Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

czarna dziura_ w pomarańczy------ SPADAJ OBRZEPAŁO Póki mam jeszcze ochote tobie odpowiadać:O:(

Chyba oranż pomyliłas działy ale łowca cie już unieszkodliwił:D:P:D

Gość czarna dziura_ w pomarańczy
Postanowiłam odkryć nowości w sexie :P :) :) ale tylko te które akceptuje... CZYLI, NIC NA SIŁĘ :) :) Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej... :) po prostu pytajcie. :P ;) Moj skype ....zapytaj...:) Szukam też atrakcyjnej kobiety :P ;) Kobiety która wprowadzi mnie w sex kobiecy :P ;)

czarna_dziura --------> mówisz do mnie?? sądzisz abym na oranż takie glupoty pisał??

bobasek mysle o pomaranczy, brunecie etc. widze,ze kotś faktycznie ma tego typu potrzeby i się tutaj anonsuje :D złoty szuka kobiety, która wprowadzi go w świat seksu kobiecego, a nie ręcznego :classic_cool:

Gość czarna dziura_ w pomarańczy
Jestem puszysta z krwi i kosci hehe pozbawiona zludzen ze milosc(procz tej do rodzicow i dzieci)istnieje!! tym bardziej z sieci! twardo stapam po ziemi pesymistka:)mam jednak bardzo pojemne serce... :) nie przyjmuje zadnych cyber sexow!! :o sex telefonow!! :o zadnych kamerek!! :o nie jestem zakonnica,ale wazne uczucie, jakosc nie ilosc!!panowie zonaci i w zwiazkach dzieki:):)

aaaaaaaa tak ale nie znam tego bruneta:DAle po co na oranż mówi z tobą jak go znasz??:)

hahaha :D widzę, ze z formy nie wyszedles w pisaniu glupot :D pamiętaj spalisz się w piekle za pisanie głupot :O:D

przyczepił sie mnie na kafe jak rzep psiego ogona, a jak go zlałam to zaczęło się to, co widać tutaj :D

czarna dziura_ w pomarańczy----> facet zmień styl przebija tutaj twoja "męskość".Nie myśl interesem bo główkę nie masz od parady:D

czarna_dziura------. ignoruj cymbała.Dziwne nie ma akceptacji twojej a łazi za tobą.:D Cholera coraz więcej durniów tutaj jest:D

czarna_dziura--------> łatkę można takimi okresleniami każdemu przypiąć ale jak ma tylko WSP ukończone to co mu sie dziwisz? Wieczorowa Szkoła Podstawowa dla wyjaśnienia:D

no ja kobieta, jak sam nick wskazuje :D ale odnoszę wrazenie, że jesteś kimś, kto już tu dzisiaj pisał :P

czarna_dziura-----> to jest ten delikwent co wyżej pisałas,hahahahahhahaha Jakoś cie nigdy nie spotkałem i bardzo jest mi miło,że rozmawiam z tobą.Mało takich osób tutaj jest o tak wyrazistej nieskazitelnej osobowości.:classic_cool:🌻❤️🌻

"wyrazistej i nieskazitelnej osobowości" no no no jak to brzmi :D uznam to za komplement i ładnie posziękuję :D teraz idę, ale jak już powróciłam to i na temat wrócę, także jakby co, to do napisania, miłego popołudnia :) {czesc]

7) Czego szukasz na Kafe: niczego, zabijam nudę------> no przynajmniej tyle wiem o tobie.też sie tam wpisałem,ale nie na tym nicku:D

czyżby Maciej K? :P nie szukam niczego, bo co tutaj można znaleźć? nudzi mi się, mam nadmiar wolnego czasu, to nudę zabijam ;)