Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

FATALISTA przebywałam na takim jednym temacie, o skasowanie którego poprosiłam, żeby nie kusiło ;) raz udało mi się nie być tutaj rok, wróciłam, odeszłam znów jak zauważyłam,ze za bardzo się wkręciłam, nie było mnie kilka miesięcy i oto jestem... to forum jest dziełem szatana :P :D

Gość Sabrina czarownica czary mary
Piękne, piękne :D Moja własna kafeteryjna rodzina :classic_cool:

no to sie razem zestarzejemy :D ja w zimowej sesji przez kafe zawaliłam jeden egzamin :o :D FATALISTA - nie znajdziesz tematów, na których przebywałam, pokasowane :P

czyżbyście Dziewczęta "uwielbiały" fasolkowe, rodzinkowe, planusiowe topiki? :D jest jeden plus mojego pobytu n akafe - poznałam świetnych ludzi, których z racji na dzielące kilometry nie miałabym szansy ani pokazji poznać :)

Oblubienica---------. hahahahahahahahaha i to za soba ciągniesz tosz taki bywalec jestes:D

Urządź mu kąpiel z bąbelkami - interpretuj to jak chcesz :D Kochamy fasolki, groszki, brzuszki i ciężarówki, mamusie synusiów, etc. :)

czarna_dziura--------> może masz szczęscie do wspaniałych ludzi albo tych nieznośnych nie wpisujesz w pamięć:D

FATALISTA - miałam farta i mam tu na myśli dziewczynę, żeby nie było :D a był taki jeden tutaj, co mnie prześladował, ale chyba już zniknął:D TT29 run nigga run :P

chiba Ci sie z forestem poprztykalo?:P

FATALISTA, bo my lubimy takie tematy. :D Cięzaróweczka w 3 dniu ciąży na mnie wjechała że mam czytać książki, bo nie rozumiem co ona pisze (o fasolkach i bąbelkach). :P Uśmiałam się jak nigdy :D

Czittamatra--------> jeśli rozmawiasz tam powinnaś poczuc się zaszczycona:P:P:P:D:D:D

nie,nie :D u Gump'a było run Forrest, run, a u Snoop Dogg'a było "run nigga run, run run motherfucker run :P

Czittamatra, ale powiedz mi jaki jest sens wypisywania o fasolinkach itp. na kafe, udajac slodkie mamuśki, a jak tylko ktoś się sprzeciwi, lub wyrazi odmienne zdanie, to jest wielkie halo ze strony mamuniek, wyzwiska i plucie jadem? :o

czarna_dziura------> skad wiesz ,ze go nie ma?Może nim jestem?Kto to wie jak nicki można zmieniac jak rekawiczki:D