Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mumi

masz kompleksy? NIE ZAGLADAJ TUTAJ!

Polecane posty

Gość odp.....
Chirurg na pewno ale co z tego !!!! Mam 45 lat, twarz mam niezłą ale nogi !!! Nie miałam kompleksów ale chyba zaraz wpadnę w nie

ostrzegałam :P otóż zakładam wór na łeb i do ziemianki

Gość hygyffff
haha taaa NATURA :D oj dużo musiały wydać na tego chirurga, pewnie niezły debet mają

Gość rivieeraa
buahaha niektóre mają mawet łydki zrobione - widać na pierwszy rzut oka :O ludzie naprawdę nia mają już na co kasy wydawać :O

Gość motylem była lecz utyła :)
piękne są , wyglądają rewelacyjnie a obrażają je pewnie zazsrośnice

Gość już je mam .
nie miałam ale juz mam. cycki rozumiem zrobione, posladki tez ale co z cellulitem? zero cellulitu!!!!

Gość wrGRW
super..ale każda ma cycki sztuczne

Gość marynazwawki
hmm, lepiej wyglądać tak, niż tak, jak większość kobiet w tym wieku. ale ta w czarnym stroju skórzanym jakby wygląda obleśnie;/ ma wstrętne cycki. już bym wolała zwisać i i byc cała w cellulicie niż mieć takie zwisy jak krowa :p a cała reszta wygląda bosko :D chociaż ja nie przepadam za sztucznymi cyckami, ale to już kwestia gustu w każdym razie- myślę, że jeśli kobieta naprawdę o siebie dba i nie choruje mocno to może wyglądać bardzo dobrze. tylko naprawdę musi mieć wiele siły i motywacji. moja mama np wygląda dużo lepiej niż niejedna 18-latka, mimo, że ma 47 lat:) oby geny zadziałały :D:D

one ogolnie sa cale sztuczne, chirurg odwalil kawal dobrej roboty, tak czy inaczej, przyznam, ze tez bym chciala tak wygladac za te 30 lat ehhh

Gość gdybym miała dużo kasy to też
bym korzystała z usług chirurga plastycznego:PWszystko jest dla ludzi,trzeba korzystac z zycia!!!!!!!!

Gość no dużo pracy i kasy włożyły
nie da się ukryć, prawie każda pewnie po liposukcji i po operacjach plastycznych no ale robi wrażenie tylko myślę że laski które aż tak dbają o wygląd to chyba innych zainteresowań i zajęć nie mają