Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

to forum jest przeklęte, miałam już tu nie wracać

Polecane posty

Gość DUPA ZŁOTEGO
a wiesz co oznacza poszukać??

hahaha no z tymi tematami to tak jakoś wyszlo, sama nie wiem dlaczego :D a co do postów, to nie tylko pod tym nickiem tutaj "urzędowałam" czesto jako pomarancza:D ten mam od jakichś 2 lat, ale postów skromna ilość bo nie pisalam rzadko, czesciej czytalam, a jak juz pisalam to konflikotwa nie bylam,nie lubie sie klocic, wole zyc w zgodzie,zycie jest za krotkie na to by zyc w konfliktach nawet wywolujac je w internecie

nie pomyliłem widziałem kijankę na focie to pytam duża, długa głowa, chude odnóża, koścista dupencja to panna anna?

a skad my mamy wiedziec czy to panna anna? widzisz ja gdzies tutaj? :D idź na topik o niej i spytaj albo zobacz a się dowiesz ;)

czarna_dziura-------> tutaj nie ma problemu czy klócić sie czy nie tylko czy jesteś wytrzymała psychicznie na obelgi,wulgaryzmy bezpodstawne.Jak człek impulsywny tak jak ja lekko nie miałem z poczatku..Aż się zaczynałem asymilować z cafe i powstrzymywać Ba ignorować wręcz:D

nie wiem czy zdazyles zauwazyc, ale mnie obelgi, inwektywy i inne agresywne napaści słowne na kafe nie ruszaja, osoba, ktora mnie nie zna, a tak sie do mnie odzywa nie zasluguje na to by przejmowac sie jej slowami, a i nie jest w stanie mnie obrazic ;)

To forum uzależnia psychicznie. Jeżeli spędzisz tu 1-2 miesiące, to później już zawsze będziesz tu wracać.

czarna_dziura------> jakbym był przedtem taki mądry jak teraz to te banowania by mnie ominęły.Wczoraj znów mnie ci sami zaatakowali.2 posty oddałem i zakończyłem z nimi rozmowę.Oddalili się nie pyszni.Dwa lata temu już byłaby z tego wojna i banowania wszystkich stron.:)

Porąbaniec - nie ma co sie pieklić tutaj, bo z układem nie wygrasz, modki mają donosicieli i to tylko swiadczy o nich, ze dzialaja na ich polecenia, ale tak jest wszedzie i tego nie zmienisz. Taki parszywa twarz systemu.