Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka86

Jestem w ciąży z narzeczonym koleżanki z roku...

Polecane posty

Gość Słowianka86
Spróbujcie się trochę wczuć w moją sytuację. Jest mi ciężko, mam wyrzuty sumienia, boję się i nie wiem co będzie...

Mze byc trudno wiekszosc z obecnych ma partnera i modli sie zeby nie spotkal na swojej drodze kobiety ktora nie widzi problemu ze jest zajety moze teraz to ty sie wczuj?

Gość ManiaUbierania
Jeżeli to twpoja koleżanka to dlaczego zrobiłaś jej takie świństwo? A wiesz co ja o Tobie myśle i o Twoim ,,Nowym'' chłopaku? Że jesteście gówno warci- Jakbym ja dowiedziała się o tym Że mój narzeczony spał z moją koleżanką i na dodatek zrobił jej dziecko! To nie ręczyłabym za siebie! Zniszczyłabym Ciebie i jego! Nie dałabym ci spokóju i dobrze dałabym ci to odczuć- !! Na miasto nie wyszłabyś!

Mam nadzieje ze wszystko sie Tobie ulozy jak najlepiej:-) Zycie rozne scenariusze pisze jak widac. A tak z czystej babskiej ciekawosci: jaka byla jego reakcja????

Gość dziś prawdziwych facetów już n
SŁUCHAJCIE DOBRZE SIĘ STAŁO< TAMTA JEST (MAM NADZIEJĘ) URATOWANA PRZED MAŁŻEŃSTWEM Z TAKIM GNOJEM> A TY>>>NO CÓŻ WSPÓŁCZUJĘ>>> CHCESZ BYĆ Z FACETEM KTÓRY ZDRADZA

Gość Słowianka86
Był w szoku :) Ja zresztą też. Ale zaraz po tym jak się trochę otrząsnął, to mnie przytulił i powiedział, że wszystko będzie ok. Wcześniej niż za 2 tygodnie nic jej nie powie, bo obie bronimy mgr i uważam, że nie ma co jej stresować przed. Problemem jest jeszcze to, że miałyśmy jechać na obronę wspólnym transportem, ale teraz to...jakoś tak nie halo.

Gość sorki ale ja np nie potrafię
się wczuć w twoją sytuację - bo mam sumienie i myślę głową a nie tyłkiem.

Gość dobra dobra ale
po co się bierzesz za zajętego ? Ile ten romans trwał? On nie jest bez winy ,ale ty wiedziałaś ze ma kogoś , jestescie z jednego roku Teraz głupi transportem jechać ,aledo tej pory patrzec jej w oczy i dmuchać się z jej gosciem nie było ci głupio ?

Gość Słowianka86
Po jakich trupach? I do jakiego celu? tak wyszło i już.

Gość Lektorkaaaa
Co wy tak na nią wjeżdzacie? Rose z Titanika też miała narzeczonego a do Jacka jakoś nikt nie ma pretensji ;)

Gość spokój :)
Dziewczyny wyluzujcie :) stało się co się stało i wiadomo że źle zrobiła i wiadomo że koleś to gnojek ..ale nie wyzywajcie tej laski chociażby ze względu na jej ciążę..co to maleństwo winne że rodzice myślą tylko dolnymi częściami ciała...

Gość dobra dobra ale
ja nie wyzywam ,ale teraz jej głupio jechać jednym samochodem , a do tej pory było ok ? Nie czuła się skrępowana w jej towarzystwie ? A jakby nie była w ciązy i romans by trwał to by spokojnie jechała na egzamin tym samym transporetm ?

Gość dobra dobra ale
nie wiem moze tak sie zatraciłaś , straciłaś głowe Sa faceci , którzy potrafią zkręcić dziewczynami ,ze te przestają myslec Sama znam pare , gdzie chłopak miał dziewczyne ,a sypiał z jej kolezanką I trwało to długo Kolezanka czekała na niego , czekała kiedy zerwie itd One obie się pokłóciły i stały wrogami , a on trzymał obie za jeden ogon

Wiesz no tu nawet nie ma co komentować tej laski bo brak słów...na pocieszenie dodam że facet pewnie też ją zostawi :)

TAK WYSZLO!!!prosze cie nie osmieszaj sie dziewczyno!to wyrachowane obrzydliwe i glupie pros boga zeby po pysku nie dostac od narzeczonej zebys sie nie przejechala to wyrwanie narzeczonego kolezanki to desperacja czy po prostu chcialas sobie udowodnic ze mozesz go miec bo jak sama napisalas to byl romans...

Gość Słowianka86
Kocham go do cholery! Czy to się nie liczy? :) Myślę, że on mnie też i że wszystko się ułoży :)

Słowianka86 wszystko ślicznie że go kochasz ....ale ja bym nie potrafiła rypać się z facetem który ma narzeczoną i to jeszcze jakbym laskę znała :)

Gość jestes zwykla suka
jestes zwykla suka , tylko suki zabieraja innym faceta, zajety facet jest jak ksiezyc do takich sie nawet nei zbliza :S

Gość Słowianka86
Rypać, dymać, dmuchać, pierdolić...bogate macie słownictwo :) Na dzisiaj wystarczy. Idę spać.

ale na co liczylas przepraszam ze wszyscy Cie pochwala odwroc to sobie i poczuj sie jak ta dziewczyna planowala slub byly zareczyny a teraz fanaberia jakiejs laski i dupnego faceta niszczy jej zycie pomyslalas o tym choc przez chwile zanim za przeproszeniem dalas dupy???dobranoc spij slodko niech Ci sie przysni zlo ktore wraca dwa razy zebys kiedys nie zostala na lodzie jak ona ja tez kochal tak jak Ciebie.

Gość masz za swoje
a jak mamy to nazwać? Kochaniem się? Kocha to on się z narzeczoną a z tobą tylko pierdoli, bo to romans - czyli oszustwo, krzywda dla jego partnerki i chamskie wyrachowanie! A ich plany, wspolne zycie? To wiecej niz wasz seks!!!! Duzo wiecej, i ty akurat gowno o milosci wiesz, potrafisz ją tylko niszczyc. Pamietaj ze to sie zemsci na tobie, bo trafilas na faceta dla korego zdrada to zaden problem.

Gość jestes zwykla suka
karmy nie unikniesz, za zło dostaje się zlo , obyś dostała wszystko co najgorsze, za to ze zniszczyłaś komuś życie na samym jego początku ... skoro tak Cie kocha, to powinnaś postawić warunek ze najpierw koncyz z tamta zaczynajac z Toba , widac jak Cie kocha , a ty zwykła dziwka która dała dupy zajetemu facetowi a nie miłość któa sobie wmawiasz

Gość sylvina
Jako kobieta nigdy w życiu nie zrobiłabym takiego świństwa drugiej kobiecie. Pewnie to było tak, że przespał się z Tobą parę razy, a Ty ze złości na swoją koleżankę postanowiłaś odebrać jej chłopa, bo masz na jej punkcie kompleksy. Zlapałas go na dziecko. Nigdy nie będziesz szczęśliwa,bo związki budowane w ten sposób nie mają szansy.