaczal wypisywać,ze gruby pasztet ze mnie :D taka zemsta odrzuconego "zalotnika" :D myślał,że mnie to ruszy :D

brunet_81------> co do wieku by się zgadzało ma te 29 lat tylko wygląda bardzo młodo na 22 lata.Pokazal fotkę kiedyś.Zjechano go niemiłosiernie ale jakby sie ustatkował znalazlby swoją miłość.Na razie ma cafe:D

nie ustatkuje się raczej, bo zadna kobieta nie zechce nawiedzonego masturbatora z rozdwojeniem jaźni, a przynajmniej zadna mądra ;) i widzisz, miałam rację, że to złoty, bo jak tylko o tym napisałam, to zniknął :D

nie jestem zlotym :o a dziura kiedyś maiła fotkę :) i do anorektyczek nie należy :o :) :o