Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruZZZZZgotana

WALCZYŁAM O FACETA , A ON WYBRAŁ DŁUGONOSIASTĄ!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdruZZZZZgotana

Zakochałam sie w takim jednym, wydawało mi się,że mam duże szanse, jestem atrakcyjną, wysoką brunetką o ciemnej karnacji, brązowych oczach. Taki latynoski typ urody. Facet był wobec mnie miły, okay, a tu co sie okazało??!! Że zaczął chodzic z długonosiastą panną!! Panna ma długi nos, co ją nieco szpeci. Figurę ma, musze niestety przyznac, ładną, szczupłą i zgrabną;/ Włosy takie se, ciemne, oczy duze niebieskie(obczaiłam ja dookładnie) i w dodatku nie jest opalona! I 6 lat młodsza od niego!!!!!!!!Powiedzcie mi jak on mógł wybrac ta wywłokę mając pod nosem atrakcyjną kobitkę jak ja??

Gość tylko góry
wybrał, co chciał. a ty zajmij się sobą

Dla jednych atrakcyjna dla innych pasztet ;) ale skoro jest nawet w miare ladna, a z charakteru mu odpowiada to wybor byl prosty :)

Gość zdruZZZZZgotana
jasne prowokacje, ech ludzie, boli mnie to i juz, kazdy ma prawo napisac co chce, po prostu dziwie sie, uwazam ze jestem od niej ładniejsza, nie rozumiem jego zachowania

Gość zdruZZZZZgotana
a poza tym- jak dziewczyna z długim nosem moze byc ładna???Ten nos rzuca sie w oczy! nie wierze,że on go nie widzi, nie no qrwa nie pogodze sie z tym;/

przecież ty nie jesteś obiektywna, więc jakim rawem takie sądy wygłaszasz? :o Wrzuć jej zdjęcie i swoje, to powiemy ci która ładniejsza.

Gość tylko góry
może jesteś głupsza, zawistna, niedowartościowana albo masz nadkwasotę i śmierdzi ci z ryja :)

kocha sie kogos pomimo czegos a nie za cos, on ja pokochal pomimo jej nosa, a ciebie nie pokochal za urode. zycie takie juz jest wez sei w garsc trafi ci sie inny

Gość nickonicko2010
widoczne pod tym długim nosem ukryte są jakieś wewnętrzne zalety których nie masz ty ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość zdruZZZZZgotana
fajne pocieszenia, dzięki, zawsze byłam wobec niego miła, kulturalna, inteligentna tez jestem, studiuje stomatologię, głupia więc nie jestem

Gość zdruZZZZZgotana
i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia u płci przeciwnej,wiem,że nie powinnam jej oceniac przez pryzmat nosa, ale złość robi swoje:( po prostu ciezko sie z tym pogodzic:/ w dodatku był wobec mnie cały czas przemiły, myslałam,że cos jest na rzeczy

Gość co w tym dziwnego
mi też sie podobają brzydkie kobiety wręcz mnie podniecają

Moze po prostu nie zorientowal sie, ze sie nim interesujesz, moze nie dawalas mu wyraznych sygnalow, niektorzy po prostu sa tepi w takich sprawach ;)

Gość zdruZZZZZgotana
nie noooo nie wieerze;/

Gość zdruZZZZZgotana
flirtowałam z nim, gadalismy o wielu rzeczach, okazywałam zainteresowanie, wydawało mi się,że wszyso jest na dobrej drodze

Gość tępy polaczek z Northampton
Inteligentniejsza była zapewne!

Gość indygo sac
brzydkie też zasługują na miłosc;)

Gość zdruZZZZZgotana
moja znajoma powiedziała,że faktycznie nos rzuca sie w oczy, ale tak ogólnie to nie jest brzydka. Tylko, widzicie, ON JEST PRZYSTOJNY!!! I dziwie sie, jak taki przystojny facet mógł sobie wybrac takiego szpaka...

widocznie jemu podoba się ONA, a nie ty, zazdrosna i egoistyczna małpo :classic_cool: albo ona mu po prostu lepiej robi loda ;)