Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosomak

PORYPAŁ MI SIĘ ŚWIAT

Polecane posty

Gość rosomak

Już nie wiem co mam robić chyba się z nią rozwiodę Tak dłużej jusz nie mogę. Byliśmy ze sobą trzy lata przed ślubem. Po ślubie to już hohohoh kilkanaście lat. No dobra jestem niewyżyty w seksie. I ze ślubną przerabiamy kamasutrę od dechy do dechy. I co dziwniejsze ona się nie wykręca bólem głowy tylko sama zaczyna figlować. Czasem to i w ciągu dnia zamyka drzwi na klucz jak dzieciaki są w szkole i ściąga ze mnie ubranie, jeszcze sobie muzyczkę nastrojową puszcza. No tak na dobę to od 5 do 8 razy. i tak prawie co dzień. Jak się oglądam za jakąś młodą i ładną laską to mówi że jestem zboczony i niewyżyty. A jak się dowiedziałą, że jej koleżanka (ma 3 dzieci) zdradziła męża to powiedziała że to zwykły kur......wi....szon No jak ona tak może o swojej przyjaciólce. No właśnie powiedziała jej że dla wyciruchów nie ma przyjażni. Ta cholera ciągle się ze mną kłóci. Ciągle jak tylko siadam mecz obejżeć to ją ciągoty zbierają i się przytula i udaje że niby też ogląda i browar mi podpija. No to mówię "Idż se kup i przytargaj anie na gotowe" to ona że obiadki to se sam mam gotować a nie na gotowe. No i tak od słowa do słowa i piekło na okrągło A ta cholera zołza jedna jak mam doła to mi tak zajedzie browca na stolik, albo po kumpli moich zadzwoni i nam brydżyka montuje. Suka jeszcze wtedy idzie z dzieciakami to moich starych nocować, bo mówi że ta jej matka to gada że ona sobie życie zmarnowała. No tak bo ta moja to jak stawiałem ten nasz kurni taki 400 m2 to się musiała nahandryczeć z tymi od wystroju.O kase. Tak za drogo jej było. No i ta jej mamuśka mówi że co ze mnie za maż, i jej pieniędzy żałuję. No to na te zakupy kupiłem jej tego wranglera szerokiego tylko 4 litry. no bo po co jej większy. A ta niby moja święta żona to mówi że tę swoją mamuśke to już ma dość i wcale się nie dziwi że jej ojciec uciekł od takiej megiery. Nie. Znowu mnie woła. Żeby chociaż pospać. Nie muszę z bachorami jechać zakupy zrobić na wakacje. A pewnie wieczorem to mi zrobi wieczorek zapoznawczy przy świecach.No i se założy takie coś czerwono czarne i przeżroczyste. Głupia cipa czego jej się zachciewa. Chyba jej powiem że wezmę z nią rozwód

Gość inna taka inna
hahha ale podpucha człowieku!! chciabyś żeby to wszystko prawdą było co?? idź spać może ci się przyśni

Gość rosomak
Ludzie to nie podpucha. To czysty real. Czytam te wszystkie posty, topiki itak se myślę, alibo ten świat jest taki po...pier...do...lony, Albo to ludzie nie dorośli by być dorosłymi. Moja żona ta cholera nawet mi się nudzić nie daje. A jak widzi że mi się kanarki we łbie lęgną to mi tak ręką zamiesza, że nie tylko mózg mi dęba staje ale i ODRODZENIE bo w moim wieku to aż dziwota. Czy ja ją kocham??? Nie wiem. Ale wiem że za nią szleję. Czy ona mnie kocha??? Też nie wiem. W ogóle słowo kocham jest tak żadko używane. Któreś tam przykazanie mówi żeby nie wzywać imienia pana Boga na daremno. No to i nie wzywamy. I co? dlatego że ja i moja połowa jesteśmy tacy porąbani to żle? Nam się naprawdę nie nudzi ze sobą. Tylko tak mi żal tych ludzi na forum. Nie tych zdradzonych tylko tych co zdradzają. Gówno życia mają i na stare lata obudzą się z ręką w nocniku. Oni nie są samotni oni są SAMI na własne życzenie.

Gość gwoli wyjasnienia...
moze lepiej jej to napisz, zamiast powiedziec, bos urodzony "pisarz-eseista" (sic!)

Gość aha i achh
Cieszę się twoim szczęściem :o :P

Gość rosomak
Nic jej nie muszę mówić. Siedzi obok i chcica ją nachodzi Poważnie to przykro,jej że ludzie szczęścia szukają, a nie widzą że je właśnie gubią. Wow to by było tyle słów na dzisiaj , bo ślubna mówi że dzieci będą z dziadkami tylko dwa tygodnie, póżniej nasza wachta. Z tym mówieniem, to nie tak. Ludzie mówią kocham i zdradzają. A my nie mówimy i dobrze nam z tym. Kiedyś było takie powiedzonko. Jaka różnica jest pomiędzy rządem a prostytutką? Rząd jak mówi że da to mówi. Prostytutka jak mówi że da to da, a nawet i syfilisa. Dlatego nie powiem jej. Ja się z nią chyba rozwiodę.

