trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 to pa ja dziś do 18tej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zobaczcie Napisano Lipiec 28, 2010 http://chomikuj.pl/?page=234613 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 no bywałem tu i tam :) szkoliłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 mmm... tak to się teraz nazywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 oj...no wiesz ...nalezy sie zawsze dokształcać...ale ocena ryzyka zawsze dobrze wychodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 Witam Szanowne Państwo :D jak mi sie nie chciało do pracy wracac wrrr... Dosżło więcej osób, robi sie coraz weselej...:) Poprzeglądałam rózne tematy i doczytałam się, ze Ty maxym w moje strony sie udajesz:) pogoda u nas jest ciagle super, słonce, słonce i jeszcze raz słonce:) no dobra.. w sobotę troche popadało. ale wyschło w moment:) Wypadałoby się chyba zaczrnic, ale najpierw musze jakis nick wymyslec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 zawodowego oczywiście? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ..ona.. opalona, wypoczęta itd.. :)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 taak wszystko jak piszesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 a tak na marginesie, to tak sie opalałam:) ze miałam dwa dni goraczki po tym... pierwszy raz w zyciu tak mnie spotkało, chyba czas za zakup jakiejs czapeczki czy kapelusika;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 bo to z rozsądkiem wszystko, z rozsądkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 Ona czyli pomorze zachodnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 alez oczywiście że zawodowego metodą PHA nie pcha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ktuś nam robił :P oczywiście papier przyjmie wszystko ;) jedynie pomiary hałasu, zapylenia itd w miarę rzetelnie robiono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 zach.-pom. oczywiscie nie nad samym morzem :), tam tez musze dojechac, ale godzinka autkiem i jestem na miejscu:) zazwyczaj jezdzimy do Pobierowa lub Łukecina, mniej ludzi, spokój. ale w Pobierowie ciekawiej, cos tam sie przynajmniej dzieje. 30, no widzisz jak człowiek czasem poszaleje, to jakby tracił głowe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Myśmy ostatnimi czasy tak poszaleli, że potem aż za głowę sięłapałam. Jak nastolatki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 na szalenstwa nie ma limitu wiekowego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 28, 2010 niby tak, ale... statecznej pani nie wszystko uchodzi :Phahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 28, 2010 :D:D:D lece do domu paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 ona...a ja mam prawie 700 i wale do Pobierowa już trzeci raz...a widziałem tam i rejestracje z Rzeszowa:) a mnie sie tam podoba i nienawidze okolic zatogi gdańskiej choć o wiele bliżej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 28, 2010 statecznej? no ładnie:) pilnuj tematu :) mówię Ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 jakiego tematu??? zaspana jestem, nie kumam.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 29, 2010 ło matko....ten chłop znowu Ci spokoju nie daje:) przystopuj bo Ci dziewczyny beda zazdrościć hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 nie nie , nic z tych rzeczy, tym razem grzecznie poszłam spać, bo 3 oststnie noce zarwane. M. w pracy był ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 to co z tym tematem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Ja jetem kwitnąca, wyspana... i gotowa.... chyba do pracy ;) dobra, co z tym tematem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 rzućcie jakąś czekoladą... może być whiskey-kawa :) Chce mi sie słodyczy!! Dostałam tak cudnego mms od męża z moim małym, że się rozpływam w zachwytach :) Szkoda, że Wam pokazać nie mogę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 29, 2010 ło jak mi sie nic nie chce dziś..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 może jestem upierdliwa, ale.... wytłumacz mi o co biega?!! :P Taram taram... przestało padać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Gorzka czekloada pod ręką jedynie... 30-ka.. rzucać ? ;) Pada....pada....ale jutro już będzie ładniej....jestem pełna nadziei :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach