Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

O, nie znam tej historii. I Złotego też nie znam. Ja parę lat tu nie pisałam, później się zniechęciłam, miałam przerwę i powróciłam jako Oblubienica. Kim był Złoty? Bruneta kojarzę.

brunet_81-------. nie wypieraj sie doskonale twój styl poznałem.Poświeciłem ci duuuuuuuuuuuuuuuużo czasu więc nie zamydlaj nikomu oczu:D

jesteś złotym jesteś :D a fotki nie miałam w stopce, a wrzuciłam do konkursu i tam ją zobaczyłes i nawet przyznałeś się,że skopoiowałes na dysk :o owszem, do anorektyczek nie należę, ale i pasztetem grubym nie jeste, wszystko na swoim miejscu i w odpowiednich proporcjach :D 🖐️

czarna_dziura-------> radzę zakończyć rozmowe o imbecylu złotym i z nim:D

Oblubienica - złoty to nawiedzony zielonoświątkowiec, których wszystkich chciał nawracać, łącznie ze mną :D został zjechany tutaj nieźle przez osobe o nicku smirnoff i dał mi spokój :) FATALISTA - wcześnie zaczales jak w wieku 29 lat już dorobiles sie 2 potomstwa :D ile masz teraz pociech? :)

żadnych bachorów nie chce!!!! smarkaczy które dra mordę :o :o :D spadajcie kretyni!!!!! nie rozmawiam z hołota!!!!! :o :D

Kurde, Kafe ma wiele ukrytych przede mną tajemnic :D Jak miło je odkrywać. Ja właściwie niedawno się uaktywniłam. Jakby jeszcze jakieś ploteczki, chętnie posłucham.

Jestem tutaj przeszło 2 lata.Nosiłem jeden nick przez rok czasu i nie wchodziłem nigdy na oranż.Od zlotego się zaczęlo dlatego masę tych nicków mam.Oczywiście gro nieużywanych.Pani cenzor taka uczulona,kto zgłosi mnie na redakcje natychmiast jestem zablokowany.Bez wyjaśnień.

no Złoty jak nic :D poznaję po ":O:O:D" jeszcze dopisz,ze sie w piekle spalę :D Oblubienica, kafe jest kopalnią tajemnic, wiele się można dowiedziec ;) Złoty masz pozdrownienia od Sam Wiesz Kogo :D 🖐️

Gość a Ty jak prawdziwy
FATALISTA bo jesteś starym grzybem ktory ma nierówno pod kopułą :) dlatego, Cie kasuje bo z chorymi psychicznie w dyskursy sie nie wchodzi :classic_cool:

Ciekawostka.Nigdy na cafe nie używałem wulgaryzmów,obrażenia kogokolwiek a i tak zbanowano ,mnie ośmiokrotnie.Komuś brak argumentów i tak się kończy dyskusja z nim. Ile mam dzieci.?Tyle ile ten co wygrał wybory:D ---------------------------------------------------------------------- Złoty spadaj bo z dupska zrobie ci ponownie wiatrak:D ---------------------------------------------------------------------

oo FATALISTA to nieźle "narobiłeś" tych pociech, przedłużenie gatunku, a i jesli są synowie to nazwisko nie zginie :D

Ja mam dwoje, bliźnięta, jeśli, oczywiście, kogoś to interesuje:( :D Fatalista, a co twoja żona na to?

czarna_dziura FATALISTA - a Frela Ci nie pomaga?--------> próbowała w konszachty wejść ze mna ale nie ze mna te numery.Byłem,jestem i będę nizalezny swoich wypowiedziach więc nici miała z tego.

Gość a Ty jak prawdziwy
obrazales obrazales ciulu moze nie pod czarnym nickiem, ale na pomaranczowo bardzo intensywnie :O jestes za glupi zeby zrozumiec to ze pod jakim kolorem bys nie pisal to masz tak prosty do rozszyfrowania styl pisania ze od raz wiadomo kto jest kto:classic_cool: w dodatku modernia ma IP🖐️

No, tak żart - co twoja żona na to, że macie 5 dzieci:D Mało śmieszne, wiem:o Dwujajowe - Klara i Ignaś:)