Gość rosomak
No i doszło do najgorszego. Taki byłem pewien wygranej. Wczoraj oglądała jakiś film, Ona go kocha, aon żonaty, dzieciaty. Ona mówi zostań ze mną, wyrzuć żonę i dzieci. No to mówię do tej swojej. Chuba sobie poszukam też kochanki. A ta zołza wstała, wyłaczyła dvd przynisła walize, i zaczeła mnie pakować. Mówie do niej zaraz, powoli, o co biega. Ta się nic nie odzywa tylko za bejsbola łapie i jak mi nieprzyoierdoli. O Jezu czerep mnie boli. Śliwa jak arbuz. A ta zołza nic się nie odzywa. Nawet mnie przeprosić nie chce. Chyba ją przeciągnę za samochodem po polu.

Gość rosomak
I czego ci się tak te trzy ryje cieszą. Mogę ciebie też wrzucić do kruszrki gruzu

Gość rosomak
A taka słodziutka była. Browarek podstawiała. Człowiek tylko skomentował głupi film i w morde zarobił. A to suka. Już ja z nią pogadam tylko mi te szwy zdejmą. Kurwa 15 klamerek mi założyli. I to jeszcze kumpel mnie odwoził do szpitala. A ta cholera to sypialnie zamknęłą imnie nie wpuszcza. Dzieciaki wywiozła do mojej matki. Stara mnie opierdoliła. Nawet nie wiem za co.

Gość załamana\\\\\\\\\\\\
ohohohoh ale zajebista ta twoaj zonka...a frajer niezly z ciebie....kogo to obchodzi co ty masz a czego nie.....400m2 tos ty sie orobił heheh..

Gość rosomak
ty załamana a co twojego nie stać żeby wywalić kasiory na ciebie? No to już wiem dlaczego jesteś taka załamana

nie dlatego jestem załamana....niestety mam o wiele wiekszy problem:((ale co ci bede o tym pisac..milego dnia zycze

Gość taka sobie jedna z podwórka
Ktoś cie wyprostował nareszcie. Teraz wiesz jak wygląda sprowadzenie do parteru. Tak kończą takie cwaniaczki jak ty bucu.

Gość rosomak
załamana nie denerwuj się, ja tylko po ryju od kobity dostałem. Pewnie i masz większy problem. Jak trzeba to powiedz. Wrzucę gostka do kruszarki gruzu to nawet śladu nie zostanie. A ty z podwórka to idż sobie pod trzepak.

:)))

Gość rosomak
No tak jest lepiej. Ja się tak nie mogę skrzywić bo mi szwy popękają. Wszystko przez tę mojącholere. Czekam aż mnie przeprosi.

A jak ona Cię nie przeprosi? Z tego, co piszesz to zadziora z niej straszna.

Gość tester suk
rosomak daj ta swoją sukę obadam czy taka zła :>

Gość rosomak
Powiem jej tylko że ma wracać do swojej mamusi i tatusia. Wtedy wszyyyyyyystko zrobi. A jak się zaprze to teściów zaproszę do nas.

Gość rosomak
tester wejdż do mojej kruszarki. obadam czy z ciebie taki tester

To będzie z Twojej strony duża podłość. :D I tego to ona Ci nie wybaczy na bank. :D

Gość tester suk
to z czym wkońcu masz problem z suka z maszina ?

Gość rosomak
brum nie jest tak żle. Ona wtedy wszystko zrobi. I przeprosi i po browarek poleci i jajeczka mi wymyje. I nawet nakarmi mnie jak powiem że od tego bejsbola to mam sparaliżowane ręce.

Gość wrzuć focię tej Twojej
kobitki:D obaczymy jaki to orginau ci się trafił:D

Gość rosomak
brumm oj znam do amataro kwaśnych jabłek. ponowię propozycję jak testerowi. wrzuć się do mojej kruszarki do betonu, zobaczysz wszystkie fotki swojego życia.

Gość rosomak
No i proszę zadzwoniłem do teściowej. Jeszcze jej nie zaprosiłem, a ta moja cholera już klęczała przy moich nogach. Po rękach całowała, przepraszała za wszystkie grzechy świata. Bylebym się rozłączył. No to pożyczyłem teściowej miłego dnia. A ta moja zołza pyta dlaczego jej to robię. Pytam się co? No o kochance coś tam, że po co chcę teściową ściągać. Udałem obrażonego. To ona już mi opatrunki będzie zmieniała. Takie tam gierki. Twardy będę, nie dam się złamać. Sukę jeszcze czymś postraszę.