..ona... 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 hello .. kto z kim w kulki :P Zaplanowałam sobie dzisiaj mycie okien, i co robię ? wlazłam ma kafeterię :) dopiję kawkę, to moze mnie najdzie ochota na porządki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 mnie od wczoraj boli głowa :O Rzadko mi się to zdarza.. Maxym - na biurku z W kwiatki? uuuu.... co na to ślubna? :P Udanego weekenda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 30, ulżyj sobie :P jakąś tabletką oczywiście...:) połowa porządków zrobiona, mała przerwa na nabranie nowych sił:) chyba mi odbiło, bo jeszcze lasagne robię w międzyczasie... a mogłam zamówić rodzinie pizzę, w końcu zajęta jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Wrzesień 4, 2010 a tam....przecież jej nie powiem:) a i kwiatek zachowa tajemnice:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Witam obżarta pierniczkami toruńskimi ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Oj - gdzie znikneliście wszyscy???! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Wrzesień 6, 2010 praca praca...jutro pewnie będzie nieco luzniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Jutro... wiesz jak mówią :P :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 no i nadeszło jutro :P Po gorącym wieczorze z lekka zakręcona jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Ja przyszlam :) Milego dnia Wam zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 cześć W kwiatki :)pomalowane do końca? jak wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dop 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 no ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Pomalowane :) Podoba sie ... podaj maila to Ci pokaze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Dop :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 z_musu@poczta.fm pokazuj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Kto to DOP :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Dop to znajomy:) Nakryl mnie tu :D Juz sie poczta szykuje...::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dop 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Kwiatuszku ..jak to nakrył ? czysty przypadek ..:) i tak już mykam ..wysyłam fluidy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Nooo jestem pod wrażeniem :) Zdolna jesteś :) To na tapecie malowałaś czy jak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Tapeta jest tam gdzie Bob, na pozostalych sciana:) Dop, przypadki chodza parami....z kim przyszedles Dop?:)):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 "SCIANA" bez sensu :D sciana pomalowana farba:D ot co;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 a czym malowałaś? Mi łatwiej powiesić im plakaty i zmieniać jak się znudzi czy potarga mały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Farbami do scian:) mam wiele kolorow a jak ktoregos mi brakowalo to kupilam barwniki. Plakaty to pewnie bedzie chcial jak bedzie starszy , chyba, ze sobie cos zamowi... zastanawialam sie tylko jak zamaluje krecika, chyba bede musiala zakleic tapeta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 zeskrobiesz :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 A jak w kolu? czyli w przedszkolu jak mój mówił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Zadowolony:) Nabyl troche zlych nawykow, ale coz... dzieci sa rozne:) Jeszcze na mnei reki nie podnosi wiec dobrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Złych nawyków? :) Mój po 3 latach raczej nie.. Wręcz posłuszniejszy, grzeczniejszy i bardziej zdyscyplinowany jest w przedszkolu niz w domu. Wczoraj uczył się dodawania i ... oddawania :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Grzeczniutko to on byl w domu:) Nie sa to znow takie zle nawyki, mam na mysli plucie, krzyki ( np gdy cos zobaczy -pajak, PAJAK MAMA, PAJAK!!!!) no i uzywanie broni, oczywiscie kijek w glownej roli bo broni zabawki to jeszcze nie ma:) Samodzielny byl, ale teraz nie pozwala sobie pomagac przy ubieraniu wiec robi to sam, chyba, ze nie moze znalezc wejscia do rekawa to prosi o pomoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 A plucie - to mój dwulatek jest w tym mistrzem :o Starszy nie miał takich odpałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Moj 3 latek pluje po kryjomu:D To jeszcze nic... bo male dzieci male klopoty,l prawda?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach